Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ještěnevim: to vypadá na pozdější ovulaci, protože pokud test sílí, tak by vše mělo být OK. Tak držím pěsti a´t je vše v pořádku ![]()
Cykly mám vždy 30 dní a v polovině ovu. Pokaždé ji poznám. Tentkrát mi ale přišlo, že mě ten vaječník popichoval později. No uvidíme. V pondělí jdu k Dr.na krev ale do té doby to vidím na test každé ráno ![]()
Jinak nemám moc chuť na jídlo. pořád bych jedla zeleninové saláty a to je normálně nevyhledávám. Motá se mi hlava a pokud se nenajím mám pocity žaludku na vodě. Takže asi něco na tom testu bude.
Tak držím pěsti a´t čárky sílí a ty co už to mají jasné, ať jim je co nejméně špatně.
Tak to bych fakt viděla na tu posunutou ovu - bude ti pak i později vidět srdíčko a mimi bude menší, než podle terminu poslední MS
@Ještěnevim píše:
Ahoj holky, zatím tu budu jako anonym. Začátek poslední MS 29.10., včera rán ona testu duch, dnes slaboulinká druhá. Tak Ti Vám nevím. Nejspíš pozdější ovu, nebo tušíte některá proč tam nejsou 39 DC dvě dálnice?
Mám stejný názor jako holky
..pokud čárka sílí, mohla být ovulace klidně později. Hlavně to řekni doktorovi, jak to je, hlavně pak až se bude čekat na srdíčko, protože někteří jsou úplně švihlí a aniž by počkali, tvrdí, že se miminko nevyvíjí, že velikostí nesouhlasí podle termínu MS a přitom za další týden může miminko klidně vyrůst, protože ovulace byla později ![]()
Včera jsem si Tebe vzpomněla, protože jsem se večer klepala jak osika, v triku s dlouhým rukávem, mikině a s dekou
..pomůže mi aspoň trochu horký čaj.
No já jsem to dneska nečekala. Bylo mi špatně už když jsem vstala, ale dalo by se to srovnat se včerejškem. No a za chvíli jsem si dala vitamín, zapila vodou a 10 minut jsem šla (spíš běžela) ![]()
Ahoj holky, tak zima je mi už snad nonstop, teď tu sedím v mikině, dvoje ponožky a klepu kosu, ven když jdu tak si myslím že mi umrznou nohy a to jsem si koupila nový boty, protože jsem si myslela že to je botama
. A jak mi bylo ráno blbě, no fuj
naštěstí jsem ne
, ale žaludek jak na vodě, něco jako když si sednu dozadu do auta a budu si číst ![]()
Vám je koukámtaky všem zima? Mám doma teplotu jako v sauně a chodím v teplých ponožkách, vařím jeden čaj za druhým. Strašný.
Holky s tou chutí na sex to mám stejné. Prostě nějak nemám chuť a ani nechci, aby na mě manžel šahal. Chudák je ze mě na palici. ![]()
Ranní nevolnosti mám více v poledne až k večeru. V noci se standartně budím na wc.
Holky já mám takový strach, že budu opět zklamaná. Už nechci! Hlavně ne teď, když jsem to zjistila jeden den před mými narozeniny a kdyby to opět mělo stejný průběh, tak bych šla asi hned po novém roce na revizi a já se takkk bojím.
Měla bych zkažené vánoce a moc tajit to neumím a hlavně chudák moje dcerka, kdyby ji maminka byla opět v nemocnici. ![]()
@Bobullka to je přesně ono, takhle to popisuju manželovi, že je mi špatně, jako z auta
![]()
@vánoční zázrak píše:
Holky s tou chutí na sex to mám stejné. Prostě nějak nemám chuť a ani nechci, aby na mě manžel šahal. Chudák je ze mě na palici.
Ranní nevolnosti mám více v poledne až k večeru. V noci se standartně budím na wc.Holky já mám takový strach, že budu opět zklamaná. Už nechci! Hlavně ne teď, když jsem to zjistila jeden den před mými narozeniny a kdyby to opět mělo stejný průběh, tak bych šla asi hned po novém roce na revizi a já se takkk bojím.Měla bych zkažené vánoce a moc tajit to neumím a hlavně chudák moje dcerka, kdyby ji maminka byla opět v nemocnici.
Musíš myslet pozitivně!!! Uvidíš, bude všechno v pořádku
Děti počaté v roce 2012 jsou diamantové děti, které konečně budou měnit svět
..tak musí něco vydržet ![]()
Mě nikdy v autě špatně nebylo
..takže já říkám, že je mi jako po vydařené akci
(to přece musí znát každý
)
Ahoj holky, 27.11 jsem našla // a termín vychází na srpen
je založená soukromá skupina https://www.emimino.cz/…12-a-131752/ kdo chce tak se přidejte ![]()
@Jarpet píše:
Musíš myslet pozitivně!!! Uvidíš, bude všechno v pořádkuDěti počaté v roce 2012 jsou diamantové děti, které konečně budou měnit svět
..tak musí něco vydržet
To zní hezky ![]()
Já ještě na nevolnosti netrpím, ale jestli to bude jak minule, tak to začne kolem 6tt (dnes jsem 4+0) a nepřestane do konce 12tt
Netrpěla jsem na
ale žaludek pořád jak na vodě.
Užijte si víkend
Inko E.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat