Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte najde se tu nejaka nastavajici maminka z Bruntalu na pokec at v tom malem meste nejsem sama?? ![]()
Ahoj já jsem z Krnova, tchýni mám v Bruntále takže tam jezdím často ale ještě se nechci odtajnit tak jen takto anonymně
byla jsem teď na dny Bruntálu jak hrál kryštof, to jste tomu zase dali s tou aparaturou, no jo Bruntál
drsní lidé drsný kraj viď
ve kterém jsi týdnu? já jsem 6 tt teprve
Ahoj no ja podle Ms 6+3 ale dr rikal ze 5-6 no
a je ti zle nebo to mas zatim v klidku? ja z totiz nevim co delat
![]()
Tak to jsme skoro stejně, já dneska 6+1 ale ovulku jsem měla 16 dc takže jakoby 6+0 nebo tak nějak. mě je zatím dobře, občas se mi převrátí žaludek jinak v podstatě mi nic není, je to tvoje první mimi? moje druhé ale těhu třetí o první mimi jsem přišla. kdy jsi byla u dr? já dneska ale zatím bez srdeční akce tak trošku mám nervíky ![]()
No moje 1. je mi 18 v zari 19 no jinak v pondeli poprve u dr. a taky bez srdicka nevim jestli je to normalni dalsi kontrola 25 no jinak kdy mas termin taky nejak brezen uplny zacatek ze?? se setkame v porodnici ![]()
Tak to jsme fakt úplně stejně skoro, snad to srdíčko je v pořádku a příště ho obě najdeme, já jdu na další utz příští týden a už teď mám nervíky. termín nevím jak se to počítá, dle ms 4. březen ale dle té ovulace až 6.3., no v porodnici se potkáme možná, pořád přemýšlím zda do Krnova jít zase rodit, nebyla jsem tam minule vůbec spokojená, s porodem ano ale péče pak nic moc
a jak jsi měla velké miminko na milimetry? ta moje dr. byla nějaká stará a zmatená, byla tam jako zástup za mojí dr. a pořádně mi nic neřekla
No to mi nerekl a na fotce z utz je napsane 8 cm coz je blbost ale smeju se tomu se pak zeptam aspon na te dalsi no ja jinak chtela rodit treba v Opave ale tak uvidime no a jake to tam je a co mas uz za miminko doma holku kluka? Premyslis nad jmenem? ![]()
8 cm? to máš pěknýho cvaldu mimi:-))) já právě jsem z těch čísel zmatená, mám tam nějaké 10,4 mm a pak 1,4mm nevím co to znamená, ta dr. byla fakt divná, plná čekárna babek a já jediná mladá, přišlo mi že je ze mě pěkně zmatená. škoda že nemám zápisky od dcery kolik měřila v tom určitém týdnu. opava tam rodila švagrovka, řekla bych vybavením pokojů atd. je Krnov hezčí to určitě, ale péčí poporodní jsem v Krnově moc spokojená nebyla. je to tam dost jak na běžícím páse, sestry jsou drzé a vůbec ten přístup byl divný. jména vůbec nevím, poprvé jsem věděla hned jaké chci jména, hned jsem koukala na kočárky, postýlky atd. a teď? nějak vůbec nevím, zatím mi to ani nedošlo že jsem těhotná:-))jinak mám doma 3 letou holčičku
Jeee tak to je krasne
jak rikam muj doktor je docela zajimaby podivin zadne jine cisilko tam nebylo napsane tak uvidme cca za 2 tydny. Mam uz zamluvenou postylku no a s tim kocarkem to bude horsi neni tak moc financi jsem na to sama
ale tak uvidime jak to dopadne.. No s temi sestrickami taky nevim ja jsem na to alergicka a hoooodne vybusna
tak tam ze me budou mit radost nesnasim tohle chovani a potom se k nim chovam tak i ja
A to tvoje mimi podle me ma tech 10.4 mm 1.04cm
to mas pekne
Ahojky tak jak se vede? já byla dneska na dalším utz a vše vypadá parádně, za týden si mám přijít pro průkazku a udělá další utz. vše prý odpovídá, pustili mi i srdíčko joj mě bylo do breku, nervy jsem měla hrozný, ten strach že se něco po.ere mě fakt děsil, i to že mi je nějak podezřele dobře, u dcery jsem v tuhle dobu už blila od rána do večera a teď jen občas je mi šoufl ale jinak je mi super. jediné co máme zakázáno je sex, no ne že bych stejně manžela donutila k nějakému výkonu, on se hrozně bojí ![]()
Ahoj uz jsem myslela ze to tu utichlo ja jdu pristi tyden ve ctvrtek a tak uvidime to je fajn ze je to ok
ja zvracim myslim i za tebe
no co me se sexu tyce tak spise neni skym ![]()
@alexandra19 neboj já už mám odblito u dcery, to byla hrůza tak třeba je to ten chlapeček prý u kluků se zvrací méně a nebo jsem prostě zvyklá a nebo to teprve příjde
zatím teda fakt klepu na dřevo že je mi fajn docela. na příští čtvrtek ti držím palce, to tu nebudu protože budu u moře na dovči ale určitě to bude v pořádku. No moje nervíky dneska hrůza, fakt jsem se bála jak čert kříže že bude něco špatně. termín mám 6. března, dala mi rozpis kdy se dělají jaké vyšetření a mě došlo že se ani nenaději a budu v druhém trimestru, snad nám brzo řeknou i pohlaví, u dcery mi to řekli brzo, kamarádkám už ve 12-13 tt na screeningu.
Omlouvám se, za vložení. Dávám jen tip na akci s dětmi.
Srdečně zveme všechny děti a jejich rodiče, prarodiče … na SKŘÍTKOVSKÝ KARNEVAL. Více informací naleznete na fb profilu MC Skřítci nebo přímo u mně….těšíme se na Vás a přejeme pěkný den ![]()
Dobrý den,
tušily jste, že existuje skupina sdružující uživatelky z Bruntálu a okolí? Pomozte nám ji rozběhnout a spojte se tak s dalšími maminkami.
Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).
Mimo jiné se tam můžete domlouvat na společných výletech, cvičení, hlídání dětí, kafíčku…
Přidejte se ![]()
adminka Eliška