Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8784
7.2.13 08:23

Tak jsem dneska právě 12+0 a ráno jsem byla na krvi na takové ty nemoci a krevní skupinu apod. A přité příležitosti udělala prevenci. Takže vše OK. A tím, že jdu v úterý na ultrazvuk, tak jsme se domluvili, že mě nebude luxovat ultrazvukem. Jsem ráda, protože nikde není řečený, že to mimču nevadí, nebo vadí. Takže jen v rychlosti ve stoji zkoukla srdíčko a ukázala mimčo. Krásně tam poskakoval prcek jeden. Už nevypadá jak ještěrka. Krásně byly vidět ručičky a nožičky. A celý nadskakoval. A seděl si tam jak paša. :-) Foto nemám, ale budu mít příští týden. Moje dr. má stejně jen obyč. ultrazvuk.
Takže další kontrolu mám až 7.3. Což je prý normání. A to m zároveň vezme krv na tripltesty. JEn mě překvapilo, že nemusím na lačno :-) A tak jsme se domluvili až na odpoledne, aby mi měl kdo hlídat malou. 17+0. Až teDˇmě t trošku zarazilo, přijde mi, že je to nějak pozdě. Nedělaj se tripltesty v 15.tt????

Se na to ještě budu muset zeptat. Ale koukám, že u Michali jsem byla 16+0. Tak je tam asi taky rozpětí.

• načítám...
364
7.2.13 10:27

Tak já byla na krvi a na tom většim ultrazvuku, kde se zjištují ty vady a DS v 12+4 takže nevím, každý to má asi jinak. a na kontrolu k dr chodím pravidelně každých 14dní.

• načítám...
30
7.2.13 10:43

Ahoj, já jsem 12+4tt, na ultrazvuku jsem byla v úterý, příště jdu na tripl testy taky až 6.3. tak tam asi nějaký rozpětí určitě bude ;) Napsal mi i termín velkého ultrazvuku a to 2.4. :dance: je to super vidět, že je vše tak jak má být… :)

• načítám...
49
7.2.13 19:52

Jo jo, holky, taky je nám jedno, co to bude, jen hlavně, ať je prcek zdravej, to je to nejdůležitější. Jinak na tom vyšetření jsem taky byla 12+2, tak to dělají plus mínus stejně. Jdu zase na konci února. :)

• načítám...
17
10.2.13 12:55

Tak jsem byla na prvním screeningu a dopadl mi utz dobře, ale krev blbě, tak mě znovu nabírali. No uvidíme, jak s tím nový odběr zahýbe. zatím jsem podepsala, že plodovku nechci, ale nevím no, jsem z toho taková přešlá.

• načítám...
2292
10.2.13 18:09

Ahoj, taky se přidám do diskuse..tak já měla na ultrazvuku v 10tt dvě fazolky. Byl to totálí šok, protože v rodině nikde žádná dvojčata nemáme. :think: Rozdýchávám to ještě ted, nějak si 2 děti najednou vůbec nedokážu představit. Příští týden jdu k Dr. znova, takže jsem zvědavá. Nevím teda jestli to nakonec budou srpňátka - termín je teoreticky 22.8., ale dvojčata budou dřív, tak uvidíme :-)

• načítám...
364
10.2.13 19:51

@Eva34 evi držím palečky, myslím že to dopadne dobře, uvidíš.

• načítám...
364
10.2.13 19:53

@tereza.red jéé dvojčátka tak to gratuluji :) ty sem si vždycky přála :)

• načítám...
10.2.13 19:54

Ahoj! Prosím, funguje ta uzavřená skupina? Posílala jsem žádost (možná špatně???), ale žádná odpověď mi nepřišla a tady je poměrně „mrtvo“. Netušíte, co se děje?

• načítám...
364
10.2.13 19:59

@panikralickova holky pry maji nejakou uzavřenou skupinu na facebooku, jinak nic víc nevím, jen mi toto bylo řečeno když sem se sem chtela přidat, tak mi jedna pravě psala že tu už si moc nepíšou že jsou na tom fcb.

• načítám...
2292
10.2.13 20:15

@sonka2 No já si dvojčátka děsně přála, když mi bylo asi 6 :D Jako dneska si pamatuju, jak mi mamka říkala, že jsem blázen, že mě to přejde :-) a taky mě to přešlo :-D Proto taky ted ten velký šok ze všeho. No jsem na to zvědavá, bude to asi veeelký masakr

Taky jsem do nějaké uzavřené skupiny psala, ale žádná reakce..docela ráda bych pokecala s někým „stejně těhotným“ :-) Přeci jen je to moje první těhu a vím o tom houby, tak mi pořád všechno šrotuje v hlavě.

• načítám...
202
10.2.13 20:30

@tereza.red Jedna skupinka je tady na e-miminu, měla by být se stejným názvem jako diskuse.
A druhá je na FB- srpňátka 2013
Obě by měli být uzavřené.

• načítám...
202

No fuj, měly… :oops:

• načítám...
684

Ahojky, taky bych se rada pridala…psala jsem do uz. skupiny a taky bez reakce. Ted jsem asi 12+2 ale vic budu vedet ve ctvrtek.. Brisko mi hezky roste(snad to neni jen tou cokoladou ;) ) a jinak dnes 2× blinkani..ale uz je mi lip :). Uz jen cekam. Na ten ct. a doufam, ze miminko hrzky roste a i testy budou ok.

• načítám...
10.2.13 20:42

Aha… no na FB se mi opravdu nechce, u nás to je zatím tajné, ví to jenom mamka, budeme oznamovat až za 14 dní.
BTW. nebudeme tady asi řešit nic supertajného, takže co takhle zůstat v téhle skupině :)???

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+