Pnutí břicha v půlce těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jaňulíína
21.11.12 19:54

Ahojky maminky,
já jsem teď 24+2 a mám tytéž potíže. Doma je to v pořádku, ale při větší námaze nebo při delší procházce mě začne táhnout břicho. Dělá mi to dole v podbřišku. Většinou to táhne skoro celou procházku a přestane to až když si sednu. Moje dr mi k tomu moc neřekla, jen že mám zkrátit procházky. Jako tady čtu, tak jsem se celkem uklidnila…už jsem byla celá nesvá, že se něco děje.
Jinak zácpa je v těhotenství úplně běžná věc…co vím, tak na to pak pomohlo brát magnezium, které se předepisuje i při křečích v nohách nebo při tvrdnutí břicha v těhu. :)

• Citovat
  • Upravit
1175
21.11.12 20:19

Ahoj holky, muzu se pridat? popisujete tahani a pnuti v brisku a co takove par vterinove tvrdnuti? jsem zitrkem ve 28tt a posledni dny prave takove pocity vnimam. bricho se stahne do vetsiho pomerance a zase povoli. mate nektera zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaňulíína
21.11.12 21:26

Ahojky, jo tak toto nemám. U tebe to bude asi to tvrdnutí…neboli poslíčci. Ono je to v pořádku, pokud to není víckrát jak 10× denně a ve 3.trimestru je to prý častý jev, protože se děloha připravuje k porodu.

• Citovat
  • Upravit
32
22.11.12 11:02

Tvrdnutí mám tak 2× do týdne a to ani ne celé, ale jen část :) ..ale jak Píše Janulíína tak je to v pořádku ;)
Magnezium beru od 21tt a právě od té doby mě příjde že je zácpa ještě horší :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
22.11.12 11:39

Aha, no tak asi tak uplne caste v poctech to neni. tak budu doufat, ze je to ok, nicmene v poradne to dr. nahlasim :)
dekuji moc :kytka:

@Jaňulíína píše:
Ahojky, jo tak toto nemám. U tebe to bude asi to tvrdnutí…neboli poslíčci. Ono je to v pořádku, pokud to není víckrát jak 10× denně a ve 3.trimestru je to prý častý jev, protože se děloha připravuje k porodu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
22.11.12 11:42

Tak ja magnezium jeste neberu, tak treba mi to dr. na to napise :nevim:
a o zacpe mi ani nemluv, pripadam si jak blazen, kdyz se snazim streva premluvit k nejake aktivite :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.2.16 18:16

Milé dámy. Kůže nad pupikem mi zhruba od 18. týdne tak pnula, ze jsem myslela jen na to, jak mi snad praskne. Zkoušela jsem lépe jíst a pak zase méně pohybu a více pohybu…a nakonec jsem se natrela olejem Bi oil. A bylo od té silene bolesti. Kůže jakoby povolila…:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí