Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
3.12.12 09:45

Ahoj holky. Všem moc gratuluju! Dneska jsem také objevila 2 čárky :dance: v srpnu jsem prodělala samovolný potrat v 6 tt, tak snad už ted bude mimčo v pořádku. Doma už mám 15měsíční holčičku :srdce: Doufám že se nezlobíte za anonymitu, zatím to chci před holkami z diskuze kam chodím držet v tajnosti, alespon do první kontroly kterou plánuji po vánocích nebo těsně před vánoci :) Ale někomu sem se svěřit musela :mrgreen: držím všem palce. L. :mavam:

• Upravit
251
3.12.12 10:07

Tka zatím potichounku gratuluju a až nebudeš muset být anonymní, tak se klidně přidej :-) taky jsem v srpnu potratila na 6tt, takže vím, jaký strach teď prožíváš, ale neboj, tentokrát to klapne :hug:

• načítám...
166
3.12.12 10:15

Ahoj vespolek, tak to vypadá, že k vám taky budu patřit, prvního miniducha jsem našla v sobotu, dneska už je druhá čárka zřetelnější, MS nečekám v pátek, tak snad to dopadne dobře ;)

• načítám...
5832
3.12.12 10:22

@nieve gratuluju k //!!! Tak ať MS nedorazí, sama jsem se bála uvěřit, že to klaplo, dokud jsem neměla po vynechání MS, to bude dobrý :palec:

Anonymní: taky gratuluju a přeju ať to tentokrát vyjde :dance:

• načítám...
166
3.12.12 11:26

@borkas díky :) a ty už jsi byla u dr. nebo se teprve chystáš?

• načítám...
5832
3.12.12 11:40

@nieve já jsem objednaná k dr. až 10.12., to budu 5+2tt, tak teprve pak 100% uvěřím, že to vyšlo ;) ale pomalinku začínám věřit…do pondělka to bude nekonečné…
Koukám, že čekáš už třetího prcka, paráda :palec: Já mám doma taky jedno, ale už mu je 6 let :mrgreen:

• načítám...
995
3.12.12 13:26

Ahoj holky :mavam:

vitam nove prichozi, to se nam diskuze krasne rozrusta :potlesk: udelame z ni potom zavrenou, abychom si mohly posilat fotky atd a cetly to jen my? :)

ja dnes volala na gyndu, tak jsem dostala sprda, protoze jsem uz v rijnu mela jit na stery po porodu a nejak jsem to porad odsouvala. Takze kdyz jsem rekla, ze se chci objednat az pred Vanoci, tak sestra hudrovala jak krocan :mrgreen: takze me objednala hned pristi tyden a jdu 11.12. Jen se z toho tehotentsvi porad neumim tesit :( a jeste ke vsemu moje kamaradka, ktera byla taky tehotna, tak jde dnes na revizi, miminko se nevyvijelo :(

holky z jineho soudku, nevidely jste reklamu na hru Psi hovinko 8o 8o 8o jsem na to cumela jak puk :!

• načítám...
5832
3.12.12 13:28

@Anushka taky jsem pro uzavřenou skupinu :palec: Ať můžeme psát osobnější věci a vkládat fotky.
Reklamu jsem ještě neviděla…

• načítám...
Aff
1267
3.12.12 13:41

Ahojky,

mohu se přidat? dnes mám potvrzené těhu. jsem 5+1,na ultz už byl vidět váček se žloutečkem. kontrola za týden jelikož jsem už po dvou potratech tak musím být více hlídaná..tak snad bude už vše jen dobré :D

• načítám...
Anonymní
3.12.12 14:05

Díky holky. Snad budou všechna mimča v pořádku :) taky bych byla pro uzavřenou skupinu :) Jo a psí hovínko je masakr, jsem zvědavá jak daleko ještě zajdou :roll: :lol: L.

• Upravit
208
3.12.12 14:26

Taky jsem pro uzavřenou skupinu, bude to osobnější :).
Holky nemáte některá stejně jako já problémy s nespavostí? Já blbě spím v podstatě od počátku těhu (dnes jsem přesně 5+0tt), třeba dneska jsem naspala snad dvě hodiny - strašně mi v noci buší srdíčko, takže prostě nemůžu spát.. Může to být těhotenstvím? Je to děs, jsem v práci jak mátoha :(. V pátek jdu na gyndu, tak se na to doktora určitě zeptám, je to fakt strašně nepříjemný :zed:

• načítám...
995
3.12.12 14:32
@medulen píše:
Taky jsem pro uzavřenou skupinu, bude to osobnější :).
Holky nemáte některá stejně jako já problémy s nespavostí? Já blbě spím v podstatě od počátku těhu (dnes jsem přesně 5+0tt), třeba dneska jsem naspala snad dvě hodiny - strašně mi v noci buší srdíčko, takže prostě nemůžu spát.. Může to být těhotenstvím? Je to děs, jsem v práci jak mátoha :(. V pátek jdu na gyndu, tak se na to doktora určitě zeptám, je to fakt strašně nepříjemný :zed:

s prvni dcerou jsem toho taky moc nenaspala, asi to k tomu patri, kdyz uz jsem konecne mohla usnout, tak jsem mela nocni mury :cert:

• načítám...
995
3.12.12 14:33

Holky, zobete nejake vitaminy?

• načítám...
5832
3.12.12 14:44

@Anushka ja denně beru Femibion 800, už ho beru od začátku snažení, ale to jsem nebrala pravidelně každý den, ale co jsou , tak beru denně ;)
A co kafe? Pijete? Já jsem najela na Caro, zatím mi chutná, tak snad se mně nepřepije…
@medulen:
www.emimino.cz/profil/medulen/ já má opačný problém, já bych spala snad pořád :mrgreen: …jsem strašně unavená.

• načítám...
Anonymní
3.12.12 14:58

Ja beru samotnou kyselinu listovou. Dr. mi říkala že podle genetiků je vše ostatní zbytečné z hlediska vývojových vad, jen to má masivní propagaci, která vydělává na strachu těhotných žen. L.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+