Těhotenství a nová práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
těhu a nová práce
Zdravím Vás všechny…
nevím si rady a budu ráda za Vaše názory.
Jsem na úřadu práce a sháním práci, jak jinak… jenže teď jsem v 8tt a pozvali mě na pohovor ohledně nové práce, mám napsat že nemohu, nebo mám normálně nastoupit poraďte jak byste to řešily Vy… jde o práci pracovníka v sociálních službách a asistenta pedagoga… Pora¨´dte, budu ráda za každý příspěvek..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, no tak každopádně bych nikam nenastupovala. Bylo by to riskantní, a nezodpovědné. Myslím si, že kdyby jsi mu za několik měsíců přinesla neschopenku… že by koukali jak opařený. Dělej jak myslíš, ale já bych od toho odstoupila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já bych na pohovor šla a tam jim narovinu řekla, že jsem těhotná, ale že chci pracvat celou dobu až do mateřský
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já bych klidně šla a buďto jim to na rovinu řekla, ale to budeš muset počítat s tím že tě nejspíše nevezmou a nebo jim to říkat nemusíš…vždyť kdyby jsi šla za pár týdnů na nemocenskou tak oni nezjistií, jestli jsi otěhotněla už jako zaměstnaná nebo před tim
- Citovat
- Upravit
ja bych taky nechodila,podle mne je stejne mala pravdepodobnost ze te vezmou
ja sice dite jeste nemam,ale kdyz jsem sla na pohovor tak se mne ptali jestli chci deti a jestli mam,nikam mne nechteli vzit rikala jsem ze chci!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jaja84 píše:
ja bych taky nechodila,podle mne je stejne mala pravdepodobnost ze te vezmouja sice dite jeste nemam,ale kdyz jsem sla na pohovor tak se mne ptali jestli chci deti a jestli mam,nikam mne nechteli vzit rikala jsem ze chci!
![]()
ale tak to je tim pádem ze strany toho zaměstnavatele diskriminace a myslím, že na to nemají právo se ptát, to by pak nemohla být zaměstnaná žádná žena
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:jaja84 píše:ale tak to je tim pádem ze strany toho zaměstnavatele diskriminace a myslím, že na to nemají právo se ptát, to by pak nemohla být zaměstnaná žádná žena
ja bych taky nechodila,podle mne je stejne mala pravdepodobnost ze te vezmouja sice dite jeste nemam,ale kdyz jsem sla na pohovor tak se mne ptali jestli chci deti a jestli mam,nikam mne nechteli vzit rikala jsem ze chci!
![]()
taky jsem se s toutou otázkou setkala
a je fakt že časem když se kouknu tak holky co tam zůstaly a otěhotněly tak jim tam dělali peklo… až daly výpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
myslím, že se s nima pokusím spojit a nbo se tam pojedu podívat a domluvím se tam.. představa, že jsem těhotná a koukám přez půl roku doma je šílený…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:jaja84 píše:ale tak to je tim pádem ze strany toho zaměstnavatele diskriminace a myslím, že na to nemají právo se ptát, to by pak nemohla být zaměstnaná žádná žena
![]()
ja sjem obesla moc pohovoru a ptali se mne na neskutecny veci..treba co dela pritel? kdyz jsem rekla ze podnika tak se mne ta pipka ptala a proc vas nezivi??????
to jsem ji rekla ze to neni jeji starost a ze pod ni bych pracovat nemohla a odesla jsem!..stalo se mi uz moc veci
tak ted pracuju u kamaradky v pizzerii a mam klid…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
carrie2095 píše:Anonymní píše:taky jsem se s toutou otázkou setkalajaja84 píše:ale tak to je tim pádem ze strany toho zaměstnavatele diskriminace a myslím, že na to nemají právo se ptát, to by pak nemohla být zaměstnaná žádná žena
![]()
a je fakt že časem když se kouknu tak holky co tam zůstaly a otěhotněly tak jim tam dělali peklo… až daly výpověď.
jo obcas jsem ty lidi nestihala! a to se mi spis delo kdyz mi bylo 24 let..takze pred 4lety ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
carrie2095 píše:
myslím, že se s nima pokusím spojit a nbo se tam pojedu podívat a domluvím se tam.. představa, že jsem těhotná a koukám přez půl roku doma je šílený…
jo jasne uplne te chapu
drzim pesti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jaja84 píše:Anonymní píše:ja sjem obesla moc pohovoru a ptali se mne na neskutecny veci..treba co dela pritel? kdyz jsem rekla ze podnika tak se mne ta pipka ptala a proc vas nezivi??????jaja84 píše:ale tak to je tim pádem ze strany toho zaměstnavatele diskriminace a myslím, že na to nemají právo se ptát, to by pak nemohla být zaměstnaná žádná žena
![]()
to jsem ji rekla ze to neni jeji starost a ze pod ni bych pracovat nemohla a odesla jsem!..stalo se mi uz moc veci
tak ted pracuju u kamaradky v pizzerii a mam klid…
Docela síla.. já nwm ale nějak jsem nikdy s těmito otázkami neměla problém.. ![]()
koukám jak tele na nová vrata teda
Jednouně jsem měla výstup s jednou babkou v důch.věku ani nwm co přesně ve firmě dělala-nějaká kancelářská myš
ale měly jsme spolu výstup před ředitelem
a jakmile mi začla házet klacky pod nohy tak jsem prostě si řekla, no co jediný místo to není a otevřela si na ní stejně ústa… Mi tenkrát tak vytočila, že jsem vstala poděkovala řediteli a řekla mu že s touto paní prostě asi nevyjdu a že děkuji za nabídku a odešla.
jinak se ti ani nedivím, že děláš u známé… nejradši bych to vyřešila stejně.. ale ení ke komu jít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do týmu jsem si vybírala lidi sama, tak ti můžu říct svou zkušenost. Nevím, jak se na to koukají jinde. Vzala jsem strašně šikovnou holčinu, ale při pohovoru došlo i na děti (diskriminace to je, ale popravdě, když investuji čas do zapracování lidí, tak nechci, aby to bylo na 2 měsíce) a ona, že ani náhodou. Vzali jsme ji a pak mi dala nemocenskou, že je těhotná. Ve zkušebce jsem s ní zrušila prac. poměr, ale ne proto, že by la těhotná, ale protože lhala. Ona byla fakt dobrá, takže kdyby řekla „čekám dítě“, tak zajistím, že může pracovat doma a do kanceláře chodit na porady. Dokonce bych byla ochotná s ní spolupracovat i při RD, ale to by nesměla lhát hned na začátku.
carrie2095 píše:
- Citovat
- Upravit
Já jednou byla na pohovoru v Lídlu a chytrý vedoucí se mě ptal na školu tak jsem mu odpověděla, že mam vystudovaný obor veřejná správa a on mi řekl, co tam prý dělam, že mě nevezmou a ať si jdu raději sednout nějak na úřad…no klidně bych šla kdyby bylo kam že? za pár týdnů později tam seděla holka, která měla uplně tu samou školu ![]()
- Citovat
- Upravit
pro colafit…
jasný to chápu, hlavně prcka bych nezapřela… navíc byla blbá že to neřekla.. jako já bych jim to řekla.. ale jde mi o to zda se někdo setkal s tím, že prostě jak to řešily… zda vůbec tam jít, zda se pokoušet dohodnout.. či rovnou smazat odpověď.
Jinak děkuji za názor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit