Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky.
tak jak vám dneska je? a už máte hotové nějaké cukroví?
já nic ![]()
@lucienne Ahojík střídavě oblačno
, uklízela jsem a občas jak se ohýbám tak nic moc
, cukroví taky nemám, začnu zítra nebo v pátek, moc toho péct nebudu
vžy od všeho tak jeden plech.
A dneska josou čertíci a tak uvidíme, jestli se k nám taky přijdou podívat, pořád jsem se nerozhodla ![]()
@Bobullka to my jeste letos certy nepustíme
me obcas pichne v břichu jinak nic.
a na cukrovi budu mit ten tyden pred vanoci tak neco snad stihnu ![]()
@lucienne no já i když jsem optimista, tak vzhledem po zkušenotech chci mít do první kontroly Vánoce komplet připravené
jinak bych taky ještě nepekla, ale kamarádka má už upečeno
jsou to blázni
Jinak mě je taky dobře, snad líp mi nikdy nebylo, mám akorát hrozně nízkej tlak, mám ho normálně hodně nízkej a teď je to teda chuťovka, snažím se nepít kafe, ale jedno denně rozpustný s mlíkem kolem poledne prostě musím, to už se mi točí hlava a je mi fakt hnusně.
Ahoj holky,
mě teda bylo dnes opět blbě, ale ted´uý je to docela ok. držím se ![]()
S cukrovím. právě jsem dopekla fůru vanilkových rohlíčků a hned jsem zobala, mňam
do konce týdne chci ještě stihnout aspoň´jeden druh a příští týden budu mít dost času. manžel jede na týden na školení a prcek bude ve školce, tak se můžu snažit. ![]()
ted´nevím kdo to včera psal že mu je blbě po utrogestanu..já ho zavádím, takže po něm by špatně být nemělo, ale jestli ho polikáš, tak jsem někde četla že dráždí dost žaludek ![]()
K nám čerti nechodí, stačí mě mé trauma z dětství a nechci aby to měl i prcek.Ale včera měli ve školce besídku s čertem a Mikulášem tak to má za sebou..jen jsem se musela smát když přišel domů a říkal že se vůbec čerta nebál, protože měl bílý vousy, na hlavě klobouk a na něm rohy
je s ním sranda
![]()
Jedno kafe s mlíkem ti určitě nic neudělá. 100× lepší než s sebou někde praštit
ja mam proměnlivej - někdy nízkej někdy zas vysokej
a ty jdes kdy na kontrolu? ja už bych i pekla, ale klienti jsou ted pred vanoci dost nedočkaví aby se vše stihlo
poslední fotim 16.12., pak to upravim a od toho 19. bych mohla začít s pečením ![]()
Tak mě teda bylo zase po ránu šoufl - zhodnotila jsem to jako stav po akci ![]()
Jinak u nás se pečení nevede
..máme cukroví od přítelovy ségry, peče ve velkém, tak jsme si objednali 1 kg. Možná až budu mít děti, tak cukroví péct budeme ![]()
@Aff ale já nechtěla s čertíkama nic ošklivýho. chtěla jsem aby přišel mikuáš s andělem a čert byl jen vzadu, aby jí dali dárky, ale aby ji nestrašili no. Ale zase si říkám, nemusíme mít všechno no
tak třeba půjdem fakt jen kouknout ven z dálky a pak doma něco najdem. U nás čerti nikdy nebyli, naši nám nepoušteli ani koledníky na Velikonoce a mě to bylo líto. Mužskej má spoustu zážitků a já jen poslouchám, tak snad proto…
@lucienne no já mám někdy tak nízkej tlak, že si i myslím že omdlím, když jsem čekala Báru, tak my v nemocnici v pátým měsíci měřila tlak žákyňka, pak se podívala na sestru a říká to nejde, je to nesmysl
vrchní mě pak změřila tlak a s dost vážným výrazem pronesla větu: „Je Vám dobře?“ Ještě dnes se tomu musím smát
No a na kontrolu ju 17. tak kdyby náááhodu byl nějakej problém, a musela jsem třeba zůstat v nemocnici, tak abych to měla hotový.
![]()
@Bobullka :já na toho hnusnýho čerta vzpomínám dodneška. měl blikací rohy a takovou hnusnou masku a když jsem se rozbrečela(mě byly 3,bráškovi
tak mě chtěl dát do pytle.no fuj
no mě dneska stačilo když ukazovali ráno ve zprávách jaký mají lidi kostýmy, no některý byly tak strašidelný že by děti museli mít trauma do smrti.asi ten čert ve školce byl nejlepší když se děti ještě zasmáli ![]()
já si taky dávám ještě kafe.ale už jen malou lžičku a do půlky mléko.
@Bobullka :a na tlak nějaké léky nejsou v těhotenství? mám takový dojem že je nebezpečné s nízkým tlakem rodit císařem, nebo se pletu?
@Aff nikdy mi na nízkej tlak nikdo nic nedal, vždycky mi jen tvrdili že mám vstávat pomalu a tak. Mimo jiné vtípky o tom dej si každé ráno malikýho panáčka (samo ne v těhu) je ze mě dneska alkoholik
Já císařem nerodila, tak nevím ani mě nenapadlo nějak nad tím přemýšlet, spíš než porod, jsem měla strach z těhu ![]()
@Bobullka :to jsou rady nad zlato
vše řešit alkoholem
no ale myslím si že něco na to určitě bude. zeptala bych se doktora až půjdeš na kontrolu.
Tz jo holky já mám břicho jako balon. nejhorší to je když řídím. nevím jak mám sedět a všechno mě tlačí do bčicha. a to břicho jinak moc nemám, ale asi jak po jednom porodu je už děloha roztažená tak to jde rychleji
asi si pořídím těhu kalhoty a je to(a to mám 57kg i s postelí)
![]()
Já už ho mám taky pěkně nafouklé teda. Přítel mi nevěří, ale já to na sobě poznám jak na kalhotech, tak i když se podívám z boku do zrcadla. Četla jsem, že v 7. týdnu je už děloha dvakrát větší!! ![]()
Takže já nosím hlavně legíny, v těch je to fajn ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat