Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj maminky
,budu ráda, když se přidáte.
Čekáme caparta v červnu 2013,tak snad nás bude s tímto termínem víc
Budu ráda, když poklábosíme, napíšeme si naše pocity od začátku až pokud možno do dne „D“ ![]()
Ahojky!
Už je tady podobná diskuse https://www.emimino.cz/…2013-133568/
Jinak já mám TP zatím stanovený podle poslední menstruace na 9. června 2013.
@pampalin píše:
Ahojky!
Ahoj, ano všimla jsem si, ale pozdě no…
Ahoj, já mám termín 14.6. Je to naše 3 neplánované ale hrozně chtěné a už se na něj všichni moc těšíme.. Zítra mám poradnu tak se těším že uvidím nebo uslyším mimi..
@pampalin píše:
Ahojky!
tak 9.6 mám narozeniny ![]()
@Ometačka píše:
Ahoj, já mám termín 14.6. Je to naše 3 neplánované ale hrozně chtěné a už se na něj všichni moc těšíme.. Zítra mám poradnu tak se těším že uvidím nebo uslyším mimi..
Jé, to je hezké… Naše je to taky 3 a neplánované, ale chtěné
Já mám poradnu druhého a už se nemůžu dočkat
@šmoulin tak aspon máme něco společného
. Odkud jsi?
Já mám zítra poradnu, 2.1. jdu na krev na genetiku a 15.1 jdeme na genetiku na konzulzaci + velký ultrazvuk
@šmoulin
Já ji mám 2.1. taky a dozvím se výsledky testů na gen. vady a snad by mi
doktor měl asi udělat taky větší ultrazvuk, ne?
@Ometačka
Tak to je hezký!
No, pokud budu přenášet týden jako u prvorozenýho, tak se mimi narodí 16.6. a to má narozky můj taťka i jeho teta…
@pampalin já má první 2 děti narozený v listopadu jako je manžel, tak aspon to třetí bude mít narozky jako já ![]()
Jinak ve 20tt se dělá další velký ultrazvuk,,,
A co se vlastně rozumí pod pojmem „velký ultrazvuk“? Mě dělá doktor ultrazvuk vždycky, takže absolutně nevím, kdy je ten tzv. VELKÝ.
@pampalin je to Ggnetický ultrazvuk ve 20. týdnu těhotenství - jedná se o porobný ultrazvuk, který by měl být proveden na vyšším pracovišti. Ve 20. týdnu těhotenství je možné podrobně prohlédnout mozek, obličej, končetiny, páteř, srpdce, plíce a orgány dutiny břišní a vyloučit tak některé strukturální vývojové vady plodu. Lékař také zkontroluje uložení placenty, její stav, množství plodové vody a to, zda velikost plodu odpovídá stáří těhotenství.
Já jsem byla na velkým vývojovým ultr. ve 12tt v Gennetu a ted tam půjdu znova..
Ahoj holky, přídávám se. Tak my máme zhruba termín 19.6.2013, ale co mi teď furt vrtá hlavou je, jestli poznají na této kontrole ( 10.1.13) pohlaví. Všichni mi říkaj, že to bude kluk. A co vy?
@bara 1 ahoj, já doufám že toho 15.1 taky doktor už pozná pohlaví. U prvních dvou jsem to věděla ve 20tt tak doufám že tomu bude tady tak. Jinak já mám tušení na holčičku, zak uvidíme jak silné tušení to je ![]()
@Ometačka tak se pak pochlub…
já bych taky chtělaholčičku.
hlavně at je zdravé ![]()
@Ometačka píše:
@šmoulin tak aspon máme něco společného. Odkud jsi?
Já mám zítra poradnu, 2.1. jdu na krev na genetiku a 15.1 jdeme na genetiku na konzulzaci + velký ultrazvuk
Jsem až z Fulneku, ale možná víš kde to je.No bylo by fajn, kdyby nám to vyšlo společně ![]()