Těhu na ÚP

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.5.13 09:03
@poprvé těhulka píše:
No tak to je paráda. Tak to nevím, jak z 3800/měsíc vyžijeme. :,(

to si taky neumím představit… platíme hypotéku

• Citovat
  • Upravit
3487
2.5.13 09:04

@Poison Ivy No tohle právě ta nehoda byla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
2.5.13 09:04
@Anonymní píše:
@Pipet díky, nějak mi to taky nevycházelo, ale zkoušela jsem se radovat, že by to mohlo být 7600 :)… stejně hledám dál práci, těhu ještě nejsem.
A tak mě napadá vlastně další dotaz, holky, co když otěhotním a budu zrovna v nové práci ve zkušební době?? to to asi ani neříkat, že jsem těhu, co?? ale stejně to pak vyplave a každý si bude umět spočítat, že jsem musela být těhotná, když mě přijímali

Ve zkušební době s tebou mohou rozvázat pracovní poměr, pokud by ses jim jako těhotná nehodila do krámu.

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
2.5.13 09:05
@Anonymní píše:
to si taky neumím představit… platíme hypotéku

Pokud teď nebereš vůbec nic, je to 3800,– navíc, to dítě tolik samo nespotřebuje :).

• Citovat
  • Upravit
9090
2.5.13 09:06
@Anonymní píše:
@Pipet díky, nějak mi to taky nevycházelo, ale zkoušela jsem se radovat, že by to mohlo být 7600 :)… stejně hledám dál práci, těhu ještě nejsem.
A tak mě napadá vlastně další dotaz, holky, co když otěhotním a budu zrovna v nové práci ve zkušební době?? to to asi ani neříkat, že jsem těhu, co?? ale stejně to pak vyplave a každý si bude umět spočítat, že jsem musela být těhotná, když mě přijímali

ve zkušebce tě mohou propustit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.13 09:08

Ve zkušebce můžou, ale co kdyby jim to člověk neřekl?? to se nedělá, já vím… ale co kdyby?? po zkušebce by se na to přišlo, až by byl pupík vidět a to už vyhodit nemůžou??

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
2.5.13 09:10
@Anonymní píše:
Ve zkušebce můžou, ale co kdyby jim to člověk neřekl?? to se nedělá, já vím… ale co kdyby?? po zkušebce by se na to přišlo, až by byl pupík vidět a to už vyhodit nemůžou??

Ne, potom nemůžou. Nicméně do té firmy už nikdy nenastoupíš zpátky, zametou tě pak pod koberec, v životopise to pak bude každému na první pohled jasné atd. Navíc, pokud nastoupíš třeba ve druhém či třetím měsíci, pravděpodobně to neutajíš vůbec, břicho tě prozradí.

• Citovat
  • Upravit
9090
2.5.13 09:12
@Poison Ivy píše:
Ne, potom nemůžou. Nicméně do té firmy už nikdy nenastoupíš zpátky, zametou tě pak pod koberec, v životopise to pak bude každému na první pohled jasné atd. Navíc, pokud nastoupíš třeba ve druhém či třetím měsíci, pravděpodobně to neutajíš vůbec, břicho tě prozradí.

to si zase nemyslím, na mě začalo být těhotenství vidět až kolem 20tt ale pořád jsem spíš vypadala jen jako dobře najezená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.13 09:12

@Poison Ivy já vím, to byl jen takový hloupý dotaz :oops:

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
2.5.13 09:14
@Verca1989 píše:
to si zase nemyslím, na mě začalo být těhotenství vidět až kolem 20tt ale pořád jsem spíš vypadala jen jako dobře najezená :nevim:

Píši pravděpodobně, protože u větší části žen už je to prostě ve čtvrtém měsíci lehce vidět a pozor - starší ženské mají absolutní radar na tuhle napapanost, těm je to jasné hned (zažila jsem v práci xkrát, my v blahé nevědomosti a staršiny již debatovaly nad pohlavím) :lol:

• Citovat
  • Upravit
9090
2.5.13 09:17

@Poison Ivy jojo tak to věřím, že některé to vidí hned, i když osobní zkušenost nemám :) ale šikovná slečna to zamaskuje oblečením, alespoň na nějakou dobu :) Každopádně vůči zaměstnavateli je to nefér no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.13 09:19

A asi i vůči ostatním, co hledají práci… řekla bych

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
2.5.13 09:20
@Verca1989 píše:
@Poison Ivy jojo tak to věřím, že některé to vidí hned, i když osobní zkušenost nemám :) ale šikovná slečna to zamaskuje oblečením, alespoň na nějakou dobu :) Každopádně vůči zaměstnavateli je to nefér no :nevim:

Dokonce velice nefér :)

• Citovat
  • Upravit
3487
2.5.13 09:23

Holky, tak to jsem pěkně v pr!!! Za 3800 přes zimu nevyžijeme ani náhodou. Budeme mít dohromady tak 14000,do toho si přítel platí soc.+zdrav. 3500,inkaso 8 000 a 2500 prostě nevyžijem. Jsem teprve ve 13. tt, takže i když nerada, tak bych to měla ještě zvážit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.13 09:25
@poprvé těhulka píše:
Holky, tak to jsem pěkně v pr!!! Za 3800 přes zimu nevyžijeme ani náhodou. Budeme mít dohromady tak 14000,do toho si přítel platí soc.+zdrav. 3500,inkaso 8 000 a 2500 prostě nevyžijem. Jsem teprve ve 13. tt, takže i když nerada, tak bych to měla ještě zvážit :(

nenene.. jestli máš na mysli dát mimi pryč, tak to neee!!! je to zázrak, věř tomu
chápu ty peníze, taky nám finance nevychází, ale ještě to zkus promyslet., třeba přes léto něco našetříte ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat