Těhotná (test)
- Fotoalbum (7)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tehotna je, gratuluji
A testuje vždy stejným testem (stejným vyrobcem) .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak někdo může krvácet i v těhotenstvi, nebo pokud to z ní fakt
lilo, tak to mohl být i hematomu, že se vylil. Ale podle testů je těhotná
kdyby to bylo zbytkové hcg třeba po potratu
tak to bude slabnout a ne dělat takové dálnice. A testujte pořád stejným
testem, různé značky - různě tmavé čárky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ale nedává mi to smysl, když to dostala a teď dálnice?
krvácení i během těhotenství může být. Ač jinak nejsem uplně příznivcem běžet hned s počuranym testem k dr., tak v tomhle případě bych zašla, ať nabere krev na HCG a za pár dní znuvu, ať se potvrdí, jestli roste.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Menstruace může být celých devět měsíců. Nicméně zkuste testovat stejným testem ob den, uvidíte jestli bude slábnout nebo sílit. Pozitivní test ještě nemusí znamenat těhotenství, může být i mimoděložní, zvláště v případě krvácení, takže bych doporučovala lékaře co nejdříve.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Vypadá to pozitivně jak se tu už píše, krvácení na začátku
těhotenství může být, ale jestli bylo tak silné, radši bych zašla co
nejdřív k Dr. Držím pěsti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Teď se objednala na středu, takže jestli Vás to zajímá, tak Vám dáme
vědět, jak to dopadlo. Ale snad se zadařilo. Měsíc se o to
pokoušíme, takže už je na čase.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Teď se objednala na středu, takže jestli Vás to zajímá, tak Vám dáme vědět, jak to dopadlo.Ale snad se zadařilo. Měsíc se o to pokoušíme, takže už je na čase.
Dejte vědět, ale měsíc se snažit je úsměvné kdyby ste se snažili rok tak bych to
chápala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kriss Tina píše:
Dejte vědět, ale měsíc se snažit je úsměvnékdyby ste se snažili rok tak bych to chápala
Není čas ztrácet čas. Tak tedy dáme vědět.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Teď se objednala na středu, takže jestli Vás to zajímá, tak Vám dáme vědět, jak to dopadlo.Ale snad se zadařilo. Měsíc se o to pokoušíme, takže už je na čase.
No tak jsem zvědavá ale jak se tu píše krvácet se může i v těhotenství a může to být ok já krvácela na začátku docela dost a měla jsem hematom ten odkrvacel a dobré takže uvidíte jak to dopadne u mě dobře zatím teda ještě nejsem na konci ale za týden budu v půlce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
pardon, ale na to musím reagovat Doufám, že ta poslední věta byl vtip
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Taky jsme se snažili o miminko. Dostala jsem menstruaci o den později, byla dost silná a hodně bolestivá a po ní jsem začala špinit, což se mi nikdy nestalo a trvalo to asi týden, kdy jsem si udělala těhotenský test a vyjely mi okamžitě dálnice. Já samozřejmě nadšená, šťastná. Jenže dálnice začaly po pár dnech slábnout. Objednala jsem se k doktorce a zjistilo se, že šlo o biochemické těhotenství, tedy embryo odešlo spolu s menstruací a jen holt to HCG v krvi ještě nějakou dobu bylo. Téměř měsíc po té menstruaci jsem měla ještě pozitivní testy, i když slabší a slabší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@lovean píše:
No tak jsem zvědavá ale jak se tu píše krvácet se může i v těhotenství a může to být ok já krvácela na začátku docela dost a měla jsem hematom ten odkrvacel a dobré takže uvidíte jak to dopadne u mě dobře zatím teda ještě nejsem na konci ale za týden budu v půlce
Uvidíme. Tak ať ti mimčo v bříšku nadále
roste.
@mišička111 píše:
pardon, ale na to musím reagovatDoufám, že ta poslední věta byl vtip
![]()
Není to vtip. Brala prášky a před měsícem jsme se
rozhodli, že to zkusíme.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Měla jsem to nedávno stejně, ms dorazila, byla normální, za pár dní
jsem to dostala zase, dělala jsem si 3 testy, všechny jasně pozitivní, ale
u mě to byl potrat. Tak snad u vás je vše ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Těhotenský test a otěhotnění
- Pcr test negativní, ale je mi blbě
- Od kterého pozitivního testu se počítá karanténa ?
- Těhotenský test a slabší čárka
- Jsem těhotná, ale není to manželovo
- Myslíte že jde o vadu testu?
- Test hneď po namočení
- Slabá čárka na testu / duch
Zdravím všechny.
Píšu za přítelkyni.
Snažíme se o dítě a teď si nejsme jisti, jak na tom momentálně jsme.
MS měla mít 21.10, ale nedostavilo se. Tak si zkusila 2× test a výsledek byl duch. Jenže 23.10 to dostala a prý to z ní hodně teklo. Byli jsme zklamaní, ale nedalo se nic dělat. Jenže po týdnu 30.10. prý začala špinit, a tak si udělala test a ejhle… byla tam jasná dálnice (viz papírkový test). Dnes 31.10. udělala znova a je to trošku slabší (ten plastový test). Nejsme si jist, protože to dostala, možná se jedná o falešný výsledek. Máte taky nějakou podobnou zkušenost?
Byl použit test s menší citlivostí. Né 10, ale 25.