Těhu na ÚP
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Pipet díky, nějak mi to taky nevycházelo, ale zkoušela jsem se radovat, že by to mohlo být 7600… stejně hledám dál práci, těhu ještě nejsem.
A tak mě napadá vlastně další dotaz, holky, co když otěhotním a budu zrovna v nové práci ve zkušební době?? to to asi ani neříkat, že jsem těhu, co?? ale stejně to pak vyplave a každý si bude umět spočítat, že jsem musela být těhotná, když mě přijímali
Ve zkušební době s tebou mohou rozvázat pracovní poměr, pokud by ses jim jako těhotná nehodila do krámu.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
to si taky neumím představit… platíme hypotéku
Pokud teď nebereš vůbec nic, je to 3800,– navíc, to dítě tolik samo nespotřebuje
.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Pipet díky, nějak mi to taky nevycházelo, ale zkoušela jsem se radovat, že by to mohlo být 7600… stejně hledám dál práci, těhu ještě nejsem.
A tak mě napadá vlastně další dotaz, holky, co když otěhotním a budu zrovna v nové práci ve zkušební době?? to to asi ani neříkat, že jsem těhu, co?? ale stejně to pak vyplave a každý si bude umět spočítat, že jsem musela být těhotná, když mě přijímali
ve zkušebce tě mohou propustit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve zkušebce můžou, ale co kdyby jim to člověk neřekl?? to se nedělá, já vím… ale co kdyby?? po zkušebce by se na to přišlo, až by byl pupík vidět a to už vyhodit nemůžou??
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ve zkušebce můžou, ale co kdyby jim to člověk neřekl?? to se nedělá, já vím… ale co kdyby?? po zkušebce by se na to přišlo, až by byl pupík vidět a to už vyhodit nemůžou??
Ne, potom nemůžou. Nicméně do té firmy už nikdy nenastoupíš zpátky, zametou tě pak pod koberec, v životopise to pak bude každému na první pohled jasné atd. Navíc, pokud nastoupíš třeba ve druhém či třetím měsíci, pravděpodobně to neutajíš vůbec, břicho tě prozradí.
- Citovat
- Upravit
@Poison Ivy píše:
Ne, potom nemůžou. Nicméně do té firmy už nikdy nenastoupíš zpátky, zametou tě pak pod koberec, v životopise to pak bude každému na první pohled jasné atd. Navíc, pokud nastoupíš třeba ve druhém či třetím měsíci, pravděpodobně to neutajíš vůbec, břicho tě prozradí.
to si zase nemyslím, na mě začalo být těhotenství vidět až kolem 20tt ale pořád jsem spíš vypadala jen jako dobře najezená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verca1989 píše:
to si zase nemyslím, na mě začalo být těhotenství vidět až kolem 20tt ale pořád jsem spíš vypadala jen jako dobře najezená
Píši pravděpodobně, protože u větší části žen už je to prostě ve čtvrtém měsíci lehce vidět a pozor - starší ženské mají absolutní radar na tuhle napapanost, těm je to jasné hned (zažila jsem v práci xkrát, my v blahé nevědomosti a staršiny již debatovaly nad pohlavím) ![]()
- Citovat
- Upravit
@Poison Ivy jojo tak to věřím, že některé to vidí hned, i když osobní zkušenost nemám
ale šikovná slečna to zamaskuje oblečením, alespoň na nějakou dobu
Každopádně vůči zaměstnavateli je to nefér no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verca1989 píše:
@Poison Ivy jojo tak to věřím, že některé to vidí hned, i když osobní zkušenost nemámale šikovná slečna to zamaskuje oblečením, alespoň na nějakou dobu
Každopádně vůči zaměstnavateli je to nefér no
Dokonce velice nefér ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky, tak to jsem pěkně v pr!!! Za 3800 přes zimu nevyžijeme ani náhodou. Budeme mít dohromady tak 14000,do toho si přítel platí soc.+zdrav. 3500,inkaso 8 000 a 2500 prostě nevyžijem. Jsem teprve ve 13. tt, takže i když nerada, tak bych to měla ještě zvážit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@poprvé těhulka píše:
Holky, tak to jsem pěkně v pr!!! Za 3800 přes zimu nevyžijeme ani náhodou. Budeme mít dohromady tak 14000,do toho si přítel platí soc.+zdrav. 3500,inkaso 8 000 a 2500 prostě nevyžijem. Jsem teprve ve 13. tt, takže i když nerada, tak bych to měla ještě zvážit
nenene.. jestli máš na mysli dát mimi pryč, tak to neee!!! je to zázrak, věř tomu
chápu ty peníze, taky nám finance nevychází, ale ještě to zkus promyslet., třeba přes léto něco našetříte ![]()
- Citovat
- Upravit
to si taky neumím představit… platíme hypotéku