Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Mokina já bydlím mezi Ostravou a Opavou! Ale ten Gynet je skoro všude, nebo aspoň něco podobného…
já byla velmi spokojená a pan doktor mi vše vysvětlil a byl velmi ochotný ![]()
@Zdeňka86 Já jsem kousek od Pardubic, takže těch možností je víc, ale nemůžu se rozhodnout kam..Tam kde chodím na genetiku na velké UTZ, tak tam 3D nedělají. V nemocnici za to chtějí 342Kč, ale pak třeba v Hradci Králové za to chtějí už 1200Kč.. Takže stále koukám co bude nejlepší
Ahoj, tak se taky pridavam, jestli teda muzu, termin mam na 19cteho srpna, sem v anglii/ birminghamu, a uz mam 3 leteho kluka a 4 letou holcicku, pristi tyden se chystam na prohlidku k midwife (neco jako porodni baba.. nebo tak) ted sem 16 tydnu ![]()
@Rania ahoj
tak to máš první dvě děti hodně brzy za sebou, já už mám 7 letou holku a teď čekám druhé 3.8. ![]()
Stane se
, bohuzel v rijnu sem mela zamlkly potrat 7 a 3 dny, takze tohle mimi prislo jako prekvapko, na vanoce sem to zjistila, uz vis co mas??? tady delaj ultrazvuk az v 20 tydnech.. v sestnacti bohuzel ne,, takze to bude trocha cekani
@Rania ale co, hlavně že jsou děti v pořádku a rodiče to zvládají
tak to jste doma měli skvělý vánoční darek
ještě nevím, ještě musím počkat. 13.3. jdu na kontrolu, tak snad to půjde vidět! Buď v klidu, tady dělají UTZ taky až ve 20tt… snad ti to uteče rychleji než mně, hrozně se to táhne ![]()
Je tu někdo stejně jako já 16+6? termín porodu 14.8.2013? už cítíte pohyby?
díky
Ahojda, tady 16+2 prvorodička, já už cítím kopanečky, jako bublinky, někdy mě tak vzbudí ráno a včera jsem si dala ruce na bříško a cítila jsem, že tam něco ten mrňousek vyvádí
![]()
Ahoj Alenko
, já jsem dnes 18+5 a kopanečky už máme taky..Je to paráda když se prcek ozve viď??:)
Fakt jeeee
musí to být krásné, já možná trošku něco cítila takové šimrání, ale jestli to jsou pohyby to nevím
a jak se cítíte maminky?
Já už se cítím fajn, konec prosince a leden ještě nic moc kvůli nechutenství a pachům a teď už pohoda, jen nesmím jít v bundě do obchodu, stačí mi 5 minut a už se kácím. A pití si taky musím nosit, ten mrňousek chce pořád pít, jinak mi to dá pocítit tím, že se mi zatmí, no mám nízký tlak, ale za normálních okolností by to do takových extrémů nešlo. Jinak ráda chodím ven na procházku, když je pěkně, čertvý vzduch mi svědčí, i v noci větrám, dřív jsem se v noci ani neprobudila, teď ano právě kvůli pití a větrání. No že je ten šmoulík cítit, je fajn, alespoň o něm vím, akorát přítel mi nevěří, že už to můžu takhle vnímat, asi proto, že pořád čtu někde nějaké rozumy a on už z toho má hlavu v pejru
![]()
Mně stále ještě pachy vadí
i voňavky, je pro mě docela problém, ale snažím se to zahánět, pokud někomu je jako blivno, zkuste žvýkačku, docela mi to pomáhalo.. ted už je to lepší.. to je fakt procházky jsou super, hlavně, když je konečně na chvilku krásně, už aby bylo krásné jaro a léto
No ty pohyby jsou takové trošiličku, manžel už chce taky cítít, tak snad už brzo ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat