Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1016
4.12.12 13:04

@Aff

Právě, že jsem si všimla, že jsi taky psala, že no na Tebe dneska přišlo 8)..mě už je o něco lépe, ale furt nic moc. Není mi přímo na zvracení, ale takový ten pocit.
No tak uvidíme, pořád doufám, že se mi nevolnosti obloukem vyhnou ;)

Taky doufám, že vydržíme všechny až do porodu a i potom :palec:

• načítám...
Aff
1267
4.12.12 13:27

@Jarpet :dala jsem si Gravipop lízo se zázvorem a vitaminem c a teda že by to pomáhalo se říct nedá :mrgreen: :mrgreen: asi je dostane synek, chutnají na chlup stejně jako obyč lízátka. už mě je taky trochu líp, ale ten pocit žaludku na vodě je pořád

• načítám...
16136
4.12.12 13:32

Mne bylo holky špatně při minulém těhu když jsem se ráno nenajedla do pul hodky co jsem vstala, když jsem to stihla tak jsem byla celý den v pohodě :) nebo zkuste bonbony nebo žvejky. :palec:

• načítám...
Aff
1267
4.12.12 13:37

Jeje já si možná tu nevolnost dělám sama.jak mě bylo zle kolem poledne tak jsem si uvařila krupicovou kaši. tu jsem snědla a bylo mě pořád zle, hmm tak si říkám dobrý, dám si to lízátko a uvařila si mátový čaj..ted´to polevilo a co dělám!!sežrala jsem půlku čínskýho zelí a dvě kyselý okurky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
Aff
1267
4.12.12 13:38

@lucienne :jj já se ráno musím taky hned nasnídat. a to se pravidelně budím ve tři ráno a už cítím jak mám hlad a bolí mě žaludek. přitom jsem nebyla zvyklá nikdy snídat. jen kafe a sušenku, víc bych do sebe nedostala. a ted´aspon´dva rohlíky s máslem a čaj

• načítám...
1016
4.12.12 13:47

@Aff

Já taky snídám, ale mě teda spíš příjde, že mi je špatně až po snídani :nevim:

No já už jsem taky dneska ráno, jak přišel přítel po noční a probudil mě, cítila že mi bude špatně 8)
Ale teď je to už dobrý, za chvíli si dám oběd a další žaludek na vodě mě čeká až zítra dopoledne :mrgreen:

• načítám...
Kralice77
4.12.12 14:45

Ahoj holky, chtela bych se zeptat, min. tyden jsem si udelala 29.11. test (mela jsem nejaky pocit, ze je to proste ono)MS jsme mela dostat az 30.11. no a na testu se ukazala slabounka 2. carka. Takze radost. Ted jsem ale trosku nervozni, protoze jsem testovala vcera, tedy po 4 dnech a cekala jsem jak na me vystreli dve stejne silne carky a ona je ta testovaci stale slabsi nez ta kontrolni. Kdy by mela byt ta kontrolni take silna??? Diky za odpoved.
Doufam, ze bude vse v pohode :(

• Upravit
419
4.12.12 14:46

S tím utrogestanem. já beru 4-2-4. tak nevím, jestli mi není blbě i z toho a pokud se týká alkoholu, tak se říká (i doktoři), že malé pivo nebo deci vína neškodí, ale zatím jsem taky neměla ani loka. Jenom dneska jsem zobla 2 rumové pralinky… :lol:

• načítám...
Anonymní
4.12.12 15:03

Kralice77 na síle čárky nezáleží. každý má hladinu HCG jinak vysokou a ty dálnice tepre můžeš mít! Neboj :hug:

• Upravit
Anonymní
4.12.12 15:05

Holky budu se podepisovat jako vánoční zázrak :lol: aby jste si mě nepletly

• Upravit
1016
4.12.12 15:06
@Kralice77 píše:
Ahoj holky, chtela bych se zeptat, min. tyden jsem si udelala 29.11. test (mela jsem nejaky pocit, ze je to proste ono)MS jsme mela dostat az 30.11. no a na testu se ukazala slabounka 2. carka. Takze radost. Ted jsem ale trosku nervozni, protoze jsem testovala vcera, tedy po 4 dnech a cekala jsem jak na me vystreli dve stejne silne carky a ona je ta testovaci stale slabsi nez ta kontrolni. Kdy by mela byt ta kontrolni take silna??? Diky za odpoved.
Doufam, ze bude vse v pohode :(

Já jsem je měla stejně silné až týden po vynechání ;)…takže snad až 18. den po ovulaci. Takže se neboj, já jsem si pak dělala test co tři dny, abych viděla jak čárka sílí a mám je doma nalepené pod sebou na památku :)

• načítám...
3636
4.12.12 15:19

Teda! tady se to rozjelo! nemám moc čas dočítat, manžela mám po operaci, tak se teď staráme nejen o dceru, ale i o něj, ale přeci jen nesu dobré zprávy!
byla jsem dneska na gyndě…miminko si krásně plave v bříšku a zatím to všechno vypadá moc dobře :dance: :dance: :dance: další KO 20.12. a to bych měla dostat průkazku..holky, já jsem tak šťastná!!!

• načítám...
16136
4.12.12 15:34

@Šáriii gratuluju! koukam ze mame skoro stejne stare holky :) holky berete všechny co máte za sebou spontánní potrat ten utrogestan? ja ne :nevim:

• načítám...
3636
4.12.12 15:43

@lucienne tak to je krásné! Holky nám pak budou krásně pomáhat :palec:

• načítám...
16136
4.12.12 16:01

@Šáriii no ta moje určitě. aktuálné ukazuje na miminkách kde maj oči a to docela brutálně :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+