Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všichni, jelikož se nám nějak moc rozrostla diskuze IVF leden 2010 a už je trochu „přeplněná“ tak mě napadlo založit novou, ať se můžeme dál diskutovat naše pokračování po úspěšném IVF. Budu ráda když se přidáte a budem probírat mimísky ![]()
Ahoj Luciku
Jsi šikula a jsem ráda že to někdo zrealizoval
.Pokud neva přidávám se ktobě i když tak často se sem nedostanu ale jsem ráda že mužu vědět jak to vše jde
.Dík za diskuzi a doufám že je utebe vše vpořádku a ostatní se přidaj
![]()
Ahoj holky!!!! Tak jsme se dlouho neviděly, že?????? To je fajn, že jsme tady, ale ono se nám to pořádně rozroste i zde a pak zase nebudeme stíhat!! Tak hezký den všem a ať se daří!!
RADUZANKO, ahooooooooj!
Ahojky,chci se zeptat,jak vám v CAR počítají tt.Od začátku MS jako normálně?Jde mi o to,že jsem MS měla před 3 týdny,ale v době,kdy by normálně měla být ovulace (14dc) jsem dostala 5 denní embryjko (takže vlastně jsem hned byla jako by 3 týden cyklu)Teď mám slabě pozitivní tt,ale jde mi o to,že pokud by to vyšlo a má se jít v 11-12tt na screening,kdy tam jít,když mi tam týden lítá.Jsem hooodně dopředu,vím to,ale je mi 35 a nějaký měsíc a bojím se zkreslených výsledků
Lumpíčku, to víš, že se to tady rozrozste
. S tím se počítá!
Jani, nedělej si hlavu a zeptej se doktora, určitě ti všechno vysvětlí a sám tě na screening pošle ![]()
JANI 32!! Vítám Tě mezi náme, určitě se neboj, i nám v CARech to každý dr. počítá jinak, v podstatě až UZ v tom 11. až 12. týdnu to určí přesně. A neboj se, i když to vyšetření bude plus mínus o týden, nic se neděje. Já jsem starší než Ty, je mi 37, čekám první dítě, rozhodně buď v klidu, pár dnů sem a pár dnů tam, to vážně nevadí!!! Přeju hodně štěstí!!
Lumpi, nakonec jsi měla screening přes bříško, že? Jak dlouho se čeká na výsledek?
ANETI, já neměla screening, já měla pouze UZ plodu a měření šíjového projasnění, to je vyšetření na Downův syndrom a výsledek je ihned, je to vidět na tom UZ. Jinak protože chci jít na plodovou vodu, nemusela jsem na screening, plodová voda je tomu totiž nadřazená.
jojo, hned jak jsem to napsala vzpoměla jsem si, že sis to plánovala nějak jinak. A na tu plodovku jdeš kdy? To ses rozhodovala sama? nebo už ti to doporučil doktor?
ANETI, no nejdřív mi to dr. doporučil, pak už na tom netrval, vzhledem k tomu, že vše jde jak po másle!!!! Ťuk ťuk, abych to nezakřikla. Ale já jsem byla od začátku rozhodnutá, že na ni půjdi, beru jako takovou jistotu, i když na 100% není nikdy nic. No a jdu na ni přesně za dva týdny, tzn. 27.5., teď jsem přesně 14+0, takže pak to bude 16+0. To je tak, jak asi má být. No a výsledek je do dvou týdnů. Proč se ptáš?? Plánuješ to taky?
No, jsem zvědavá
. To víš, už si o tom čtu a samozřejmě mám strach, ať jsou mimísci zdraví a ta plodovka je přesnější. To pak už budeš i vědět, v jakých barvičkách nakupovat dupačky
.
No, já jsem - podle doktora 8+2. Příští čt jdu na KO a tak zase budu vědět víc ![]()
ANETI, tak to máš ještě čas, ten UZ kolem 11.týdne určí přesně datum porodu, a na něm se rozhodneš, jestli jít na plodovku nebo ne.