Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky čekatelky. Jste tu nektere s terminem okolo 12. ledna ![]()
Ahoj, já mám termín 3.1. plánovaným císařem, protože se mi Honzík otočil zadečkem dolů a dost se bojím, 2.1. mám nástup do Motola… ![]()
Taky jsem si říkala, že bych šla radši císařem, ale zase po operaci bych nemohla mít malou hned u sebe(asi až druhý den nebo jak)a to by mi asi bylo líto
No to teda nevím co, já chtěla radši normálně, aspon by to přišlo nečekaně a bylo by to podle mě lepší, než čekat dva týdny po tom, co jsem se to dozvěděla na císaře a ještě k tomu když si čtu všechno kolem hojení atd…a taky mě štve, že nástup je jeden den před zákrokem, takže celý den čekáš na druhý den a pak se bojím cévkování uáááá ![]()
Holky nebojte se.
Ja porodila do hodinky po první hnusny kontrakci. Kez by to ted bylo stejny ![]()
A jak se citite? Taky vas boli brisko jak když to mate dostat? Zítra mame kontrolu v Podoli, tak jsem zvedava co nam pani doktorka rekne…
Před 14 dny jsem mela CS3 a propustna na pul prstu. Na stedry den jsem byla na monitoru a kontrakce jsem mela az k 60, ale nic jsem necitila. ![]()
Tak s těmi kontrakcemi si já tedy užívám!!! 21.12.mě doktor poslal do špitálu, kontrakce jsem měla pravidelně přes 100 po 2 minutách a na utz poměrně málo plodovky (stěžovala jsem si na velký vodnatý výtok)…no ve špitále jsem šla okamžitě na sál, kontrakce stále pravidelné kolem 100
tak jsem si tam tak ležela tři dny, testy na plodovku byly stále negativní(i když do tedka se bez vložky neobejdu),ale jinak nic, kontrakce byly stále, ale já stále otevřená jen na prst, tak jsem na Vánoce jela domů
ted v pátek jsem měla opět monitor a pozor! kontrakce sílí a letí někam ke 130,já stále otevřená na prst…takže jedu zítra znovu, sice doma hekám bolestí a pořád ze mě něco teče, ale to je vše, malá prostě ven nevyleze…můžu říct, že toho mám právě tak po krk
Tak to ti nezávidím
tak snad doktoři ví, co dělají, když tě posílají domů i přes tuhle kontrakce…já jsem prvorodička, tak vůbec nevím, co mě čeká a vzhledem l tomu císaři taky ne
Ale břicho mě pobolívá ted častěji poslední dva dny než dřív, normální termín porodu jsem měla mít 4.1.2013, císař mi budou dělat 3.1., pokud se Jenda nerozhodne na svět jít dřív ![]()
Jee chuderko tak to si teda užíváš… Nechapu proc tomu neak nepomůžou. Ja mela něco podobného u prvního mimca. Kontrakce jsem mela kolem 150, ale ja citila jen lehke menstruacni bolesti. Doktor v pul druhy prdnul vodu. Po pul treti mi řekl at si prejdu na sal. Jak jsem se zvedla, tak v pulce cesty to zacalo. Ve tri jsem byla na 6cm. A v 15;40 byla mala venku. Nastrih ani siti jsem necitila.
Tak doufam, ze nas malej nebude delat moc dlouho drahoty…
Tak třeba uz budes mit zítra mimco u sebe. Drzim palce
Moc děkuju za podporu, už jsem fakt unavená, v noci se budím…jinak prý to nechtěj vyvolat když mám termín až 10…ale tak já myslela, že od ukončeného 37.týdne je mimčo donošené ne…ta představa, že musím vydržet ještě 10 dní mě docela děsí, uvidíme co mi řeknou zítra
Ahoj holky, přidávám se, TP mám taky 12.1.2012, je tady někdo, kdo rodí v Podolí??? ![]()