Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla bych si vyměnit informace a poznat těhulky, které jsou cca v 2. měsíci těhotenství.
Pojď mezi nás, už máme založenou uzavřenou skupinu.
https://www.emimino.cz/…pokec-54577/
ahoj Helen já mám termín 20.7.2011 chodím do snažilek ale proč né sem že??? ![]()
No já termín nevím, tak nějak v půlce července. A máš nějaké příznaky? Je to moje první těhotenství, tak jsem z toho někdy celkem taková všelijaká. Hlavně mi teď přestaly po 3 týdnech nevolnosti, což se mi zdá takové divné.
já už to vím nějakou dobu,jsem 7+1je to moje třetí těhotenství,z prvního mám 8letou dcerku,druhé skončilo samovolným potratem 4+3 a nyní jsem těhu po třetí..byla jsi u doktora????,mě je šíleně špatně celodenní nevolnosti a navíc jsem začala špinit takže strach,ale mimi bylo ok má 7,5mm a srdíčko bije ale co to špinění???bojím se ![]()
taky bych už chtěla být bez nevolností,pokud jiné potíže nemáš nevidím duvod se obávat ![]()
No u doktorky jsem byla minulý týden, jsem dle utz teď 7+3, srdíčko jsem tam měla už krásné. No já začala před 2 týdny trochu krvácet, tak jsem hned jela do ambulance do nemocnice, dala mi Utrogestan a od té doby v pohodě.
tak to jsme skoro stejně já taky užívám utrogestan a ascorutin a je to lepší ale smím pouze na záchod
Tak já se pro dnešek loučím, došel domů přítel, tak se mu jdu věnovat ![]()
Ahoj ahoj, tak jsem to včera zakřikla, že už nemám nevolnosti, večer se mi udělalo tak blbě, že jsem ho trávila na záchodě
, tak z věnování nebylo skoro nic. A jinak se chci zeptat, je na Tobě už něco vidět?
ahoj já mělataky pernou noc zvracela jsem hnus!!!!a byla jsem dnes na kontrole a vše je ok..
bije a mimi vyrostlo o 1,5mm za 2dny bylo to tím jak se tvoří placenta tak se asi něco utrhlo či co…ale mám absenci tuleníčka
není nic vidět holka ještě si počkáš vždyt naše miminka mají sotva 1cm..užívej si toho…když jsem čekala kristu tak to na mě bylo vidět až snad v5měsící ale každý těhu je jiný,nezoufej,já vím že se těšíš až se pochlubíš z bříškem
![]()
No já jsem nafouklá, to je hrozné, nevlezu se do gatí. Dnes mě začalo od rána bolet vpravo v podbřišku, tak doufám, že to nic nebude. Naštěstí dnes to mám v práci v pohodě, takže takový relax. Já jdu k doktorce až zase 22.12. a v lednu na genetiku.
Ahojky já mám taky žaludek jk na vodě a už toho mám tak nějak plné zuby,vadí mi všechny pachy a nemůžu ani vařít,ted peču cukroví a vubec mi to nebaví,páč je mi špatně.to píchání je normální to se roztahuje a prokrvuje děloha,tak neboj ![]()
Ahoj holky máme diskusi Porod v červenci 2011. Já jsem 6tt čekám 3mimi ale je to mé 4těhu. Také trpím celodenními nevolnostmi cokoliv sním je mi hned špatně je to humus už se bojím jíst a to jím velmi malé porce. Pachy mi taky vadí hl. cigarety,maso…Cukroví jsem pekla a to mi nevadí. Taky trochu špiním ale prý je to normální. Tak jukněte na naší diskusi a přidejte se k nám. Jste někdo z Prahy???