Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte maminky, našla by se nějaká, která zjistila // začátkem prosince 2012? Brno, Hodonín
Příspěvek upraven 12.12.12 v 20:26
Ahoj Tak to je super
To víš, je potřeba mít kamošku s kočárkem, ať si máme o čem pvídat ne ![]()
Tak mám po štěstí. Mírné krvácení a teď jsem dojela po jednodenní dovolené z nemocnice kvůli potratu ![]()
Ahoj ženy!!! tak se tu k vám hlásím!!! Doufám, že nás bude víc a víc ![]()
Ahoj, tak se také hlásím. Podle kalkulacky na netu jsem ted ve 4.tydnu a termin porodu by mel byt 4.zari 2013:) Doma uz jednu princeznu mame:)
@Wennulka vítek vítej ![]()
Tak to už víš do čeho jdeš
Když máš doma už holčičku ![]()
To vim, ale stejne se bojim:) Uz sem vsechno zapomela
Chtěla bych zase holčičku a přítel chlapečka. Byla sem dnes u doktora a jeste nic nevidel:(Rikal, ze je brzy tak mam prijit za tyden.Jen doufam, ze je vse v poradku.Rekl jen, ze mam vysoko sliznici ![]()
@Wennulka to buď v klidu… já minule byla 4+6 a doktor mi řekl, že když ví, že má něco hledat, že tam asi teoreticky vidí stíneček, ale že nic víc… obrečela jsem to… ale o týden později už byla bublinka a další týden už srdíčko ![]()
Tak to i mě uklidnila.Ja porad patram na netu po diskuzích o tom kdy je neco videt:) Udelala sem si dva testy a oba vysli pozitivne, menstruace se nedostavila tak snad je vse v poradku a nebude to mimodelozni.Sem v tomhle strasna strasilka
Uz sem si koupila i mamavit.Moje doktorka ordinuje az 7.ledna do té doby to asi nevydrzim ![]()
@Wennulka NEŠIL!!! Je to úplně normální… A myslím, že když budeš hledat, všechny holky ti to potvrdí… Ono je to ale tak, že člověk se bojí stále… Já se například teď bojím, aby jich tam neblo víc, protože 18DPO mít HCG 1710 mi přijde až dost… Ale co… Oni nás ti doktoři za pár dní uklidní… ![]()
Teda dve tak to je dvojnasobny stesti:) Nebo trojnasobny:) Podle ovulace sem tehotna 14 dni a od posledni ms je to 4 tydny tak je asi jeste brzy.Uz aby bylo 7.ledna ![]()
@Wennulka ty mi ale přeješ věci
mě by stačilo jedno… ale aby už spalo v pokoji v postýlce!!! ![]()