Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Jarpet ahojky, no já prsa cítím teda pěkně a s bříškem jsme na tom stejně, teda na mě je to vidět už po třetí
,nevolnosti zatím dneska dobrý ale břicho mě bolelo i záda…přikláním se tedy spíš k tomu, že to je že jsem byla v práci a nebylo to zrovna klidné
zítra volno a pak zas třikrát do rachoty, ale odpočítávám si už služby
a moc se těším až ti rizika zkončí ![]()
Tak já jsem se 11.11 dozvěděla, že budu taky mamina
podle ms jsem těhotná od 12.10 a podle mě někdy od 29.10-1.11 myslím, že spíš toho 1.11. Už teď jsem nedočkavá.3.12 jsem byla na kontrole (7+3tt) a na ultrazvuku byl zase 6+1tt tak nevím
bylo nám už slyšet srdíčko, tak 20.12 jdeme zase tak se nemůžu dočka´t, snad je vše v pořádku, protože mám kašel a rýmu. Termín jsem počítala někdy mezi 19.7-4.8. tak uvidíme ![]()
Ahoj, můžu se k vám přidat? Podle kalkulačky bych měla mít TP 13.8. Zítra zavolám dr. a objednám se. Otěhotněla jsem po 1 MS po revizi. Tak doufám, že nebude doktor moc nadávat.
Ahoj holky,
můžu taky mezi Vás nebo už nepřibíráte?
Dnes ráno jsem si dělala testík a byly tam
![]()
Předpokládaný datum porodu 20.8.2013
@Mína13 míno ahooooj gratuluju
@Gret držím palce. myslím že v srpnu jsme se potkaly v diskuzi
@janina3110 taky moc držím palce ![]()
@Mína13 ahojky
jojo už je to velká holka
vy jste do toho praštili docela brzy. to je Matýsek tak hodnej? ![]()
no my jsme chtěli ještě dřív… začali jsme se snažit v červenci…
Matýsek je to nejhodnější miminečko na světě. Pomalu od narození mi spí celou noc durch, máme krásnej režim, šlape podle něj jako hodinky a já už chodím od konce šestinedělí do práce.
Vzhledem k mému věku jsme tudíž nechtěli dlouho čekat a taky jsme chtěli, aby děti měli co nejmenší rozestup.
Co vy? bylo mimi plánované nebo se zadařilo?
Lilinka je překrásná holčička… už s ní musí být sranda, co?
Posílám taky jednu fotečku našeho obříka Matýska.
Ahojky.
Moc se omlouvám že to píši zatím anonimně, ale nejsem si zatím jistá zda jsem těhu je možné že se to muže stát že jsem ze synkem jinde než doma muže se to opozdit to je my jasné.
Ráda bych se přidala mám tři kluky, snažíme se o poslední mimíska.
Předevčírem mě test ukázal v odpoledních hodinách že těhu nejsem zítra to bude přesně měsíc co to nemám jen my bolí prsa jinak vše OK nic netrápí. ![]()
Je jasné že je to tím že jsme odjeli jinam až na konec republiky na 14.dní do lázní
syn mám cukrovku.
.Vubec nevím. jak jen to bude možné odejdu od vás nebo tu zustanu až do uplného konce.
Všem přeji krásnej den. Ninko S.
Jo je možné že se my to i opozdilo že jsem hodně nachlazená, ale nějak se necítím že by menzes měla dojít.
Ahoj holky ![]()
Můžu se k vám taky přidat? V pátek jsem měla na testu //, od té doby si dělám test denně a pořád mi to nedochází
Termín mam mít 13.8., ale k doktorce jdu až 20.12., tak uvidim. Máme roční dceru Julii a další miminko jsme plánovali až o půl roku později
Nechtěla jsem brát před dalším těhotenstvím hormony a tady to mám
![]()
klííííd, my máme 10ti měsíčního chlapečka Matyáše a pozitivní test jsem měla dnes ráno ![]()
bude to mazec, ale to dáme, ne? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat