Těhotenství a nová práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.1.12 14:49
Anonymní píše:
Já jednou byla na pohovoru v Lídlu a chytrý vedoucí se mě ptal na školu tak jsem mu odpověděla, že mam vystudovaný obor veřejná správa a on mi řekl, co tam prý dělam, že mě nevezmou a ať si jdu raději sednout nějak na úřad…no klidně bych šla kdyby bylo kam že? za pár týdnů později tam seděla holka, která měla uplně tu samou školu :lol:

jo taky jsem se s něčím podobným setkala… si nevybereš.. je to děs :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
20.1.12 19:08

Běž tam, řekni, že jsi těhotná, ale chceš pracovat, když ti to zdravotní stav dovolí až do nástupu na MD. Když se budeš líbit, tak tě vezmou, i těhotnou. A jestli tě nevezmou kvůli tomu, že jsi těhotná, tak buď ráda, že pro takového blba pracovat nemusíš. Čekáš miminko a to je dar, nemusíš se za něj stydět.

carrie2095 píše:
pro colafit…
jasný to chápu, hlavně prcka bych nezapřela… navíc byla blbá že to neřekla.. jako já bych jim to řekla.. ale jde mi o to zda se někdo setkal s tím, že prostě jak to řešily… zda vůbec tam jít, zda se pokoušet dohodnout.. či rovnou smazat odpověď.
Jinak děkuji za názor ;)
  • Citovat
  • Upravit
6726
20.1.12 19:11

já si tedy myslím, že práce pracovníka v sociálních službách a pedagogického asistenta je teda sakra obtížná a nejen na psychiku ale často taky na fyzičku… :nevim: takže za mě…na pohovor jdi, těhotenství nezatajuj, třeba se jedná o pohodové dítě, které potřebuje malou dopomoc, spolupráce s učitelkou bude bezproblémová a v těhu to zvládneš… já bych se v těhu této práce bála… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.13 18:40

Ahoj, jsou tu nějaké personalistky či zaměstnavatelé? Mám velký problém a už jsem zoufalá :,( Získala jsem práci, o kterou jsem velmi stála - a i přes velkou konkurenci jsem uspěla. Nyní před nástupem a podepsáním smlouvy jsem zjistila, že jsem těhotná…Svého zaměstnavatele klamat nechci, míním mu to na rovinu sdělit a ráda bych v těhotenství pracovala (kancelářská práce), ovšem velmi se bojím, že mě odmítne. Manžel mě chce maximálně podpořit, nabídl se mi, že na mateřskou půjde on (moje pracovní doba by byla půlúvazková, zbytek lze dodělat doma na pc). Vzali by jste někoho do nové práce i přes těhotenství? Děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
3493
24.6.13 18:48

Pokud o tu práci stojíš, zkus to. Navíc pokud máš podporu v manželovi tak uplně. Když bude mimčo hodně malé, tak můžeš dát ten půl uvazek a třeba po necelém roce už můžeš na plný a manžel bude doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
24.6.13 18:51

Personalistka nejsem, ale dělám u velké nadnárodní firmy. A nebyl problém domluvit se na půl úvazku s tím, že budu chodit na dva dny v týdnu a půl dne home office. Co jsem si řekla, to jsem dostala a to podotýkám, že děti mám už velké 4 a 6 let.

Záleží jaká je to firma, jak je vstřícná k zaměstnancům a jakou má filosofii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.G12
24.6.13 18:52

Zkusit to můžeš, já osobně bych nevzala, ale na světě jsou i jiní lidé, mající pochopení ;)

• Citovat
  • Upravit
975
24.6.13 20:02

@carrie2095 no me vyhodili po mesici a pul kdyz to zjistili… a taky mi sefova na ferovku rekla ze sem to mela rict hned ale ze by to i tak dopadlo stejne… no pro me by to stejne nedopadlo, sem rada ze jsem mela aspon penize za ten mesic a pul, btw, vyhodili me na hodinu, ze dne na den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85261
25.6.13 20:35

O těhotenství bych v obou případech řekla rovnou, je to lepší, než to oznámit později, buď vás vezmou nebo ne. Když to řeknete později, tak to stejně bude horší. U nás zaměstnali těhotnou, pracovala do porodu, teď je na mateřské a má zajištěnou práci, až se vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
25.6.13 21:35

Brala bych to tak, že buď mě vezmou, protože o mě stojí a vidí, že to řeším přímo a nebo tě nevezmou a tak to není zaměstnavatel, pro kterého bych chtěla pracovat. Jak by se asi zachoval, kdyby si se vrátila po mateřské???

• Citovat
  • Upravit
jaja a paja
13.9.13 17:46

jsem těhotná ale ráda bych pracovala

Ráda bych se s vámi poradila máte někdo zkušenost s tím že jste měli smlouvu na dobu určitou a otěhotněli jste? Dělám noční které bych dělat v těhotenství neměla a v práci se o těhotenství bojím říct :( nevím jak na to :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat