Těhu chvilku po císaři

9859
16.2.11 18:47

Těhu chvilku po císaři

Ahoj :kytka:

Tak zaprvé: těhotná nejsem (zatim :mrgreen: )

Za druhé: vlastně radu nepotřebuju, jen se musim někde vyvztekat, svěřit.

Za třetí: Kdo to tu otěhotněl těsně po císaři? :wink: :hug:

No a k věci: Dnes jsem byla na gyndě pač mám MS už přes měsíc :zed: Prej to mám z antikoncepce, kterou beru (Cerasette-nebo tak nějak) a tak mi napsala HA, kterou mám začít brát až při další MS. Tedy nebudu asi měsíc chráněná vůbec. Ne že by byl ten můj nešikovnej :mrgreen: Ale známe to všichni, když něco člověk potřebuje nejmíň, zákon schválnosti zafunguje :mrgreen:

Tak jsem Dr řekla, co kdybych otěhotněla, ta se i se sestrou zhrozila, že to NESMIM!!! že musim počkat dva roky určitě!!! 8-o Vim to, jen bysme chtěli prcka dřív, než budou Verunce 3roky.

Chtěli jsme se začít snažit na konci léta, ale jsem ochotná to prodloužit ještě o další půlrok, aby se prcek(když to klapne) narodil až bude malé okolo 2 let.

No a tak se jí ptám, jestli by mi až se budeme chtít začít snažit udělala prohlídku tý jizvy po císaři na děloze, třeba už bude rok po porodu v poho, a na to se zopakovala, že dřív jak za dva roky těhotnět nemám. Grrrrrr to jsem se toho teda dozvěděla.

A když jsem jí řekla, co když se prostě stane a teď jak neberu HA opěhotnim, jako jestli to malý mám zabít nebo co, tak mi řekla ať prostě netěhotnim.

Uvažuju že jí změnim, stejnak z ní vždycky táhne pivo :mrgreen:

No tak s tim mym asi vůbec nebudu spát, pač náhoda je blbec, že jo :mrgreen:

Tak snad tu od vás nedostanu na prdel :lol: Jen jsem se potřebovala vypsat. Uf

Příspěvek upraven 16.02.11 v 18:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
16.2.11 18:50
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no nesmis :) me rikali neotehotnet nejmene rok, stalo se, no… co jsem mela s prckem asi jako delat :twisted:

jako ano, je to o hubu a dobrovolne bych do toho nesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
16.2.11 18:51

Teda, když jsem viděla ten název, tak se mi normálně zastavilo srdce. jinak neporadím, bohužel. Snad jen, pokud z doktorky táhne pivo, tak bych šla někam jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
16.2.11 18:52

Prodigy, já jsem otěhotněla 14 měsíců po císaři a všechno úplně v pohodě, žádný dr. to ani nijak nekomentoval.
No a pokud si dobře vzpomínám, tak Jizvíková otěhotněla asi půl roku po císaři a už se blíží do finále.
A na ten měsíc, kdy nebudeš chráněná, pořiďtě kondomy, ať máš klid na duši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
16.2.11 18:53
jizvíková píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no nesmis :) me rikali neotehotnet nejmene rok, stalo se, no… co jsem mela s prckem asi jako delat :twisted:

dobrovolně dva roky po porodu? tyjo to nevydržim! :mrgreen: A kdy vlastně rodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
16.2.11 18:54
jizvíková píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já než se vymáčknu, tak už jsi tu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
16.2.11 18:54
Romik píše:
Prodigy, já jsem otěhotněla 14 měsíců po císaři a všechno úplně v pohodě, žádný dr. to ani nijak nekomentoval.
No a pokud si dobře vzpomínám, tak Jizvíková otěhotněla asi půl roku po císaři a už se blíží do finále.
A na ten měsíc, kdy nebudeš chráněná, pořiďtě kondomy, ať máš klid na duši.

fůůůj :lol: :lol: :lol: no právě…člověče to fakt radši bez sexu, než s gumou :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
16.2.11 18:56
Romik píše:

Já než se vymáčknu, tak už jsi tu :mrgreen:

ja jsem vsude :)))
prave, ze uz muzu jen lezet na boku, tak mam notase na vysku a pisu :) obcas se odkulim k detem a vymenim plinu , rozhodim jidlo a zase jdu lezet :lol: :lol: :lol:

no uz si me chteli nechat v porodnici, jsem jim zdrhla :) jinak by radi abych vydrzela do 38+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
16.2.11 18:58

Progi, moje doktorka říkala, že nejméně rok po CS, lépe 2 roky, ale v mém případě nemám problém, moje doktorka je trošku moc pečliva a hlavně už by řešila, že menstruji měsíc. Takže dle mého no problem, hlavně bych jí vyměnila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
16.2.11 19:06
janik73 píše:
Progi, moje doktorka říkala, že nejméně rok po CS, lépe 2 roky, ale v mém případě nemám problém, moje doktorka je trošku moc pečliva a hlavně už by řešila, že menstruji měsíc. Takže dle mého no problem, hlavně bych jí vyměnila

