Poradna duly
Jana Čurdová
Termin mame 12.1 a rodíme v Podoli.
A nejdes zítra na kontrolu?
@MLD20 jéé moje zpřízněná duše
já mám kontrakce na 130 od 23.týdne
to jsem ležela týden v nemocnici na kapačkách a teď zase od 31+5 do 36 tt, takže si taky docela užívám
18.12.jsem byla u dr. a ta mi říká, že to je na pár dní, že mám hrdlo téměř spotřebované a jsem na 2 otevřená..no teď v pátek po deseti dnech jsem tam byla znova
prý krásný nález, mimi narvaný úplně dole, že to prý níž nejde, už ho ani nepřeměří - zase, že to může být každým dnem - tak čekám
včera jsme dali procházku, svařák, vanu (na sex jsem se necítila
)a nic z toho nezabralo
dneska jsem gruntovala jak cvok - lezla po čtyřech atd.tak jsem zvědavá jestli se pohne
nejdřív chce tak brzo ven a teď se mu nechce ![]()
Holky, tak to jsem zvedava kolik budete mit ty kontrakce při porodu. To jim praskne monitor ![]()
Ja budu rodit po 9 letech a kladu si stejnou otázku. Dneska uz tu bolest nedokazu popsat. ![]()
@Barbucha2221 píše:
A ke které dr. chodíš? myslím do Podolí
Jééé tak třeba budeme rodit stejně, když máme termíny stejný
já chodím k jiný dr. ted si nevybavím to jméno..
takže ty už jedno bejby máš, jo tááák tak mě to čeká poprvé, a čekáme kluka a ty???
Já ani nevím kolik je maximum, ale četla jsem, že některé maminy lezly bolestí po zdi i při 60,tak nevím, asi je to spíš subjektivní pocit, ale taky by mě zajímalo kam až se to může vyšplhat při porodu
@Aandrejka taky si říkám, jetsli to pak vůbec poznám…já už při chůzi mám pocit, že mi vypadne ![]()
@Barbucha2221 píše:
Jééé tak třeba budeme rodit stejně, když máme termíny stejnýjá chodím k jiný dr. ted si nevybavím to jméno..
takže ty už jedno bejby máš, jo tááák tak mě to čeká poprvé, a čekáme kluka a ty???
@MLD20 píše:
Já ani nevím kolik je maximum, ale četla jsem, že některé maminy lezly bolestí po zdi i při 60,tak nevím, asi je to spíš subjektivní pocit, ale taky by mě zajímalo kam až se to může vyšplhat při porodu
Je to zvlastni. Někdo skrabe omítku při 30
ale nektery holky mely při porodu i ke 200…
@hanuleta01 no paráda to se mám na co těšit a já myslela, že víc už to bolet ani nemůže ![]()
@hanuleta01 je mi celkem fajn, jen už malého přemlouvám, aby vykoukl
protože už jsem jako meloun
no, u registrace asi jo, ale já si nějak nevybyvuju ty maminy tam, jen jednu mladou, co seděla vedle mě
ale pak v poradně jsem zatím žádnou maminku z registračky nezaznamenala, nebo jsem skleroza, taky možné
jsem zvědavá, co nám zítra řeknou, kéž by už se něco dělo, minule mě řekli, že se něco chystá a CS 3 tak nevím, co si mám o tom myslet, moc tomu nerozumím, vytírám, piju víno, sexuju a nic
a co ty?