Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
995
7.12.12 20:24
@nieve píše:
@Anushka jen ke zvážení, já zrovna dneska měla termín MS a termín porodu mi vychází na 16.8., takže myslím, že dost holek, co bude mít taky termín v srpnu, to teprve zjistí… ale nechám to na vás ;)

nad tím už jsem taky přemýšlela. Jen jsem tupá a nemůžu se dopočítat, kdy zhruba skončí vlna srpnových miminek :oops:

• načítám...
995
7.12.12 20:25
@Brambůrka10 píše:
Ahoj holky, taky se hlasim, mela bych byt v 5tt, k dr jdu 20teho a termin zacatkem srpna :mavam:

to budeš mít krásný vánoční dáreček :mavam:

• načítám...
995
7.12.12 20:26

Já už se taky těším, až budu moct poslat nějakou fotečku, fotku dcerky a tak :)

• načítám...
včelička Mája

To je fajn že bude nás víc s kontrolou ve stejný den, aspon si budeme moc dodávat odvahy :-))

• Upravit
3478
@Anushka píše:
nad tím už jsem taky přemýšlela. Jen jsem tupá a nemůžu se dopočítat, kdy zhruba skončí vlna srpnových miminek :oops:

jelikoz my jsme na zacatku, tak cca za 14dni??jestli pocitam dobre :think:

• načítám...
3478
7.12.12 20:27
@Anushka píše:
to budeš mít krásný vánoční dáreček :mavam:

to jo, nasi dostanou obalku pod stromecek :D

• načítám...
16136
7.12.12 20:28

Ja bych brala i novy, nikde neni psano že se pak nedaj vyhodit :P

• načítám...
166
7.12.12 20:29

@Anushka no proto jsem to psala, abys to nemusela počítat :mrgreen: to byla spíš technická.. s tím nepříspíváním a pouhým čtením je to blbý, nedá se pak někdo takový zas vymáznout třeba?
jinak taky se pak ráda víc odtajním, podělím o fotky dětí a tak ;)

Příspěvek upraven 07.12.12 v 20:31

• načítám...
3478
7.12.12 20:31

Holky, ja do uzavreny nemusim, precetla jsem si to az ted..preju vam pohodove tehotenstvi :kytka:

• načítám...
5832
7.12.12 20:31

@lucienne já bych taky dala možnost nového člena, ale stanovily bychom si nějaké podmínky, že pokud nebude třeba 14 dní přispívat (dávám jen příklad), tak ho vyhodíme s tím, že může znovu zažádat s odůvodněním, proč nepřispíval atd. nějakou podmínka bych zkrátka stanovila…

• načítám...
elenkazed
7.12.12 20:35

Holky to já jdu k doktorce už v úterý=D ale asi se dozvim prdlajs poslední ms byla 4.11 =D Ale jdu tam proto tak brzo, že jsem už 3 týdny objednaná kvůli tomu, že měli začít první vyšetření kvuli mému neotěhotnění =D Snažili jsme se 11 měsíců…

• Upravit
včelička Mája
7.12.12 20:40

@elenkazed to ses snažila podobně jako já :-)) my se snažily taky 11 měsíců a po tomhle cyklu jsem měla jít k dr na vyšetření a ejhle pozitivní test :-)

• Upravit
elenkazed
7.12.12 20:43

@včelička Mája no jsem zvědavá jak to bude. utz mi asi dělat nebude-neevin jestli by bylo už něco vidět..ale aspoň krev na hcg..

• Upravit
včelička Mája
7.12.12 20:48

@elenkazed já měla v pondělí HCG 3920 :-) příští týden si asi nechám odebrat znovu ať vím jak stoupá a 17 jdu na UTZ tak jsem zvědavá snad budeme mít i :srdce: :-)))

• Upravit
208
7.12.12 20:59

@Anushka Osobně bych byla 1. pro, abys ty dělala moderátora :mavam: a za 2. aby šlo o uzavřenou skupinu, do které už bychom později nové lidi nepřijímaly - i proto, že (odhaduju, nemám nicméně vlastní zkušenost) si myslím, že čím víc lidí, tím nepřehlednější to pak je, a tím víc lidí tam pak chodí fakt jen „na čumendu“ a nepřispívá - a o to asi nestojíme? A nebo dát skutečně nějaké pravidlo, jak psala některá výše, že kdo nebude víc než x dní přispívat (bez předchozího upozornění, že např. na měsíc odjíždí), tak může být ze skupiny vyloučen.. Osobně jsem spíš pro větší intimčo než pro zbytečné hafo členů :). Ale samozřejmě se přizpůsobím, protože určitě chci a potřebuju s váma všechny ty radosti i starosti sdílet :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+