No já jí volala když jsem to měla asi 14 dní tak prej že cyklus po porodu lítá no a šla jsem tam až dneska, když už je to přes měsíc. A na to mi řekla, že ty cerasette to prej dělaj, že je nepřetržitý krvácení :roll:

A strašně se obě divily, že už nekojim. Ježiš no a co? No tak to prostě nešlo…to byly rejpance, a přednáška…no tak jsem jim to oběma chytrejm odkejvala a odporoučela se pryč :roll:

Tak mám ascorutin na zastavení krvácení (v těhu mi vůbec nezabral, lehce jsem krvácela od 14tt skoro až do konce :cert: ) a jiný prášky, hormonální, který mám začít brát při další MS, no to jsem zvědavá jestli vůbec poznám, že už je to další, jestli se mi to nezastaví :roll: :mrgreen:

Jdu hledat nějakýho dobrýho gyndaře v Benešově. Ona je v Praze a je to pro mě stejnak daleko. A má předpotopní UTZ. Takový mazanice za který si vždy řekla pade :roll: :zed:

No :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
16.2.11 19:10

Ahojky, obecně se říká rok po císaři, že už je v pohodě. Já otěhotněla ještě o něco dřív po císaři a žádnej doktor s tím nemá sebemenší problém :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.2.11 19:14

Začni brát tu druhou antikoncepci hned a nechráněná budeš jen týden :palec:
(Teda, vzít jeden den poslední cerazette, druhý den první jinou HA.)
Nevím, jestli tomu nějak vadí to krvácení, ale pokud je způsobeno cerazette, tak asi ne.
A dr. změň.
Kdy otěhotnět po císaři nevím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
16.2.11 19:17

Ahoj, tak já si dovolim říct, že mam super doktora až na jeho občasný blbý nálady kdy je lepší k němu nechodit, ale to člověk bohužel předem neví. Naštěstí, když jsem tam byla naposled tak ji měl dobrou a ptal se mě a řikal, že už by nebyl problém otěhotnět, ale že mam počítat s tím, že to nepůjde tak rychle. Takže bych už mohla rok po porodu otěhotnět. Akorát nechápu proč bys měla být měsíc nechráněná. Já když měnila HA, tak jsem prostě z jednoho plata dobrala - tu starou a 7 dní klasicky vynechala a hned jsem začala brát novou, takhle mi to řekl i dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
16.2.11 19:18

brala jsem po porodu Azalii a když byla slabá a krvácela jsem i když jsem brala pilule tak mi doktor dal klasickou HA Lindynette a řekl že ji mám navázat brát za posledni pilulkou té původní HA, bez přestávky

• Citovat
  • Upravit
2891
16.2.11 19:25
MirušeProdigy píše:
Ahoj :kytka:

Tak zaprvé: těhotná nejsem (zatim :mrgreen: )

Za druhé: vlastně radu nepotřebuju, jen se musim někde vyvztekat, svěřit.

Za třetí: Kdo to tu otěhotněl těsně po císaři? :wink: :hug:

No a k věci: Dnes jsem byla na gyndě pač mám MS už přes měsíc :zed: Prej to mám z antikoncepce, kterou beru (Cerasette-nebo tak nějak) a tak mi napsala HA, kterou mám začít brát až při další MS. Tedy nebudu asi měsíc chráněná vůbec. Ne že by byl ten můj nešikovnej :mrgreen: Ale známe to všichni, když něco člověk potřebuje nejmíň, zákon schválnosti zafunguje :mrgreen:

Tak jsem Dr řekla, co kdybych otěhotněla, ta se i se sestrou zhrozila, že to NESMIM!!! že musim počkat dva roky určitě!!! 8-o Vim to, jen bysme chtěli prcka dřív, než budou Verunce 3roky.

Chtěli jsme se začít snažit na konci léta, ale jsem ochotná to prodloužit ještě o další půlrok, aby se prcek(když to klapne) narodil až bude malé okolo 2 let.

No a tak se jí ptám, jestli by mi až se budeme chtít začít snažit udělala prohlídku tý jizvy po císaři na děloze, třeba už bude rok po porodu v poho, a na to se zopakovala, že dřív jak za dva roky těhotnět nemám. Grrrrrr to jsem se toho teda dozvěděla.

A když jsem jí řekla, co když se prostě stane a teď jak neberu HA opěhotnim, jako jestli to malý mám zabít nebo co, tak mi řekla ať prostě netěhotnim.

Uvažuju že jí změnim, stejnak z ní vždycky táhne pivo :mrgreen:

No tak s tim mym asi vůbec nebudu spát, pač náhoda je blbec, že jo :mrgreen:

Tak snad tu od vás nedostanu na prdel :lol: Jen jsem se potřebovala vypsat. Uf

Příspěvek upraven 16.02.11 v 18:51

ahojky pravidelně čtu tvoje deníčky, protože jsou úžasný, tak vím, že sis prošla císařem. Když jsem teď viděla tu tvou diskusi a u toho tvůj nick, tak jsem se normálně vyděsila, že po třech měsících jsi opět těhotná :mrgreen: a ještě po císaři :mrgreen: já jsem teda taky slyšela, že po císaři by se nemělo minimálně 2 roky otěhotnět, ale prý když se to stane po roce, tak to zas taková tragédie není, jen se to musí víc hlídat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí