Těhotné po IVF 2010

4359
13.5.10 09:51

Těhotné po IVF 2010

Ahoj všichni, jelikož se nám nějak moc rozrostla diskuze IVF leden 2010 a už je trochu „přeplněná“ tak mě napadlo založit novou, ať se můžeme dál diskutovat naše pokračování po úspěšném IVF. Budu ráda když se přidáte a budem probírat mimísky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1229
13.5.10 11:07

Ahoj Luciku :dance:Jsi šikula a jsem ráda že to někdo zrealizoval :palec:.Pokud neva přidávám se ktobě i když tak často se sem nedostanu ale jsem ráda že mužu vědět jak to vše jde :mrgreen:.Dík za diskuzi a doufám že je utebe vše vpořádku a ostatní se přidaj :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
13.5.10 12:32

Ahoj Luci, ahoj Raduško! :mavam: Tož já jdu taky do toho :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
13.5.10 12:36

Ahoj Anetiku :lol: Tož to je prima :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9592
13.5.10 13:49

Ahojky holky, jdu do toho s Váma :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6432
13.5.10 15:26

Ahoj holky!!!! Tak jsme se dlouho neviděly, že?????? To je fajn, že jsme tady, ale ono se nám to pořádně rozroste i zde a pak zase nebudeme stíhat!! Tak hezký den všem a ať se daří!!

RADUZANKO, ahooooooooj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
13.5.10 16:31

Ahojky,chci se zeptat,jak vám v CAR počítají tt.Od začátku MS jako normálně?Jde mi o to,že jsem MS měla před 3 týdny,ale v době,kdy by normálně měla být ovulace (14dc) jsem dostala 5 denní embryjko (takže vlastně jsem hned byla jako by 3 týden cyklu)Teď mám slabě pozitivní tt,ale jde mi o to,že pokud by to vyšlo a má se jít v 11-12tt na screening,kdy tam jít,když mi tam týden lítá.Jsem hooodně dopředu,vím to,ale je mi 35 a nějaký měsíc a bojím se zkreslených výsledků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
13.5.10 17:07

Lumpíčku, to víš, že se to tady rozrozste :pankac: . S tím se počítá!

Jani, nedělej si hlavu a zeptej se doktora, určitě ti všechno vysvětlí a sám tě na screening pošle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6432
13.5.10 17:13

JANI 32!! Vítám Tě mezi náme, určitě se neboj, i nám v CARech to každý dr. počítá jinak, v podstatě až UZ v tom 11. až 12. týdnu to určí přesně. A neboj se, i když to vyšetření bude plus mínus o týden, nic se neděje. Já jsem starší než Ty, je mi 37, čekám první dítě, rozhodně buď v klidu, pár dnů sem a pár dnů tam, to vážně nevadí!!! Přeju hodně štěstí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
13.5.10 17:21

Lumpi, nakonec jsi měla screening přes bříško, že? Jak dlouho se čeká na výsledek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6432
13.5.10 17:23

ANETI, já neměla screening, já měla pouze UZ plodu a měření šíjového projasnění, to je vyšetření na Downův syndrom a výsledek je ihned, je to vidět na tom UZ. Jinak protože chci jít na plodovou vodu, nemusela jsem na screening, plodová voda je tomu totiž nadřazená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
13.5.10 17:36

jojo, hned jak jsem to napsala vzpoměla jsem si, že sis to plánovala nějak jinak. A na tu plodovku jdeš kdy? To ses rozhodovala sama? nebo už ti to doporučil doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6432
13.5.10 17:56

ANETI, no nejdřív mi to dr. doporučil, pak už na tom netrval, vzhledem k tomu, že vše jde jak po másle!!!! Ťuk ťuk, abych to nezakřikla. Ale já jsem byla od začátku rozhodnutá, že na ni půjdi, beru jako takovou jistotu, i když na 100% není nikdy nic. No a jdu na ni přesně za dva týdny, tzn. 27.5., teď jsem přesně 14+0, takže pak to bude 16+0. To je tak, jak asi má být. No a výsledek je do dvou týdnů. Proč se ptáš?? Plánuješ to taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
13.5.10 18:04

No, jsem zvědavá :-). To víš, už si o tom čtu a samozřejmě mám strach, ať jsou mimísci zdraví a ta plodovka je přesnější. To pak už budeš i vědět, v jakých barvičkách nakupovat dupačky :lol:.
No, já jsem - podle doktora 8+2. Příští čt jdu na KO a tak zase budu vědět víc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6432
13.5.10 18:13

ANETI, tak to máš ještě čas, ten UZ kolem 11.týdne určí přesně datum porodu, a na něm se rozhodneš, jestli jít na plodovku nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí