Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky je tady nektera ktera je na počátku tehotentví a čeká jak dopadne ultrazvuk, zda tam bude vše ok.
J8 jsem dneska teda 5+3 a na UZ jdu zítra, tak jsem napnutá jak kšandy:)
@Anonymní píše:
J8 jsem dneska teda 5+3 a na UZ jdu zítra, tak jsem napnutá jak kšandy:)
tak sem šla taky šla jsem moc brzo a to už čekám druhé, našel jen dutinku a řekl že je v deloze tak mam přijit až za deset dni jdu příští utery doufám že bude vše ok a mam nejake příznaky? a čekáš prvni nebo druhé
@j.borufka píše:
tak sem šla taky šla jsem moc brzo a to už čekám druhé, našel jen dutinku a řekl že je v deloze tak mam přijit až za deset dni jdu příští utery doufám že bude vše ok a mam nejake příznaky? a čekáš prvni nebo druhé
Mě takhle objednal sám, nevím proč tak brzo. Minulý týden mi bylo špatně, ted už nic jen svědí prsa a jsem unavená. Doma mám už 3 dětičky:)
@Anonymní píše:
Mě takhle objednal sám, nevím proč tak brzo. Minulý týden mi bylo špatně, ted už nic jen svědí prsa a jsem unavená. Doma mám už 3 dětičky:)
taky me tak objednala takže jinak bych šla asi pozdeji
Ahoj holky, tak se přidávám. Já jsem dneska 6+3. Na první kontrole jsem byla v pátek, nakonci 6. týdne a viděla jen bublinku s malou tečkou. Srdeční akce vidět nebyla, ale doktorka říkala, je ještě být vidět nemusí. Hlavní je, že ja tam, kde má být a teď jen, aby rostlo tak jak má. Na kontrolu jdu 15. to už budu 7+4, tak snad už bude i to srdíčko… Jsem strašnej nervák
Často si teď vzpomínám na slova mojí kamarádky: Jak počneš, tak už se budeš celý život jenom bát
hehe, zatím jsem tedy permanentně slušně vyděšená ![]()
@Alishka111 @luciekal ahojky holky to jsme podobne kdy jste mely posledni ms? amte nejake příznaky ja jdu na druhou kontorlu v utery
@j.borufka Já měla první den poslední MS 25.1.
Já právě žádné příznaky nemám, jen mě trochu bolí bradavky a břicho a šíleně ujíždím na sterilovaný červený řepě
Mám právě nervy z toho, že mi nic není… Co ty? Je ti něco?
Zdravím, podle ultrazvuku jsem v polovině 8. týdne.. už mám doma obrázek s malou bulinkou
ale to čekání bylo teda šílené..
Ahoj. Já jsem dnes 5+6 a včera na UTZ už srdíčko. Další mam 17.3, už se těším.
já dnes 8tt
k dr. jdu 25.3.,dnes jsem tam byla na kontrolu s tlakem, párkrát za den mi je na omdlení a prý ho mám nižší