Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Byla bych ráda, ale ta ms nikde, tak doufám, že už brzy dorazí. Moc díky
Test negativní, spis bych rekla, ze to bude tim skončením kojeni a hormony. I kdyz samozřejmě mohlo dojit k ovulaci později a pak by ještě nebylo nic videt. Ale pokud uz je to od „sance na otehotneni“
dyl jak 14 dni, bude to spis to prvni.
U kojení jsem měla taky cykly pravidelné a po ukončení se mi rozhodily, spis bych to viděla na tento důvod, druhou čárku nevidím, ale udělala bych si za dva dny ještě jeden test.
Moc děkuji. Já doufám, že z toho nic nebude. Taky mě to na pochvě pálí a to jsem dlouho neměla a dočetla se, že je to příznak. To mi moc nepřidali. Zítra si raději koupím ještě další test.
Udělala bych za pár dní znovu. Spíš to nevypadá, ale něco tam mooooožná je.
Ten test je vyfocen tak, že se nedá zjistit, jestli tam něco je nebo ne
@Anonymní píše:
Moc prosím, vidíte tam něco? Mám zpoždění 5 dní. Před měsícem jsem přestala kojit, do té doby jsem měla ms pravidelnou. Tak jestli to může být třeba tím. Já už z toho šílím a nevím, zda je něco vidět. Moc díky
Vždycky je lepší udělat fotku černobílou, tam je to vidět lépe. Ale nevidím nic.
Taky vidím ducha nebo je to ryska
zkus další test a třeba od jiné značky ![]()
Moc prosím, vidíte tam něco? Mám zpoždění 5 dní. Před měsícem jsem přestala kojit, do té doby jsem měla ms pravidelnou. Tak jestli to může být třeba tím. Já už z toho šílím a nevím, zda je něco vidět. Moc díky