Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5832
2.12.12 15:55

Přidávám se k vám, taky se nemůžu dočkat prvního obrázku z UTZ :lol: :lol: ten týden do kontroly 10.12. bude nekonečný…

• načítám...
1472
2.12.12 17:11

@medulen zapad USA, teprve si zvykame se synem (3 roky), jsme tu mesic a neco, tak nam to s manzelem vyslo zas hned napoprve :D

• načítám...
208
2.12.12 19:28

@sweetsecret Tak to budu ráda, když se pak podělíš, jak funguje tamější zdravotnictví v porovnání s tím naším.. Já byla v US u doktora před pár lety (ne tedy u gynekologa) a můžu říct, že super, byla jsem šokovaná (v dobrém slova smyslu) přístupem lékařů, kteří se chovali prostě úžasně (oproti zdejším mistrům světa ve stylu „já jsem doktor, kdo je víc, ty tomu nerozumíš, tak drž ústa“). Jediné blbé pak byl ten nemalý účet :lol:

• načítám...
5832
2.12.12 19:37

@sweetsecret tak to mě taky zajímá, jak to bude se zdravotnickou péči v těhotenství v USA, to nás musíš průběžně informovat :D Jinak já půjdu na první kontrolu taky 5+2, tak alespoň od tebe uvidím, jak bude mimi vypadat na UTZ, co můžu čekat :dance:

• načítám...
1472
2.12.12 20:01

No to jsem taky sama zvedava, zatim jsme byli jen u detskeho zubare a super, neni to jedina ordinace, jsout to takove koje vedle sebe, oddelene nabytkem, sestricka I doctor velmi ochotni a mili(to se tady musi),maji tam televise a sluchatka a dite si vybere pohadku, jinak hodne se mluvi s rodici I detmi, popisuje, vysvetluje, byli jsme spokojeni, jen zalezi na pojisteni (cenu zdravotnictvi jsou tu mnohem drazsi), u gynekologa nevim, budu prubezne informovat, teprve zavolame v tydnu a uvidim na kdy me objednaji, neni to tu tak, ze se seberu a zajdu hned, musi se objednavat (jedine pokud je to akutni tak pohotovost 24h nonstop) nebo nemocnice. Svagrova tu odrodila dve deti a byla spokojena (domu myslim pousti za 1 den, ale nechci kecat, a myslim, ze setu dela mene ultrazvuku (manzel tu zije a ja zila a rodila prvni v cechach, tak se divil, kolik utz jsem absolvovala. Tak az budu mit po prvni prohlidce napisu, jake to bylo, ani nevim, na co se mam pripravit.

• načítám...
90
2.12.12 22:03

Ahoj holky, můžu se k Vám taky přidat. Dvě čárečky už před týdnem, ale zatím obrovské nervy :(. První kontrolu máme 17.12. tak se nemůžu dočkat až všechny ty moje starosti na doktorku vyvalím. Ta zase bude mít radost :) nikdy nemáme nic normálně. Otěhotněla jsem při braní antibiotik a prášků na kašel tam mám strach aby bylo všechno v pořádku. Barušku mám ze 4. těhu. Tak nervíky pracujou, ale jedno se musí nechat. Holky mě snad nikdy nebylo líp :)A jen dodám. Miminko jsme chtěli. Jen jednou to zkusili, pak mi bylo blbě tak jsem řekla že raději ne jsem přece nemocná, ale mrňousek nečeká…

• načítám...
1016
2.12.12 22:24
@borkas píše:
@sweetsecret tak to mě taky zajímá, jak to bude se zdravotnickou péči v těhotenství v USA, to nás musíš průběžně informovat :D Jinak já půjdu na první kontrolu taky 5+2, tak alespoň od tebe uvidím, jak bude mimi vypadat na UTZ, co můžu čekat :dance:

Taky jdu na první kontrolu 5+2tt :D…zítra ;)

• načítám...
5832
3.12.12 07:57

@Jarpet paráda! Tak hnedka prosím podej informace, co bude vidět atd. nejlépe hned fotečku z UTZ :lol: :lol: :lol: ten týden ko kontroly je nekonečný…

@Bobullka Vítej :mavam: chápu, že pokud 1. dítě vyšlo až na 4 pokus, tak nervy musí pracovat :zed: to je jasný. Tak se drž! Miminko je napojeno na maminku až od 7 DPO, tak snad ATB vadit nebudou…

• načítám...
1016
3.12.12 08:38

Ahoj holky :mavam:

Tak první kontrola je za mnou :) …na UTZ jsem viděla fazůla a pak doktor říkal, že to vypadá pěkně ;)..fotku sice nemám, ale jsem objednaná zase za 14 dní. V děloze mám váček a uprostřed se začíná vytvářet plod, za ty dva týdny už by mělo být srdíčko :srdce:

UTZ odpovídá 5. týdnu, což u mě sedí i podle ovulace.
Tak jsem moc ráda a těším se na další kontrolu :)

• načítám...
1016
3.12.12 08:39

@Bobullka

Držím pěsti, ať je všechno v pořádku :kytka:
17.12. mám taky kontrolu, tak to budeme muset do té doby nějak vydržet :palec: ;)

• načítám...
251
3.12.12 08:44

@Jarpet tak super, jen tak dál :-)

já dnes byla na krvi, tak si mám po 14.h volat pro výsledky a případně hned dostanu termín na UTZ:-)

• načítám...
1016
3.12.12 08:53

@Angel01

Já jsem právě taky myslela, že mi bude brát krev, ale sestřička řekla, že až po ultrazvuku. Tak jsem se jí pak ptala a ona, že těhotenství mám teda potvrzené a že krev mi vezmou za ty dva týdny, že je to teď ještě brzo.
Tak nevím, co tím myslela :nevim: …jako na co tu krev. To se tak brzy dělají nějaké testy?

• načítám...
5832
3.12.12 08:53

@Jarpet gratuluju ke kontrole! Já už se na fazolku taky moc těším…

• načítám...
251
3.12.12 08:58

@Jarpet takhle brzy se dělají pohlavní nemoci, žloutenka a krevní skupina :-) v CARu se bere nejdřív krev na potvrzení těhu a pak za 3týdny UTZ ale to mi vychází do vánoc, tak snad půjdu za 14dní :-)

• načítám...
1016
3.12.12 09:33

@borkas

Děkuju :kytka:…neboj, dočkáš se :) ..je to zvláštní, vidět jde jen dutinka, ale i tak to moc potěší ;)

@Angel01

Jo taaak, tak proto mi krev budou brát ;)..já jsem totiž taky původně myslela, že na potvrzení těhu, ale stačil mu asi ten ultrazvuk. Tak snad Tě objednají ještě před Vánocemi ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+