Pnutí břicha v půlce těhotenství

12.5.10 19:37

Pnutí břicha

Dobrý den, sem 21+6 a dneska mě táhne břicho jakoby dolů, a špatně se mi dýchá, nijak to nebolí, ani netvrdne, jenom mě to táhne. Nevíte co by to mohlo být? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17010
12.5.10 21:08

nemůžou to být zaražené větry? a nebo zácpa? :think:
já sice nejsem tak daleko jako ty, ale dneska mám bříško jako buben a u mě to jsou určitě větry, a dýchá se mi docela dobře, ale to je tím, že prcek ještě není tak veliký …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
12.5.10 21:16

to je normální.. a bude hůř :-P :lol:
nic si z toho nedělej, je to tím jak se napíná děloha, přece jenom pořád roste a stím dýcháním to souvisí také, prostě se ty plíce musí kapánek uskromtit :lol:
přeju příjemné těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5714
15.5.10 21:47

To můžu potvrdit, od 3. trimestru pořád něco bolí a píchá, ale naštěstí to bude jen omezenou dobu. Tak musíme vydržet ne ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.5.10 19:15

Ahojky holky, jsem tady takovej nováček 8-) , čekám druhého prcka a už mi z toho, že jsem najednou doma na nemocenské hrabe. U dcery jsem ani skoro nevěděla, že jsem těhotná. Žádné problémy, nebo že by mě něco bolelo. Prostě nic a pohodové těhotenství. A o devět let později - teď - už si připadám jak hypochondr - první se doktorovi něco nezdálo - tak nám zajistil hromadu nervů a tři měsíce nejistoty.Našel na 1.trimestr.vyšetření velké záhlaví - postrašil nás dawnem nebo špatným srdcem a poslal do fakultky do Olomouce. Tam jsme postupně prošli CVS - odběr části placenty, ta vyloučila dawna , ale vyšel divný chromozom. Tak následovala plodovka - ta dopadla O.K, a před 14 dny jsme vyloučili i nemoci srdce. Takže jsme spokojení nastávající rodiče. Ale díky tomuto jsem taková - omlouvám se za ten výraz - připosraná. Jejda, co je? Netvrdne mi bříško nějak často? Jejda, po sexování se objevilo slabé krvácení, co se děje? Ale mám naprosto boží doktorku - ta je trpělivá a skvělá a prožívala ty nervy se mnou, tak mi vysvětluje, že je vše O.K. :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
21.7.10 11:59

Jsem 21 t. a už nějakou dobu občas při chůzi mě chytne taky „tahání“, na pravé straně. Bolestivé, až musím hodně zpomalit, nejlépe břicho popadnout a nadzvednout:-) Doktor tvrdil, že se děloha stáčí nějak doleva, tak se natahujou vazy. Ono to všecko prostě musí nějak narůst, že:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
22.9.10 11:18

Ahojky..Je to určo tím jak ti roste bříško a děloha…není to nic příjemného ale někde to mimí musíme nosit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
22.9.10 11:27

jojo a bude hůř :mrgreen: mě to kolikrát táhlo,že jsem se v noci nemohla ani otočit,teda mohla,aleto jsem byla taky vybobčená co se děje :lol:

• Citovat
  • Upravit
221
22.9.10 11:38

já se teď při každém otáčení probudím jak mě ten buben táhne k madraci :lol: nemám rád gravitaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
22.9.10 15:48

ahoj já jsem 22+4 a mám stejný problém … hlavně při rychlejší chůzi … to mě to začne i trošku v podbřišku píchat a musím zpomalit,protože bych sebou jinak asi praštila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
22.9.10 17:38

mě už se stalo že jsem si musela sednout jak mě bříško bolelo když jsem šla rychlejší chůzí…Už nemůžeme normálně chodit, ale jen se přemisťovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.7.12 20:11

Ahoj, já jsem v 26 t. a mě to pnutí bříška přímo bolí, nejvíce od prsou dolů. Už teď se nemůžu ani pořádně vyspat, či v klidu sledovat telku. Ale, jak řekl pan Dr… s tím nic nenaděláme, brrrr, hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
16.7.12 21:04

Ahoj, tak to jsme na tom všechny stejně… ja jsem 26tt a mám totéž… břicho někdy hodně napnuté směrem dolů, až musím někdy nadzvedávat, a to hlavně při chůzi. Co se týče ležení, tak na zádech už jen chvilku, jelikož mě začne všude možně píchat a nedá se dýchat, tak šup na bok… no, na boku to sice taky není nic moc, ale ještě 14týdnů a je to za námi…tak hlavu vzhůru, chytnout břicho, pořádně nadechnout a užívat si těhotenství :)
PS: a co teprv ta bolest zad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana0703
15.8.12 18:38

Ahoj všem,

všichni jste tady o kus dál než já, jsem v 1.trimestru ale občas mám taky pnutí v břiše, je to normální?? V práci toho sot nachodím, připadám si jak kdybych posilovala a ted mě bolí břicho a tahne dolů.

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
32
21.11.12 15:58

Ahoj maminky.. Mám stejný problém :( jsem 25+3 a poslední dobou mám také pocity takového táhnutí, pnutí z boků a od pupíku do podbřišku, není to bolestivé ale nepříjemné, a jsemposlední dobou ze všeho vyplašená, příjde mi, že i tvrdé bříško mám přitom když na něj sáhnu, tak tvrdé vůbec není (vsugesce asi) :( do toho trpím hodně na zácpu :/ může to mít taky vliv? :/ Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí