Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kote5 To jsem sla zbytecne brzy.Byla sem hrozne nedockava. Zitra jdu tak snad uz bude videt aspon vacek:)
Ahoj holky, tak se hlásím v novém roce
, mám za sebou 31.12. kontrolu, vše bylo v pořádku, dostali jsme průkazku a termíny na odběr a UZ.
JO holky a na jedné diskuzi jsem se dočetla jo ![]()
Ranní moč do skleničky tak 2cm a lžička jedlé sody do toho. Když šumí je to kluk, když nešumí je to holka ![]()
Tak zkuste a písněte
bude legrace ![]()
Ahoj holky, potřebuji uklidnit!!
Včera jsem byla na 1. kontrole u svého dr. Před Vánocemi jsem byla na pohotovosti, trochu jsem špinila, dali mi utrogestan a vše je ok. Včera mi doktor řekl, že mimčo má zhruba 5mm v nemocnici před 12 dny mi řekli, že 4,5mm. Není to nějaké divné? Doktor mi včera řekl, že je to maličké a když si obrázek hooodně zvětšil, řekl, že vidí náznaky srdeční akce. Potom mi ale řekl, že se mu nelíbí to špinění a tak..prostě z něj nemám dobrý pocit a jsem z toho uplně hotová:(
Ahoj, taky Vám posílám odkaz, kde si můžete vypočítat co budete mít.. Zda holčičku či chlapečka, je to podle krve.. Kdyžtak kdo uz mimčo má, at zkusí, zda to funguje… papa je kliknite pak na tabulku ![]()
@kájííí píše:
Ahoj, taky Vám posílám odkaz, kde si můžete vypočítat co budete mít.. Zda holčičku či chlapečka, je to podle krve.. Kdyžtak kdo uz mimčo má, at zkusí, zda to funguje… papa je kliknite pak na tabulku
U prvni dcery mi to vyslo.Ted vychazi opet holcicka tak uvidime. Podle stari krve holcicka podle cinskeho lunarniho chlapecek tak nevim ![]()
Tak jsem to zkusila podle krve a mela by to byt holcicka(moc bychom si prali), prvniho mame kluka, tak snad to klapne
jistila jsem to i podle cinskeho, kde jsme se meli snazit do konce listopadu(manzel se divil, ze jsem najednou tak casto pri chuti, no jo, zensky, jak si neco umanou) ![]()
Tak nám to nikdy asi nevyjde správně
Jsme narozeni s manželem ve stejném roce cca 6 týdnů od sebe. A vždycky mi vyjde zelené políčko. Takže by to mělo být pohlaví dle manžela, který je narozen později než já. A je to holka. Ale v prvním těhotenství jsme čekali kluka. Tak nevím, co bude mít. Jestli ten kluk vyjde nebo ne.
Už je vás tady moc, ale taky mám termín v srpnu- 18-tého. ![]()
Už jsem byla těhu přes léto, ale v září jsem musela na revizi. Poté bylo jakési šestinedělí, a hned na to jsem zase otěhotněla.
Jako pokaždé na 1. pokus. ![]()
Momentálně sice občas krvácím, ale prej to je hned za vchodem prosáklé a s mimčem to nemá co společného. Ze včera už mám i fotečku v 8+4 tt. Už jsem dostala i průkazku a prenatal balíček.
Ahojky maminky, ráda bych se k vám přidala
Mometálně jsem 9+2 a termín mi vychází na 12.8.. V 6 týdnu jsem špinila, takže pořád beru Utrogestan a doufám, že vše dobře dopadne. Teď v pondělí jsem byla na kontrole a na UTZ byla vidět krevní sraženina-proto to špinění, ale dr říkal, že bejbátku to evidentně nevadí a roste tak jak má, takže jsem klidnější
Za 14 dní mám přijít a vypíše mi průkazku pokud bude vše OK..Jinak doma máme už Klárku, jsou jí 2 a 4 měsíce a na miminko se už moc těší
![]()
@Kořínek Tak to máme stejný termín
průkazku a prenatal balíček jsem také dostala, docela jsem se divila, že jsem dostala průkazku tak brzy… ![]()
@mondule86 Já taky u prvního jsem byla u jiné Dr. a jenom mi na začátku napsala neschopenku (na požádání) a bylo. Nevzala mi ani krev, nechala jsem si ji nabrat v práci a přinesla jen výsledek HCG. A řekla mi ať přijdu za 2 měsíce…:-)
Ani na žádné genetice jsem nebyla, UTZ 3× ze těhu…
A u téhle budu po třetí do měsíce, genetiku mám objednanou, průkazku… ![]()
Holky, co si udělat skupinku na FB?
Jsem v jedné, kde také máme všechny stejně staré děti a je to fajn… Skupinka už funguje přes 2 roky a denně si máme co psát, děláme srazíky a tak.
Je to přeci jen přehlednější než tady ![]()
Dneska první prohlídka v 7 týdnu a už mám průkazku, máme vetřelce a je 8mm velký, zatím si neuvědomuju vážnost situace…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat