Nechat miminko otočit?

6257
10.3.14 18:14

Nechat miminko otocit.Ano ci ne?

Jsem 35 tt a mala je furt pricne. Cetla jsem, ze dr muze udelat hmat kterym mimco otoci.Je to bezpecne pro malou? Rada bych se totiz vyhla cisari.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
10.3.14 18:16

Nedávnu tu byl o otáčení hezky napsanej deníček, zkus pohledat. Tam se to otočení nepovedlo, ale přesně si už nepamatuju.

Já osobně bych do toho šla, pokud by byl Dr. zkušenej. SC bych se nejradši vyhnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
10.3.14 18:16

Nemam zkusenost, ale za sebe rikam, ze bych si to sama udelat nenechala. Miminko vi moc dobre, proc neni otocene, nic bych neriskovala a verila, ze je vse tak, jak byt ma. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
10.3.14 18:18

Nenechala bych. :nevim: Co kdyby měl okolo krčku pupeční šňůru, doktor ho otočil a neštěstí by bylo na světě. :?

• Citovat
  • Upravit
6945
10.3.14 18:18
@neddo píše:
Nemam zkusenost, ale za sebe rikam, ze bych si to sama udelat nenechala. Miminko vi moc dobre, proc neni otocene, nic bych neriskovala a verila, ze je vse tak, jak byt ma. :kytka:

ja taky ne, ja tam určité riziko, ale pokud je zkušený hodně zkušený doktor tak možná, bych se rozmýšlela, ale pokud nějaký doktor bez uspěšnosti či lajk tak vůbec :D, radši císař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
10.3.14 18:19
@Ettelwen píše:
Nenechala bych. :nevim: Co kdyby měl okolo krčku pupeční šňůru, doktor ho otočil a neštěstí by bylo na světě. :?

snad ji zase tak strašit nemusíš nee, jasně že je lepší císař pro mimminko, pro maminku horší, ale je bych asi taky raději volila císař :*, ale pouze spinál příští porod muže být přirozený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
10.3.14 18:21

Já bych do toho šla. asi bych si vyčítala že jsem to nezkusila. Mě tedy pomohlo na otočení cvičení. Deset minutek a malá byla hlavou dolů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
10.3.14 18:22

@Andy27 první syn byl v příčce a doktor v porodnici že by šlo ho otočit ale že to nerad dělá ale záleží a mě, já řekla rovnou že raději sekci a bylo to dobře, pak doktor říkalže by ho neotočil že tam byl pěkně zakleslej a často k tomu ty děti mají důvod že jsou v příčce, v druhém těhu malej byl taky dlouho v příčce a paks e přetočil zadkem dolů :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
10.3.14 18:22

@tumpach Nechtěla jsem strašit, já se tohohle hodně bojím i když čekám druhé dítě. První právě pupečník okolo krku měl, tak jsem strašpytel. :oops: Každý musí rozhodnout podle svého uvážení. ;) Sice císaře nechci, ale v tomhle případě mi to přijde jako menší zlo :think:

• Citovat
  • Upravit
6257
10.3.14 18:23

To si rikam taky ze holka asi ma duvod si tam takhle lebedit..Otoci se taky dolu, mrska jedna :lol: ale rada se vraci do pricny..Tak asi se fakt zacnu smirovat stim cisarem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
10.3.14 18:25
@Andy27 píše:
To si rikam taky ze holka asi ma duvod si tam takhle lebedit..Otoci se taky dolu, mrska jedna :lol: ale rada se vraci do pricny..Tak asi se fakt zacnu smirovat stim cisarem :(

no tak pokud se přetáčí tak tam má asi dost místa  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
10.3.14 18:26
@Andy27 píše:
To si rikam taky ze holka asi ma duvod si tam takhle lebedit..Otoci se taky dolu, mrska jedna :lol: ale rada se vraci do pricny..Tak asi se fakt zacnu smirovat stim cisarem :(

Nezoufej, mě se přetáčel ještě ve 37tt :lol: :hug:

• Citovat
  • Upravit
6257
10.3.14 18:33

Ted naposledy byla pricne, a minule taky, dr stim strasi, zatim tam misto snad jeste ma, ale pry cekal ze uz se bude drzet v normalni pozici, no nepotesil me.Pry nebudu do terminu nejspis :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
10.3.14 18:35

To doufam..ze mam taky malou akrobatku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
10.3.14 18:41
@neddo píše:
Nemam zkusenost, ale za sebe rikam, ze bych si to sama udelat nenechala. Miminko vi moc dobre, proc neni otocene, nic bych neriskovala a verila, ze je vse tak, jak byt ma. :kytka:

no já mám pocit, že děti v děloze zas až tak moc nepřemýšlej o tom jak si lehnou :) o to, že dobře „vědí“ dost pochybuju. moje dítě bylo KP a důvod nemělo žádný. Hádám, že takových jsou mraky.

zkusila bych to. při otáčení se dnes řeší hlavně bezpečnost dítěte, tj. když dr. usoudí, že to není bezpečné, nebude ti ten obrat dělat, respektive toho po chvíli nechá.

Příspěvek upraven 10.03.14 v 18:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky