Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1577
24.3.13 10:17

@wery85 Já jsem říjen…Kubíček je hezké jméno. No já si to vnitřně myslím od začátku těhu, že to bude kluk ;)

• načítám...
976
24.3.13 10:37

Letos budou skoro samý kluci a hrozně málo holek… Aspoň teda v mém okolí skoro žádný holky :think: :D Aspoň budou mít tatínkové radost :lol:

• načítám...
1577
24.3.13 10:39

@wery85 No u nás je zase samá holčička, tak mi by chlapeček vůůůůbec nevadil :palec:

• načítám...
1577
24.3.13 10:40

@wery85 Už koukáš na kočárky?

• načítám...
2292
24.3.13 13:23

Já zas měla „vnitřní pocit“ nebo spíš obavu :-D Že to budou dva raubíři..takže jsem ráda, že jedno je holka (i manžel si přál princeznu), to druhé je mi ted už jedno..jestli dvě holky nebo páreček.

• načítám...
976
24.3.13 13:52

Už mám vybráno. Camarelo dakota standart. Je fakt lehkej a ma mega velkou korbicku, takze nemam strach ze by se nam tam prcek v zime nevesel s fusakem at je velkej jak chce. Takze jak za sebou budeme mit UZ tak ho pujdu obednat :pankac:
Ja bych chtela holcicku kvuli hadrikum, rekla bych ze na holky je vetsi vyber :lol: Jinak je mi to uplne jedno, hlavne aby bylo zdrave. A jak jsi na tom ty s kocarkem?

• načítám...
976
24.3.13 13:59

Tak to vam to pekne vyslo :lol: Ja uz jsem rikala tomu mymu, ze bude delat deti dokud nebude holcicka :lol: :lol:

• načítám...
122
24.3.13 22:25

@wery85 to můj říká taky, že k těm třem klukům může přibýt časem holčička, ale nevím, jestli bych do toho šla :nevim: Když by mi řekli zase kluka, asi by mi hráblo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P

• načítám...
122
24.3.13 22:30

Kočárek pro Toníka

V Květnu nám dorazí tento krasavec :)

• načítám...
976
25.3.13 01:51

Hezkýý :potlesk: :palec: Už máš objednanej?

• načítám...
122
25.3.13 07:28

WERY85 Dostali jsme se k němu na veletrhu v Brně, jinak ho mají pouze v Praze a líbil se nám už z fotek na internetu, prostě :srdce: na první :jazyk:,tudíž jsem neváhala a dala zálohu. Je to limitovaná edice, měli poslední kus, nemohla jsem je nechat ho prodat někomu jinému :* už se těším, až bude u našich (nemá být doma, že)a budu se na něj chodit dívat :lol: :mrgreen:

• načítám...
976
25.3.13 09:09

Tak to je jasne. Taky bych ho tam nenechala byt na tvem miste :palec: Tenhle jsem měla mezi favoritama :pankac: Aspon si nebudu pripadat jak blazen kdyz budu kocarek objednavat ve 23. tydnu. Protoze pritel ma ze me srandu jak jsem nedockava a ze se na nej chci chodit koukat a pojezdit si po obyvaku :D :D

• načítám...
976
25.3.13 09:11

Tak jsem se prave omylem koukla z okna venku zase napad dalsi snih :cert: :cert: Ja uz chci jaro :zed:

• načítám...
8784
25.3.13 10:10

U nás zase sněží. :cert: Už mě z toho fakt… Už mě to nebaví. Chtěla jsem s dcerkou jet na poštu, abych odeslala nějaké oblečky podcerce zájemcům a pro oblečení pro prcka. Mám tady domluvenou jednu maminku a musela jsem to zrušít :-( A mrzí mě to. No co už. Akorát by dcerka nastydla. Takže jsme se domluvili na středu a balíčky na poštu hodí mamka odpoledne. Jede s babičkou něco vyřizovat na pšotu, tak mi to snad hodí. No kdyžtak vyrazím sama, až dojde manžel.

Holky já chci už sluníčko :nevim: Toto mě už nebaví.

• načítám...
122
25.3.13 16:00

Sněží krásně, ale pozdě, Vánoce už byly :-)

Doma se nudíme, ven se moc jít nedá, takže celá rodina nervozní. Mám sníh ráda, ale ne na jaře! :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+