Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem, přistěhovala jsem se nedaleko Benešova teprve nedávno a ráda bych trávila čas a sdílela zázitky z těhotenstvi s někým zde poblíž. TP màm duben 2016. Pridate se? Pojdme „zabit“ cas ![]()
Ahoj. A kde bydlíš? Také jsem přemýšlela, že založím skupinu, žádná taková tu není. Ja bydlím ale až u Louňovic pod Blaníkem, takže asi trochu dál ale třeba na plavání s prckem pak chci chodit do Bene do Čochtánku ![]()
No já jsem od Tebe docela daleko a o plavání jsem ještě nepřemýšlela. Ty už prcka máš? ![]()
Ne ne, nemám ale plavání mám určitě v plánu, teda doufám, že se to bude malému líbit
Mám termín 28.4.
Ahojky holky muzu se pridat?? Ja jsem z Vlasimi. A termin mam v kvetnu ![]()
Ahojky, jsem ráda, že vůbec někdo přišel do této skupiny, založila jsem jí nejen na povídání tady, ale i na to, abychom něco klidně podnikly s kočárky apod
. Já mám termín konec dubna
To jsme podobně
Už víte, kde budete rodit?
Ja jsem se rozhodla pro benesov sice jsem nasla spatne ohlasy ale myslim ze je to vsude stejny a mam to nejbliz. Jsem prvorodicka a cekame holcicku a ty?? Uz mas vse nachystany??? ![]()
Ahoj holky. Budu rodit taky v Benešově. Čekám první, kloučka
Nachystaný už mám vše kromě monitoringu dechu, nad tím sem váhala, jestli ho pořídit. Spíš mamči stresuje ale nakonec ho pořídím. Do Vlašimi jsem chodila do nedávna na těhotenské cvičení, teď už ale nebudu chodit, nedělá mi to dobře, bolelo mě po tom dost břicho.
@Evca333 ty jo tak to kdybych vedela ze je tu tehu cviceni tak chodim taky ale ted uz zacinat nebudu funim uz do 3 patra
a chodim na prochazky se psem a taky uz me vzdy zacne tahnout bricho a mam dost
ja teda neco uz mam nachystane ted uz chci zacit prat a zehlit jeste nam chybi plynky, vanicka a kosmetika a me veci do porodnice. Stim monitorem dechu jsem byla raky na vazkach jestli jo nebo ne a nakonec jsem si rekla ze kdyby jsem porodila predcasne tak si ho pujcim ale jinak ne. A kolik ti je?? Me 26 ![]()
Ahoj holky, ja budu rodit asi v Podoli, mam tam zname, tak snad to klapne
Jinak nad Benesovem jsem taky uvazovala, uvidim, mam jeste cas se preregistrovat
Jinak ja mam cas vybavicky uz nachystanou, finisovat budu pristi tyden-prani, zehleni apod…:-)
@siniffi Tak jestli tam mas zname taky bych radeji sla tam ja tady nikoho neznam v benesovsky nemocnici jsem nikdy nebyla
ale mam to nejbliz
a budu chodit ted k doktorovi kterej tam bude tak mozna i u meho porodu by mohl byt
a uz vis co to bude??? Mate uz jmena???
No, nevime, chceme to mit jako prekvapeni:-) Bene porodnice je pry skvela, slysela jsem jen samou chvalu
A co pak podniknout neco z kocarkama, jste pro? Nebo jeste pred tim nejaky cajik v Bene?? ![]()
Ahoj holky. Já už mám také vše komplet nachystáno. Dnes jsem koupila ještě prací gel Lovelu pro miminka, tak začnu vše prát. My máme jméno už od začátku, moc se nám totiž klučičí jména nelíbí. Já chtěla vždy Honzíka, mám strašně ráda to jméno ale nemůžu ho dát, má ho už dané manželova sestra. Líbilo se mi ještě Jakub a David ale to se nelíbilo Alešovi, pak ještě jsem měla vybranýho Tomášk, to se líbilo oběma, tak bylo rohodnuto hned. Pro holčičku jsem měla připravenou Adélku. Jinak tašku do porodnice už jsem si raději nachystala, měla jsem ted strasne stresy, do toho ještě pracuji, tak jsem mela nějaké problémy, tvrdlo mi břicho a měla jsem stahy, tak raději jsem ji nachystala…Jinak mě je 27
Na Benešov jsem slyšela také jen dobré ohlasy jen škoda že nemá ty kurzy předporodní, teda má ale nejsou prý k ničemu, jen spíš ukážou prostředí, rady k porodu skoro žádné. S kočárkama by jsme se mohli urcite sejít nebo klidně i dřív, jen jsem sčasem na štíru, my každej říka, že mám být v klidu a odpocivat ale u me to proste nejde a když mám trochu casu, hned neco vymyslím, ted siju oblečky a flísové hračky pro malého.
@siniffi tak to bych nevydrzela se nechat prekvapit to te obdivuju
a jak se jinak citis??? Me se skripnul sval na pravy pulce zadku a nemuzu ani poradne chodit jak to boli ![]()
@Evca333 ahojky ja uz zacala taky prat a zehlit jeste mi chybi veci do porodnice kosmetika pro mimco a vanicka. Kam chodis na gyndu??? Mi mame pro holcicku vybrany jmeno Ester a pro kluka Jakub nebo Honzik a nebo po tatinkovi Jiri. Jinak pristi tyden jdu do poradny a na zkontrolovani cipku. To jsi dobra ze jeste pracujes ja to zabalila v lednu mela sem rizikovy povolani. To jsi silovna ze sijes malemu to ja tak zrucna nejsem ![]()