Těhotenství a nová práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20.1.12 13:43

těhu a nová práce

Zdravím Vás všechny…
nevím si rady a budu ráda za Vaše názory.
Jsem na úřadu práce a sháním práci, jak jinak… jenže teď jsem v 8tt a pozvali mě na pohovor ohledně nové práce, mám napsat že nemohu, nebo mám normálně nastoupit poraďte jak byste to řešily Vy… jde o práci pracovníka v sociálních službách a asistenta pedagoga… Pora¨´dte, budu ráda za každý příspěvek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
225
20.1.12 13:54

Ahoj, no tak každopádně bych nikam nenastupovala. Bylo by to riskantní, a nezodpovědné. Myslím si, že kdyby jsi mu za několik měsíců přinesla neschopenku… že by koukali jak opařený. Dělej jak myslíš, ale já bych od toho odstoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
20.1.12 13:56

já bych na pohovor šla a tam jim narovinu řekla, že jsem těhotná, ale že chci pracvat celou dobu až do mateřský

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.12 13:59

já bych klidně šla a buďto jim to na rovinu řekla, ale to budeš muset počítat s tím že tě nejspíše nevezmou a nebo jim to říkat nemusíš…vždyť kdyby jsi šla za pár týdnů na nemocenskou tak oni nezjistií, jestli jsi otěhotněla už jako zaměstnaná nebo před tim

• Citovat
  • Upravit
6792
20.1.12 14:10

ja bych taky nechodila,podle mne je stejne mala pravdepodobnost ze te vezmou :nevim: ja sice dite jeste nemam,ale kdyz jsem sla na pohovor tak se mne ptali jestli chci deti a jestli mam,nikam mne nechteli vzit rikala jsem ze chci! :nevim: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.12 14:11
jaja84 píše:
ja bych taky nechodila,podle mne je stejne mala pravdepodobnost ze te vezmou :nevim: ja sice dite jeste nemam,ale kdyz jsem sla na pohovor tak se mne ptali jestli chci deti a jestli mam,nikam mne nechteli vzit rikala jsem ze chci! :nevim: :kytka:

ale tak to je tim pádem ze strany toho zaměstnavatele diskriminace a myslím, že na to nemají právo se ptát, to by pak nemohla být zaměstnaná žádná žena

• Citovat
  • Upravit
20.1.12 14:18
Anonymní píše:
jaja84 píše:
ja bych taky nechodila,podle mne je stejne mala pravdepodobnost ze te vezmou :nevim: ja sice dite jeste nemam,ale kdyz jsem sla na pohovor tak se mne ptali jestli chci deti a jestli mam,nikam mne nechteli vzit rikala jsem ze chci! :nevim: :kytka:
ale tak to je tim pádem ze strany toho zaměstnavatele diskriminace a myslím, že na to nemají právo se ptát, to by pak nemohla být zaměstnaná žádná žena

taky jsem se s toutou otázkou setkala :D a je fakt že časem když se kouknu tak holky co tam zůstaly a otěhotněly tak jim tam dělali peklo… až daly výpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.12 14:19

myslím, že se s nima pokusím spojit a nbo se tam pojedu podívat a domluvím se tam.. představa, že jsem těhotná a koukám přez půl roku doma je šílený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
20.1.12 14:25
Anonymní píše:
jaja84 píše:
ale tak to je tim pádem ze strany toho zaměstnavatele diskriminace a myslím, že na to nemají právo se ptát, to by pak nemohla být zaměstnaná žádná žena

ja sjem obesla moc pohovoru a ptali se mne na neskutecny veci..treba co dela pritel? kdyz jsem rekla ze podnika tak se mne ta pipka ptala a proc vas nezivi?????? :zed: to jsem ji rekla ze to neni jeji starost a ze pod ni bych pracovat nemohla a odesla jsem!..stalo se mi uz moc veci :pocitac: tak ted pracuju u kamaradky v pizzerii a mam klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
20.1.12 14:26
carrie2095 píše:
Anonymní píše:
jaja84 píše:
taky jsem se s toutou otázkou setkala :D a je fakt že časem když se kouknu tak holky co tam zůstaly a otěhotněly tak jim tam dělali peklo… až daly výpověď.

jo obcas jsem ty lidi nestihala! a to se mi spis delo kdyz mi bylo 24 let..takze pred 4lety :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
20.1.12 14:27
carrie2095 píše:
myslím, že se s nima pokusím spojit a nbo se tam pojedu podívat a domluvím se tam.. představa, že jsem těhotná a koukám přez půl roku doma je šílený…

jo jasne uplne te chapu :kytka: drzim pesti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.12 14:30
jaja84 píše:
Anonymní píše:
jaja84 píše:
ja sjem obesla moc pohovoru a ptali se mne na neskutecny veci..treba co dela pritel? kdyz jsem rekla ze podnika tak se mne ta pipka ptala a proc vas nezivi?????? :zed: to jsem ji rekla ze to neni jeji starost a ze pod ni bych pracovat nemohla a odesla jsem!..stalo se mi uz moc veci :pocitac: tak ted pracuju u kamaradky v pizzerii a mam klid…

Docela síla.. já nwm ale nějak jsem nikdy s těmito otázkami neměla problém.. 8o
koukám jak tele na nová vrata teda :lol: Jednouně jsem měla výstup s jednou babkou v důch.věku ani nwm co přesně ve firmě dělala-nějaká kancelářská myš :) ale měly jsme spolu výstup před ředitelem :mrgreen: a jakmile mi začla házet klacky pod nohy tak jsem prostě si řekla, no co jediný místo to není a otevřela si na ní stejně ústa… Mi tenkrát tak vytočila, že jsem vstala poděkovala řediteli a řekla mu že s touto paní prostě asi nevyjdu a že děkuji za nabídku a odešla.
jinak se ti ani nedivím, že děláš u známé… nejradši bych to vyřešila stejně.. ale ení ke komu jít :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
20.1.12 14:32

Do týmu jsem si vybírala lidi sama, tak ti můžu říct svou zkušenost. Nevím, jak se na to koukají jinde. Vzala jsem strašně šikovnou holčinu, ale při pohovoru došlo i na děti (diskriminace to je, ale popravdě, když investuji čas do zapracování lidí, tak nechci, aby to bylo na 2 měsíce) a ona, že ani náhodou. Vzali jsme ji a pak mi dala nemocenskou, že je těhotná. Ve zkušebce jsem s ní zrušila prac. poměr, ale ne proto, že by la těhotná, ale protože lhala. Ona byla fakt dobrá, takže kdyby řekla „čekám dítě“, tak zajistím, že může pracovat doma a do kanceláře chodit na porady. Dokonce bych byla ochotná s ní spolupracovat i při RD, ale to by nesměla lhát hned na začátku.

carrie2095 píše:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.12 14:33

Já jednou byla na pohovoru v Lídlu a chytrý vedoucí se mě ptal na školu tak jsem mu odpověděla, že mam vystudovaný obor veřejná správa a on mi řekl, co tam prý dělam, že mě nevezmou a ať si jdu raději sednout nějak na úřad…no klidně bych šla kdyby bylo kam že? za pár týdnů později tam seděla holka, která měla uplně tu samou školu :lol:

• Citovat
  • Upravit
20.1.12 14:48

pro colafit…
jasný to chápu, hlavně prcka bych nezapřela… navíc byla blbá že to neřekla.. jako já bych jim to řekla.. ale jde mi o to zda se někdo setkal s tím, že prostě jak to řešily… zda vůbec tam jít, zda se pokoušet dohodnout.. či rovnou smazat odpověď.
Jinak děkuji za názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat