Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@nieve píše:
@Anushka jen ke zvážení, já zrovna dneska měla termín MS a termín porodu mi vychází na 16.8., takže myslím, že dost holek, co bude mít taky termín v srpnu, to teprve zjistí… ale nechám to na vás
nad tím už jsem taky přemýšlela. Jen jsem tupá a nemůžu se dopočítat, kdy zhruba skončí vlna srpnových miminek ![]()
@Brambůrka10 píše:
Ahoj holky, taky se hlasim, mela bych byt v 5tt, k dr jdu 20teho a termin zacatkem srpna
to budeš mít krásný vánoční dáreček ![]()
Já už se taky těším, až budu moct poslat nějakou fotečku, fotku dcerky a tak ![]()
To je fajn že bude nás víc s kontrolou ve stejný den, aspon si budeme moc dodávat odvahy ![]()
@Anushka píše:
nad tím už jsem taky přemýšlela. Jen jsem tupá a nemůžu se dopočítat, kdy zhruba skončí vlna srpnových miminek
jelikoz my jsme na zacatku, tak cca za 14dni??jestli pocitam dobre ![]()
@Anushka píše:
to budeš mít krásný vánoční dáreček
to jo, nasi dostanou obalku pod stromecek ![]()
@Anushka no proto jsem to psala, abys to nemusela počítat
to byla spíš technická.. s tím nepříspíváním a pouhým čtením je to blbý, nedá se pak někdo takový zas vymáznout třeba?
jinak taky se pak ráda víc odtajním, podělím o fotky dětí a tak ![]()
Příspěvek upraven 07.12.12 v 20:31
Holky, ja do uzavreny nemusim, precetla jsem si to az ted..preju vam pohodove tehotenstvi ![]()
@lucienne já bych taky dala možnost nového člena, ale stanovily bychom si nějaké podmínky, že pokud nebude třeba 14 dní přispívat (dávám jen příklad), tak ho vyhodíme s tím, že může znovu zažádat s odůvodněním, proč nepřispíval atd. nějakou podmínka bych zkrátka stanovila…
Holky to já jdu k doktorce už v úterý=D ale asi se dozvim prdlajs poslední ms byla 4.11 =D Ale jdu tam proto tak brzo, že jsem už 3 týdny objednaná kvůli tomu, že měli začít první vyšetření kvuli mému neotěhotnění =D Snažili jsme se 11 měsíců…
@elenkazed to ses snažila podobně jako já
my se snažily taky 11 měsíců a po tomhle cyklu jsem měla jít k dr na vyšetření a ejhle pozitivní test ![]()
@včelička Mája no jsem zvědavá jak to bude. utz mi asi dělat nebude-neevin jestli by bylo už něco vidět..ale aspoň krev na hcg..
@elenkazed já měla v pondělí HCG 3920
příští týden si asi nechám odebrat znovu ať vím jak stoupá a 17 jdu na UTZ tak jsem zvědavá snad budeme mít i
![]()
@Anushka Osobně bych byla 1. pro, abys ty dělala moderátora
a za 2. aby šlo o uzavřenou skupinu, do které už bychom později nové lidi nepřijímaly - i proto, že (odhaduju, nemám nicméně vlastní zkušenost) si myslím, že čím víc lidí, tím nepřehlednější to pak je, a tím víc lidí tam pak chodí fakt jen „na čumendu“ a nepřispívá - a o to asi nestojíme? A nebo dát skutečně nějaké pravidlo, jak psala některá výše, že kdo nebude víc než x dní přispívat (bez předchozího upozornění, že např. na měsíc odjíždí), tak může být ze skupiny vyloučen.. Osobně jsem spíš pro větší intimčo než pro zbytečné hafo členů
. Ale samozřejmě se přizpůsobím, protože určitě chci a potřebuju s váma všechny ty radosti i starosti sdílet ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat