Je to duch? Nebo ho vidim jen já?

3424
22.8.22 20:00
@Anonym0987 píše: .Příspěvek upraven 22.08.22 v 19:42

Na první vidím-měla jsem stejného a jsem ve 28.týdnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17
22.8.22 20:02

Jo to jo, jen mi je zvláštní, že odpoledne vůbec nic. Hlavně by to byl docela zázrak. Doktor řekl, že přirozeně není velká šance. Tak to mám hrozně v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
22.8.22 20:04

@Seven7 Na těchto fialových jsem měla krásné čárky a nikdy nešlo o těhotenství, nejsou spolehlivé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
22.8.22 20:40

Já na obou vidím :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.8.22 20:42

Jo je tam, ale pak už nic. Jestli je to tipy, že tenhle byl ráno a další odpoledne. Jsem z toho zmatená. Už jednou se mi stalo, že tam byla ta druhá čárka a pak přišla MS. Fakte doufám, že teď si nebudu prožívat to zklamání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.8.22 20:42

Prosím o radu, měla to takhle některém z vás ?

Ahoj, chtěla bych jen poradit. Snažíme se o miminko už poměrně dlouhou dobu, měla jsem dva dny spožděnou MS. Tak jsem si zkusila udělat test, ukázala se mi slabá čárka. Jelikož jsem měla nepravidelnou MS někdy o 2-3 tak jsem to nechtěla nějak řešit. Ale když jsem ten test udělala několikrát tak pořad vycházel pozitivní, začala jsem slabě krvácet. Mělo to takovou růžovou barvu, asi 3-4 hod a potom konec už nic. Bolelo mě i trosku břicho, takže jsem z toho byla vážně mimo, protože na cca druhy den jsem začala krvácet nad ránem silné čerstvá červená, břicho mě bolelo asi chvíli potom nic, za hod to přešlo a teď nekrvacím, vůbec, si říkám ze jsem s tím smířená že zase nic no ale udělala jsem si test znovu a vyšel taky pozitivně možná víc silnější než ty předtím. Zajela jsem si pro jistotu k Dr na pohotovost. Zatím tam nevidí nic podle výpočtu bych mohla být ve 4tt. Hcg prý mám nízké, těhotenský hormon tam je. Ale muže to být buď začínající těhotenství, vývoj plodu, a nebo začínající potrat. Jsem z toho opravdu špatná, když jsem slysela slovo potrat tak jsem se opravdu začala bát a přát si aby se udržel. Ani žádné příznaky nemám, krom růžového výtoku, zvětšené prsa, težkost a bolest prsou, měl to někdo prosím podobně?

Přiložila jsem zde i mé testy, jedna focena v noci. Tak jsem tam přiložila raději dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.8.22 20:52

Je možné, že to krvácení nic není. Je to zvláštní, ale o potrat snad nejde. Kamarádka je teď těhotná a krvácela do 2 měsíce a je vše v pořádku. Nemusí to nic znamenat. Určitě bych si zavolala svému gynekologovi a s ním si o tom promluvila a nechala se poslat na krev.
Držím palečky ať je vše v pořádku. Určitě dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.8.22 20:54

@Seven7
Děkuji. Trochu jsi mě uklidnila, jestli nevadí ze týkám 😅
Kamarádka mi taky říkala ze krvacela, a vůbec nevěděla ze je těhotná. Můj gynekolog mě vezme až 1.9. Cekacka dlouho, hlavně ta nervozita. Snad to bude v pořádku, je to opravdu zvláštní 🧐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.8.22 20:58

Vůbec mi to nevadí.
Právě, stát se to určitě může. Na testech jsou krásně vidět dvě čárky. Věřím, že to musí být šílený si prožívat. Ale žádný strach, určitě to bude v pořádku.
Tak to je na nic, ale kdyby něco, tak pohotovost to jistí. Jestli jsi fakt nedočkavá, tak si zaplať odběry krve u praktického, nestojí to čerta a tam je pak už výsledek jistý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
23.8.22 11:06

Ahojky holky přidám se k vám včera jsem si dělala těhulkový test značky mamatest a byl tam duch akorát mi to kvalitka trochu kazí ale viděl ho i přítel a to je co říct :D jenže třeba po 6 minutách zmizel a nejde vidět tak dobře jako když byl test čerství. Slyšela jsem že mamatest dělá falešné duchy co si o tom myslíte? Já dnes udělala Dr.max a nic přiložím fotky. Modrý dnešní fialový včerejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
23.8.22 12:53

@Anonym 2001 ahoj, neplatrného ducha vidím na fialovým, na modrým nic. Zkus testovat za dva dny, zda bude silnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.8.22 16:24

@Seven7 tak nic teda, včera jsem přišla do nemocnice jelikož jsem zacla krvacet. Byla jsem 5tt ale na ultrazvuku nic neviděli. Minuly týden hcg 121 včera 113
Takže potracela jsem, z toho revize dutiny břišní, a ještě jeden den čekat na odběr krve kvůli hcg. Jelikož by mělo klesnout o 30% aby mě pustili domu a vyloučili tak mimodelozni těhotenství, pokud neklesne tak zas narkoza🤦‍♀️
Doufám a modlím se ze zítra už pustí domu, jelikož jsem z toho vyčerpána, a z té narkozy jsem zblazbila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
2.9.22 21:29

Ahoj holky měla jsem ms ale jinou než obvykle jindy trvá 8 dní a až ten 8 den žačnu špinit ale tentokrát jsem začala špinit už asi 5 den a celkově ms nebyla tak silná jako vždycky jindy ze mě padají i “kusy” a tentokrát vůbec tak mi to nedalo a kamarádky do mě furt hučely až jsem si udělala test ale měla jsem jen pepino a vidím ducha. Dneska bych měla být 6 den po “ms”. Co vy na to? Stalo se to některé že měla ms a těhotná byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
3.9.22 09:19

Já vidím jen rozmočený test bez ducha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
3.9.22 09:23

Nic tam není