Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak mne by bylo treba lito kdybych zjistila že jsem těhotná za tyden a nevzaly byste me kvuli tomu do skupiny ![]()
Nejsem proti novým členům. Jsme opravdu hodně na začátku, teprve budou holky těhotenství zjišťovat (a některé mají dokonce teprve teď ovu
a přesto to ještě můžou být srpňátka), tak zapojování potrvá i víc jak ty dva týdny (ne každá testuje hned v první den vynechané MS), tak to zvažte. Snad jedno omezení bych navrhovala - nebrat členy s 0 příspěvky. Inko E.
Taky si osobně myslím že čím víc členů tím větší zmatek a omození v přispívání by byla dobrá podmínka, kdo x dní nepřispěl byl by automaticky vyhozen, když by se předem neomluvil.
@Brambůrka10 píše:
Holky, ja do uzavreny nemusim, precetla jsem si to az ted..preju vam pohodove tehotenstvi
Proč bys tu nezůstala s námi
? Já si myslím, že je to v pohodě, i když pak budeme uzavřená skupina
..jde nám o to, že budeme psát asi čím dál více osobnější věci, tak ať to nečte úplně každý, ale skupina se uzavírá až v neděli, tak s námi klidně zůstaň ![]()
@lucienne píše:
Tak mne by bylo treba lito kdybych zjistila že jsem těhotná za tyden a nevzaly byste me kvuli tomu do skupiny
To je sice pravda, ale když jsem těhu zjistila já a o tématu Srpen 2013 jsem nevěděla, tak jsem založila téma „Pozitivní těhotenský test - kontrola až za týden“ a taky jsme se tam sešly s holkama, co jsme těhotné podobně a sem třeba vůbec nechodí, i když termín v srpnu mají ![]()
Takže pak si zase i ti ostatní můžou založit své diskuze ![]()
@včelička Mája píše:
Taky si osobně myslím že čím víc členů tím větší zmatek a omození v přispívání by byla dobrá podmínka, kdo x dní nepřispěl byl by automaticky vyhozen, když by se předem neomluvil.
To nevím ![]()
Já mám taky dny, kdy jen čtu a nepřispívám. Teď mám dovolenou, tak jsem tady pořád, ale když mám třeba tři noční v práci za sebou, tak nemám šanci se sem dostat a ještě přispívat. Takže v tomto případě, jestli můžu říct sama za sebe, nejsem pro vyhazování.
@Jarpet píše:
Proč bys tu nezůstala s námi? Já si myslím, že je to v pohodě, i když pak budeme uzavřená skupina
..jde nám o to, že budeme psát asi čím dál více osobnější věci, tak ať to nečte úplně každý, ale skupina se uzavírá až v neděli, tak s námi klidně zůstaň
zustanu rada, ale nejsem z tech, co sedi furt na netu, proste kdyz mam doma chlapa, tak to treba tri dny nezapnu, tak abyste me pak nevyhodily
jinak s vama rada budu klafat ![]()
Já to mám taky tak
..hlavně když ještě zrovna chodím do práce, tak to nemám vůbec čas na net. Teď mám dovču, tak jsem tady každý den, ale to jinak nehrozí ![]()
Ještě chvilku počkejme, prosím, nechci být poslední na řadě s porodem, vždycky přenáším, tak mě bude pěkně štvát, až v srpnu budete mít všechny mimča u sebe a já jediná tu budu ještě trapčit s těhubřuchem…
![]()
@Jarpet píše:
To nevím
Já mám taky dny, kdy jen čtu a nepřispívám. Teď mám dovolenou, tak jsem tady pořád, ale když mám třeba tři noční v práci za sebou, tak nemám šanci se sem dostat a ještě přispívat. Takže v tomto případě, jestli můžu říct sama za sebe, nejsem pro vyhazování.
v tom máš pravdu, tak mám dny kdy nepřispívám, hlavně při těch nočních. To mi vubec nedošlo
Holky, já jsem taky pro uzavřenou skupinu. Jen se k Vám přidám později. Opravdu se nechci odveřejnit, když ještě nemám nic jistého. Už jednou jsem se takhle přidala a hned do 14dnů bylo po všem
A během toho mě objevila známá a všem to vykecala. Takže já se opravdu pro jistotu ještě pár dní zdržím ![]()
A taky píšu tak jednou denně či za dva-tři dny. Dle toho jak moc mám práce ![]()
Ahoj, ja jsem pro uzav skupinu taky, ale později. já ted moc nepíšu, mám manžela po operaci a doma prcka. do toho škola, tak není kdy
![]()
Holky, taky mate tak nafoukly bricho??ja ho mam jak v patym s Barčou ![]()
Taky.. mě teda po dětech trochu břicho zůstalo, měla jsem ho v těhu obrovský, jako bych čekala dvojky… no a teď po ránu to ještě ujde, ale odpoledne to je děs běs, nafouklý břicho a na tom špek ![]()
@nieve píše:
Taky.. mě teda po dětech trochu břicho zůstalo, měla jsem ho v těhu obrovský, jako bych čekala dvojky… no a teď po ránu to ještě ujde, ale odpoledne to je děs běs, nafouklý břicho a na tom špek
jojo, jsem na tom stejne, hlavne na vecer
to nic nezapnu a uz jsem musela vytahnout svoje stary tehu rifle ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat