Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Sonka2:
Taky jsem si řikala, aby bylo všechno ok, když mi skoro nic nebylo, jen celý dny bych spala. Jdu na další prohlídku ke konci února a už se těšim
Ty jo, tak to je dobrý, že to máš taky na 7.8. Máte už vybraný jména? My pořád přemýšlíme. ![]()
Minimaksik: Každopádně jsem zvědavá, jak to budeme v tom horku zvládat ![]()
No to jo, já mám teď trošičku trápení, protože máme v rodině DS, výsledky mám všeho dobrý, ale červíček hlodá, takže se asi budu objednávat n aprenascan, plodovku nechci riskovat
@Amálie06 my jméno řešímě málo, přítel si zatím dělá srandu jak se bude jmenovat evžen a kryšpína, takže je s ním těžká řeč
a já mám termín na konci srpna, takže opravdu nevím jestli v tom horku neoteču tak, že neprojdu dveřma ![]()
Ahojte, no v tom horku to bude opravdu zábava
už se nemůžu dočkat
jinak ve jménech už máme asi jasno, bude to bud Vojta nebo Markétka.. mejte se krásně papa a pohlaďte bříška ![]()
Ahoj, můžu se přidat? Mám termín 21. srpna a v pátek mě čeká prvotrimestrální screening. Čekám druhé dítě, už mám tříletého chlapečka. V rodině máme taky DS, takže se také bojím jak to dopadne, navíc jsem tak trochu víc xxl těhule, tak snad to budu zvládat dobře, bojím se přibírání a hlavně toho léta.
Ahooj, tak to sme podobné, taky jsem xxl
a strach že naberu moc kil mě taky děsí..mam strach že se ani neunesu, ale snad to dobre dopadne a stěma kilama to nebude tak stašné
moje je to těhu druhé, ale to první nedopadlo před rokem a něco, v 11tt zamlklé těhu
ale teď je zatím všechno na dobré cestě jsem 14+4 dneska. Snad nám to všem dopadne výborně, už se na miminko moooc těším.
Držím ti palce a budeme si psát, jak to zvládáme. Je fajn mít spřízněnou duši. Já při prvním těhu nabrala 20 kg, bohužel teď při druhém mám ale 109 kg jako startovací váhu, což jsem předtím měla o 14 kg méně. No snad bude přes ten utz v pátek také něco vidět.
@Verukuc Jo jo, tak to znam, to zase přítel mě straší Kleofášem
Takže vim, o čem mluvíš, každopádně, pořád a pořád přemýšlíme… No, jsem na to zvědavá, zrovna srpen, to budeme funět ![]()
Holky, kdy myslíte, že by mohlo být poznat pohlaví miminka? Jste taky tak nedočkavé? ![]()
Já se spíš teď bojím, aby bylo mimčo zdravé a co to bude je mi celkem jedno. Mám kluka, ráda bych holčičku, ale když to bude kluk bude to taky dobrý. No první mi zjistili v 18 týdnu pohlaví, takže už se to brzy dozvíme. Já jsem dnes 12+0
Mě minule řekl dr. už na tom NT+ pohlaví - holčičku. A ve 20.tt potvrdil na velkém ultrazvuku. Ale já na tyto dvě vyšetření chodím do spešl zařízení, kde mají na to vybavení a zkušenosti. Moje dr. by mi to asi neřekla nikdy. Má takový obyč. ultrazvuk.
Tak na pohlaví se také těším, ale je mi jedno co to bude hlavne at je to zdravé, na tom screeningu mi to dr jeste neřekl, nešlo to vidět. Tak doufám žeto půjde vidět co nejdřív
ale mám známou která za měsíc rodí a doted to neví, vždy když byl ultrazvuk tak mimi bylo jinak otočené a nešlo to zjistit takže to bude mít nakonec jako překvapení
snad to nebudou i naše případy ![]()
@Eva34 budu ti vpátek držet palečky, ale určitě bude všecičko v pořádku, neboj..ja už mám kilo navrch, no hrůza a poč. váha je 99kg. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat