Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@wery85 Já jsem říjen…Kubíček je hezké jméno. No já si to vnitřně myslím od začátku těhu, že to bude kluk ![]()
Letos budou skoro samý kluci a hrozně málo holek… Aspoň teda v mém okolí skoro žádný holky
Aspoň budou mít tatínkové radost ![]()
@wery85 No u nás je zase samá holčička, tak mi by chlapeček vůůůůbec nevadil ![]()
Já zas měla „vnitřní pocit“ nebo spíš obavu
Že to budou dva raubíři..takže jsem ráda, že jedno je holka (i manžel si přál princeznu), to druhé je mi ted už jedno..jestli dvě holky nebo páreček.
Už mám vybráno. Camarelo dakota standart. Je fakt lehkej a ma mega velkou korbicku, takze nemam strach ze by se nam tam prcek v zime nevesel s fusakem at je velkej jak chce. Takze jak za sebou budeme mit UZ tak ho pujdu obednat ![]()
Ja bych chtela holcicku kvuli hadrikum, rekla bych ze na holky je vetsi vyber
Jinak je mi to uplne jedno, hlavne aby bylo zdrave. A jak jsi na tom ty s kocarkem?
Tak to vam to pekne vyslo
Ja uz jsem rikala tomu mymu, ze bude delat deti dokud nebude holcicka
![]()
@wery85 to můj říká taky, že k těm třem klukům může přibýt časem holčička, ale nevím, jestli bych do toho šla
Když by mi řekli zase kluka, asi by mi hráblo
![]()
WERY85 Dostali jsme se k němu na veletrhu v Brně, jinak ho mají pouze v Praze a líbil se nám už z fotek na internetu, prostě
na první
,tudíž jsem neváhala a dala zálohu. Je to limitovaná edice, měli poslední kus, nemohla jsem je nechat ho prodat někomu jinému
už se těším, až bude u našich (nemá být doma, že)a budu se na něj chodit dívat
![]()
Tak to je jasne. Taky bych ho tam nenechala byt na tvem miste
Tenhle jsem měla mezi favoritama
Aspon si nebudu pripadat jak blazen kdyz budu kocarek objednavat ve 23. tydnu. Protoze pritel ma ze me srandu jak jsem nedockava a ze se na nej chci chodit koukat a pojezdit si po obyvaku
![]()
Tak jsem se prave omylem koukla z okna venku zase napad dalsi snih
Ja uz chci jaro ![]()
U nás zase sněží.
Už mě z toho fakt… Už mě to nebaví. Chtěla jsem s dcerkou jet na poštu, abych odeslala nějaké oblečky podcerce zájemcům a pro oblečení pro prcka. Mám tady domluvenou jednu maminku a musela jsem to zrušít
A mrzí mě to. No co už. Akorát by dcerka nastydla. Takže jsme se domluvili na středu a balíčky na poštu hodí mamka odpoledne. Jede s babičkou něco vyřizovat na pšotu, tak mi to snad hodí. No kdyžtak vyrazím sama, až dojde manžel.
Holky já chci už sluníčko
Toto mě už nebaví.
Doma se nudíme, ven se moc jít nedá, takže celá rodina nervozní. Mám sníh ráda, ale ne na jaře! ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat