Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Právě, že jsem si všimla, že jsi taky psala, že no na Tebe dneska přišlo
..mě už je o něco lépe, ale furt nic moc. Není mi přímo na zvracení, ale takový ten pocit.
No tak uvidíme, pořád doufám, že se mi nevolnosti obloukem vyhnou ![]()
Taky doufám, že vydržíme všechny až do porodu a i potom ![]()
@Jarpet :dala jsem si Gravipop lízo se zázvorem a vitaminem c a teda že by to pomáhalo se říct nedá
asi je dostane synek, chutnají na chlup stejně jako obyč lízátka. už mě je taky trochu líp, ale ten pocit žaludku na vodě je pořád
Mne bylo holky špatně při minulém těhu když jsem se ráno nenajedla do pul hodky co jsem vstala, když jsem to stihla tak jsem byla celý den v pohodě
nebo zkuste bonbony nebo žvejky. ![]()
Jeje já si možná tu nevolnost dělám sama.jak mě bylo zle kolem poledne tak jsem si uvařila krupicovou kaši. tu jsem snědla a bylo mě pořád zle, hmm tak si říkám dobrý, dám si to lízátko a uvařila si mátový čaj..ted´to polevilo a co dělám!!sežrala jsem půlku čínskýho zelí a dvě kyselý okurky
![]()
@lucienne :jj já se ráno musím taky hned nasnídat. a to se pravidelně budím ve tři ráno a už cítím jak mám hlad a bolí mě žaludek. přitom jsem nebyla zvyklá nikdy snídat. jen kafe a sušenku, víc bych do sebe nedostala. a ted´aspon´dva rohlíky s máslem a čaj
Já taky snídám, ale mě teda spíš příjde, že mi je špatně až po snídani ![]()
No já už jsem taky dneska ráno, jak přišel přítel po noční a probudil mě, cítila že mi bude špatně ![]()
Ale teď je to už dobrý, za chvíli si dám oběd a další žaludek na vodě mě čeká až zítra dopoledne ![]()
Ahoj holky, chtela bych se zeptat, min. tyden jsem si udelala 29.11. test (mela jsem nejaky pocit, ze je to proste ono)MS jsme mela dostat az 30.11. no a na testu se ukazala slabounka 2. carka. Takze radost. Ted jsem ale trosku nervozni, protoze jsem testovala vcera, tedy po 4 dnech a cekala jsem jak na me vystreli dve stejne silne carky a ona je ta testovaci stale slabsi nez ta kontrolni. Kdy by mela byt ta kontrolni take silna??? Diky za odpoved.
Doufam, ze bude vse v pohode ![]()
S tím utrogestanem. já beru 4-2-4. tak nevím, jestli mi není blbě i z toho a pokud se týká alkoholu, tak se říká (i doktoři), že malé pivo nebo deci vína neškodí, ale zatím jsem taky neměla ani loka. Jenom dneska jsem zobla 2 rumové pralinky… ![]()
Kralice77 na síle čárky nezáleží. každý má hladinu HCG jinak vysokou a ty dálnice tepre můžeš mít! Neboj ![]()
Holky budu se podepisovat jako vánoční zázrak
aby jste si mě nepletly
@Kralice77 píše:
Ahoj holky, chtela bych se zeptat, min. tyden jsem si udelala 29.11. test (mela jsem nejaky pocit, ze je to proste ono)MS jsme mela dostat az 30.11. no a na testu se ukazala slabounka 2. carka. Takze radost. Ted jsem ale trosku nervozni, protoze jsem testovala vcera, tedy po 4 dnech a cekala jsem jak na me vystreli dve stejne silne carky a ona je ta testovaci stale slabsi nez ta kontrolni. Kdy by mela byt ta kontrolni take silna??? Diky za odpoved.
Doufam, ze bude vse v pohode
Já jsem je měla stejně silné až týden po vynechání
…takže snad až 18. den po ovulaci. Takže se neboj, já jsem si pak dělala test co tři dny, abych viděla jak čárka sílí a mám je doma nalepené pod sebou na památku ![]()
Teda! tady se to rozjelo! nemám moc čas dočítat, manžela mám po operaci, tak se teď staráme nejen o dceru, ale i o něj, ale přeci jen nesu dobré zprávy!
byla jsem dneska na gyndě…miminko si krásně plave v bříšku a zatím to všechno vypadá moc dobře
další KO 20.12. a to bych měla dostat průkazku..holky, já jsem tak šťastná!!!
@Šáriii gratuluju! koukam ze mame skoro stejne stare holky
holky berete všechny co máte za sebou spontánní potrat ten utrogestan? ja ne ![]()
@Šáriii no ta moje určitě. aktuálné ukazuje na miminkách kde maj oči a to docela brutálně ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat