Těhotná žebračka na Můstku

9.3.23 06:37

Těhotná žebračka na Mustku

Ahoj. Vy co jste z Prahy, tak jste ji možná zaregistrovali v metru na Mustku. Vždycky když jdu ráno do práce tak tam kleci těhotná mladá holka a žebra.

Pro mě je to asi nepochopitelný. Ještě pochopím, že žebra starý alkoholik co zije na ulici. Ale mladá holka. A jeste to břicho. Zneužívat k žebrání tehotenstvi mi připadá zvraceny.

Co si myslíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
9.3.23 06:52

Měla by jít do azyláku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1195
9.3.23 06:52

Připomíná mi to narkomanku Katku. Smutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
9.3.23 06:54
@Mamhlucnehosouseda píše:
Ahoj. Vy co jste z Prahy, tak jste ji možná zaregistrovali v metru na Mustku. Vždycky když jdu ráno do práce tak tam kleci těhotná mladá holka a žebra.

Pro mě je to asi nepochopitelný. Ještě pochopím, že žebra starý alkoholik co zije na ulici. Ale mladá holka. A jeste to břicho. Zneužívat k žebrání tehotenstvi mi připadá zvraceny.

Co si myslíte vy?

Hele, moje zkušenost z centra Prahy. Když jsem byla těhotná, potkávala jsem jednu těhotnou před poštou na Jindřišský. Podle velikosti břicha byla na konci těhotenství.
Vtipný ovšem bylo, že jsem ji tam potkala těhotnou i po tom, co jsem sama porodila, a dokonce jsem ji viděla i sedět těhotnou před Luxorem na Václaváku - to už měla ovšem dcera 11 měsíců, a ta samá paní byla stále těhotná :lol:
Když jsem se pak na ni na tom Václaváku zadívala, páč mě to břicho začalo dost zajímat, bylo vidět, že je pod prsama nějaký hranatější :lol:
Neříkám, že se někdo nemůže dostat do tak svízelný situace, ale pražský centrum plný nejrůznějších podvodníků a fetek bych brala opravdu s rezervou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
9.3.23 06:59

Kde přesně stojí? Jinak si taky myslím, že těhotná opravdu být nemusí. Jeden čas po centru obcházela pani, čistá, upravená, že jí ukradli peněženku či co, údajně má papír od policajtů a že potřebuje na vlak. No během asi dvou let mě zastavovala dvakrát a známé taky. A příběhů, kdy si „slepec“ žebráním na Karlově mostě vydělá denně tři tisíce znám taky dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.23 07:01

Je v te spojovaci chodbě, kdyz se přechází z metra B na metro A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24787
9.3.23 07:03

Ignorovat. Kdyby byla opravdu těhotná a chtěla, tak jí někde vždycky pomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.3.23 07:13

Kdyby chtěla pomoc. Tak si ji najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
9.3.23 07:16

@Sofia_Sofia před dvaceti lety jsem na můstku zažila těhotnou mladickou holku, hrála teda aspoň na flétnu. Hrozný pohled, úplně mě to znepokojilo. Než jsem za ní šla, předběhla mě taková punkerka od rány. Šla za holkou, ta přestala hrát a ptá se holky, jestli je těhotná a v kolikátým je měsíci. Holka zakuňkala, že těhotná není. Punkerka se ji zeptala a proč tohle děláš? A holka se zbavila a odešla. Mně se strašně ulevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12664
9.3.23 07:34
@deniiina píše:
Kde přesně stojí? Jinak si taky myslím, že těhotná opravdu být nemusí. Jeden čas po centru obcházela pani, čistá, upravená, že jí ukradli peněženku či co, údajně má papír od policajtů a že potřebuje na vlak. No během asi dvou let mě zastavovala dvakrát a známé taky. A příběhů, kdy si „slepec“ žebráním na Karlově mostě vydělá denně tři tisíce znám taky dost.

Ja taky, normalni parta, zavezli je tam rano autem a vecer pro ne prieijeli..eura od cizincu jen prsely, velmi lukrativni post v pha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
9.3.23 07:35

Když jsem byla naposled praocvne V praze tak jsem ji tam viděla.. přišlo mi to děsně prvoplánovité.. nedala jsem ji nic.. protože pokud ji lidé budou dávat peníze takto proč by měla svůj život měnit?

• Citovat
  • Upravit
487
9.3.23 07:47

Myslíš tu, co je těhotná tak 5 let a má matku, která taky žebra o holy a třese se u toho 😂? Prosím tě, dovezou je tam a pak je odvezou. Není těhotná a matka je jen dobrá herečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.23 07:50
@Obeli píše:
Myslíš tu, co je těhotná tak 5 let a má matku, která taky žebra o holy a třese se u toho 😂? Prosím tě, dovezou je tam a pak je odvezou. Není těhotná a matka je jen dobrá herečka.

Ty jo, to nevím. Já dřív jezdila do práce úplně jinou cestou.

To jsou veci. To je vážně nechutne takto podvádět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
9.3.23 07:55

@Mamhlucnehosouseda ony se furt pohybují po Praze 😁. Těch podvodů je v Praze víc, třeba ty balónky, co mají vevnitř ledky a svítí. Strašně moc se to líbí dětem a prodejci tvrdí, že je to „charita“, ale charira pro ně. Když vidím, jak někdo něco nabízí, hned jdu jinudy, protože je velká pravděpodobnost, že je to podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
9.3.23 07:57

Těhotné by pomohli, muze jít třeba do azylaku. Podle mě těhotná nebude, jen se tak aranzuje, aby vzbudila lítost a někdo ji spis přispěl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová