Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
865
10.12.12 13:08

Mína13 Budeme muset :D No co zvládli to jiný, tak proč né my :lol:
Manžel plaší víc než já a hlavně se bojí dvojčat 8o

Ještě jsem nedočetla celou diskuzi, tak nevim jestli už je zamčená?

• načítám...
20807
10.12.12 13:22

@vajul

myslím, že není zamčená, teda jestli holky tady nezaložili nějakou vlastní soukromou diskuzi.

dvojčat? máte k tomu genetické předpoklady?

no z dvojčat by mě, po pravdě, asi teď hráblo… to by byl masakr.
ale i to by se nějak zvládlo.
Hlavně aby byly miminka zdravé, no né?

• načítám...
Anonymní
10.12.12 13:23

Zamčená není, ale existuje už uzavřená skupina, kam jsme se přesunuli, tak napište sem o členství: https://www.emimino.cz/…/srpen-2013/

• Upravit
20807
10.12.12 13:48

Díky moc za nasměrování… už tam píšu :palec:

@Anonymní píše:
Zamčená není, ale existuje už uzavřená skupina, kam jsme se přesunuli, tak napište sem o členství: https://www.emimino.cz/…/srpen-2013/
  • načítám...
1472
10.12.12 20:20
@Jarpet píše:
To nevím :nevim:
Já mám taky dny, kdy jen čtu a nepřispívám. Teď mám dovolenou, tak jsem tady pořád, ale když mám třeba tři noční v práci za sebou, tak nemám šanci se sem dostat a ještě přispívat. Takže v tomto případě, jestli můžu říct sama za sebe, nejsem pro vyhazování.

Nejsem pro vyhazovani, rada si poctu jak se mate, co noveho, ne vzdy mam co dodat k tematu a myslim, ze tu nejsme ve skole-kdyz neprispeju a „neomluvim“se, tak me vyhodite, snad je to tu dobrovolne a pro zabavu, nektere chodime do prace, mame starsi deti, tak neni tolik casu projizdet a psat kazdy den, jen muj nazor, ale chapu ze je to vami vytvorena skupina, tak si date podminky a ja se pak rozhodu ;)

• načítám...
1472
10.12.12 20:29

U nas je jiny cas -9h(zpatky),ted je 11:23h v poledne 10.12. takze se trochu mijime. V patek me manzel teprve objednaval na prvni kontrolu (dnes dle PM 6+4tt) a sestra navrhla termin 4.1.2013 a dnes jeste zavola po dohode s doktorkou, tak jsem prosila manzela at se snazi usmlouvat to jeste pred vanoci, jinak budu nervozni, jestli je vse v poradku a jako prvni vysetreni v 10 tydnu mi prijde pozde, nevim. Taky jsem chtela poslat obrazek s vanocnim pranim domu do Cech, tak jsem zvedava.

• načítám...
16136
10.12.12 20:35

@Mína13 ten je rozkošnej :) mimi bylo planovane. v srpnu jsem bohužel potratila v 6tt s lílou sranda je, furt vymýšlí nějaké skopičiny :lol:

• načítám...
90
10.12.12 21:12

Ahoj holky, tak to shrnu od pátku, teď před Vánocemi je to lítání až hrůza, když mám manžu doma, tak se sem vůbec nedostanu a víkendy trávíme většinou u jeho rodičů, tedy víkendy spíš odpoledne.
Nevím čím je to způsobený, ale mě je pořád zima, už si připadám jak blázen, mám furt zmrzlý ruce, nohy a teď i nos :( Šíleně mě začala bolet prsa, ale tak, že mě to i v noci budí, žaludek na vodě téměř celej den. No tohle těhu je fakt masakr :)

• načítám...
90
10.12.12 21:13

Jinak jsem se ještě chtěla zeptat, to tu dočítám jak se dá, ale už se v tom ztrácím, jak je to tedy s tou uzavřenou skupinou? Jsem na e-miminu nováček, tak moc nevím jak to chodí… chci tu zůstat s Vámi no :D

• načítám...
90
10.12.12 21:16

@lucienne to nemá chybu :) taky jsme chtěli dneska na boby ale nevyšlo nám to vyrzí zejtra s tatínkem. A máte nádhernou kombinezu :)

• načítám...
20807
11.12.12 09:47

@lucienne

děkuju moc Luci.

to je mi líto, že jsi potratila :hug:
hlavní je, že se opět povedlo :hug: :hug: :hug:

co byste si přáli? další holčičku nebo chlapečka?

• načítám...
Aff
1267
11.12.12 10:46

Cauky holky, chci se zeptat jak je to s tou skupinou? vcera jsem dala zadost a zadna odpoved:( a koukam ze je to tu uz dost mrtvy takze vetsina tam uz asi je..nemam tento tyden comp doma a sonduju z mobilu..

• načítám...
90
11.12.12 14:46

@Aff ahojík jsem na tom stejně :( taky jsem včera psala, třeba má anushka nějakou práci. No a jak je? Já musím říct že dneska o dost líp, jen zima furt přetrvává :) pořád klepu kosu, teď peču cukroví a ty vůně z toho ale nic moc :)

• načítám...
995
11.12.12 16:15

Ahoj holky, měly byste již být všechny schválené 8)

• načítám...
12.12.12 13:56

Ahojky holky, také jsem těhotná, jsem ve 4tt+5:-) o miminko se snažíme už přes 2 roky, jenže jsem byla hodně nemocná, měla jsem Hodgkinův syndrom, tak to nešlo, ale teď se moc těším…jen mám strach, jak to bude dál, to víte:-(

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+