Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, dnes jsem zjistila, ze jsem tehotna, najde se tady maminka, ktera ma termin take v srpnu?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj já se přidávám!!!
První pozitivní test mi vyšel v toto pondělí, termín porodu jsem si spočítala na 12.8.
Snažili jsme se o miminko 4 m.
Ahoj holky, já jsem po IVF a mám také // na testu
v pondělí jedu na krev a termín porodu mi vychází na 8.8.2013
Ahoj @Angel01,
tak super, že vám to vyšlo. Já jsem se na konrolu k dr. objednala na 10.12., tak by tam mohl být vidět už gestační váček, miminko asi ještě ne, to bude brzy, ale aspoń něco ![]()
Čekáte holky první miminko nebo druhé (či dokoce třetí)?
Ahoj holky
vitam vas tu!! a jsem rada, ze v tom nejsem sama ![]()
ja si delala test vcera, miminko je neplanovane a musim rict, ze jsem z toho hodne v soku a zatim spis ve fazi, kdy se z toho moc neraduju. Doma mame pulrocni holcicku, takze budou ditka od sebe jen 14 mesicu. Tak snad to nejak zvladneme.
Ted bych mela koncit paty tyden, TP podle menstruace mam 1.8.
Na gyndu musim teprve zavolat, ale chtela bych se objednat az pred Vanoci, at uz je miminko vetsi, to budu 8-9tt.
@Anushka no bude to mazec, ale určitě to zvládnete ![]()
Já mám doma 6 letého syna. TP jsem si spočítala na 12.8., v 8-9 tt už bude vidět pěkně srdíčko a budeš mít na Vánoce klid, že je vše OK.
Zatím ještě nějak vnitřně nemohu uvěřit, že jsem těhotná…
@borkas jeee, to budes mit doma pomocnika
ja jsem druhe chtela, az budou male az tak dva roky, aby se aspon zvladla sama obstarat. No co uz, nejak to dame.
To ja se citim tehotne dost, boli me cely spodek, mota se mi hlava a porad bych neco jedla ![]()
@Anushka sice to bude záhul, hlávně ze začátku, ale na 2. stranu kolem těch 3 let si děti spolu hodně vyhrají a ty budeš mít o to větší pohodu, vybereš si to holt na začátku a pak budeš mít „klídeček“.
No mě tedy spodek bolí taky hooodně, hlavně před 2 dny to byla síla, úplné MS bolesti a slabé špinění (asi uhnizdování mimi), podbřišek cítím prakticky pořád od toho pondělka, kdy mi poprvé vyšly //…taky bolí prsa…
Mne u male bolely prsa silene a ted nic, vubec o nich nevim. Taky jsem trpela nechutenstvim, mela jsem krasnou plet. Hm, ted mam plet jak pubertak a porad bych jedla. Ze by chlapecek? ![]()
a uz to vi tvuj partner?
manzel je z toho nadseny, on je jedinacek, rodina nic moc, takze si to chce vynahradit.
Můžu se přidat?
termín porodu mi vychází na 1.8.Snažili jsme se od července a čekáme druhé dítko ![]()
@klaruse22 píše:
Můžu se přidat?termín porodu mi vychází na 1.8.Snažili jsme se od července a čekáme druhé dítko
tak to mame termin stejne, uz jsi byla u doktora? a jak velke mate doma ditko?
Já už mám doma 3,5 letého rošťáka a moc by si přál sestřičku, tak snad to vyjde
jinak kromě toho, že pořád jím a jsem unavená (ale to je z utrogestanu) nemám žádné příznaky
Já jdu k doktorovi příští týden, mám mít půlroční prohlídku, tak to budu mít vše při jednom
3 roky jí bylo teď v listopadu ![]()
@Anushka no já bych zase moc chtěla holčičku, tak uvidíme, zda nám to vyjde
Při synovi mě nebylo prakticky nic, hezká pleť, žádné nechutenství…tak jsem zvědavá, jaký proběh bude mít těhotenství tentokrát ![]()
@klaruse22 vítej mezi námi
počítám, že jste se snažili 5 m, my 4m a chvílemi jsem propadala panice, zda nám to po tolika letech jěště půjde, protože syn se zadařil hned na podruhé..ale nakonec se zadařilo, každý měsíc to tedy byli nervy
@Angel01 kolik prosím bereš toho utrogestanu? Já ho dostala od dr. na podporu otěhotnění (mám krátkou luteální fázi 10 dní)…pokud rozumín správně, tak když se tento měsíc zadařilo, tak ho vysazovat nebudu a budu pokračovat v jeho braní až do kontroly u dr??? Bere si myslím až do 12 tt, jen jsem dr. nevolala, zda si mám zvýšit dávky nebo pokračovat jako dotěď. Beru 1-0-1…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat