Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6.3.13 15:59

Teda holky, opravdu, pohyby (nebo i bublinky v břiše) už takhle brzo? Já chci takýýý. Jsem 16+1 podle reality (a 15+4 podle PM), tak snad už to přijde brzo..

• načítám...
973
6.3.13 16:05

Já cítila první pohyby v 15tt :palec: teď už tam prcek dělá kotrmelce :dance: jsem 18+4tt

• načítám...
6.3.13 16:20

@Zdeňka86 opravdu? A jak jsi to cítila poprvé? A takhle brzo jsi to cítila i u prvního dítěte?

• načítám...
973
6.3.13 16:22

@panikralickova No jo, přítel mi taky nevěřil ale fakt! Cítila jsem je od té doby každý den. Cítila jsem to v klidu v leže a v podbříšku, něco jako takovou bublinku která praskla :) u prvního to tak brzy nebylo…je to už dávno, takže neřeknu kdy to bylo :nevim:

• načítám...
2292
6.3.13 21:06

Jéé, ja už chci prcky taky cítit :-) O víkendu už jsem si myslela, že se tam něco děje, ale spíš mi asi kručelo v žaludku :-D Dneska jsem 15+6, sice první těhu ale zas si říkám, že když tam jsou dva/ě, mají míň místa a mohli by kopat dřív :srdce: :srdce:

Modjo: Ty různé vůně - to je u mě taky peklo. Od začátku mám těhu teda úplně pohodový, žádný ranní nevolnosti nic. Ale posl. dobou si přijdu jak komisař Rex, cítím všechno. Manžel si ted koupil novou voňavku a já mu ji zakázala používat, protože to je fakt hrůza :-)

• načítám...
34
8.3.13 19:54

Holky je tady nekdo z Brna kdo se chysta rodit na Obilnaku???Sla bych tam na prohlidku salu v nejblizsi dobe, a bud musim teda s manzelem, a nebo s nejakyma holkama…Pridal by se nekdo

• načítám...
8784
8.3.13 22:14

Ahoj, já jsem z Brna, ale rodit budu až v srpnu. Teď je ještě brzy na prohlídků sálů. Mají na stránce napsané od kterého týdne se na návštvu chodí. Teď to z hlavy nevím. Já tam byla na prohlídce v prvním těhu. Sály pěkné, ale nadstandard měl vanu, co jsem chtěla, ale nepolohovací postel, což mi nevyhovovalo. Takže jsem pak rodila v Bohunicích, kde s emi nadstandard s vanou líbil víc. krom toho mají v Bohunicích hezčí šestinedělí. ATkže já asi zase půjdu rodit do Bohunic. Kdyby tě něco ohledně této porodnic ezajímalo, tak s eptej. Já tam byla na prohlídce na začátku roku 2011. Ty budeš rodit kdy?

• načítám...
4
9.3.13 17:44

Ahoj muzu se pridat, známá mi poradila tuto stranecku, vubec jsem o ni nevedela.. Jsem Jana a cekam prvni dite. TP je 4.8.2013

• načítám...
1577
10.3.13 08:54

Ahojky holky..taky se přidávám do srpnových maminek. Můj TP je 13.8. Pohyby cítím od 16 tt :)

• načítám...
364
10.3.13 20:28

Ahojte, dlouho jsem tu nebyla..ty jo pohyby tak brzo? ja začla ted 20tt a stále cekám :( nekdy sice mám takové zvlástní pocity jenže nevím jesi jsou to fakt ty pohyby :) je to spíš jak kdyby mi vpod břišku něco tepalo ale bublinky a motýlky, to vůbec nevím co to je :) no uvidíme, jeste budu vyčkávat…

• načítám...
34
11.3.13 10:26

No ja prave mam termin 31 srpna a uz bych se docela rada podivala na ten Obilnak, at viim co me ceka…Do Bohunic nechcu, doktorka mi rikala ze tento rok je to tam katastrofa, ze personal neochotny, a ze se vsechny stezuji…Tak teda nevim..Kamoska tam rodila pred pulrokem a uz fici po 4 na operaci..

• načítám...
122
11.3.13 11:19

Ahoj, t. p. 6.8.2013 Zatím cítím pohyby jen jakoby se miminko převalovalo, podruhé těhotná.

• načítám...
8784
11.3.13 11:48
@decko2 píše:
No ja prave mam termin 31 srpna a uz bych se docela rada podivala na ten Obilnak, at viim co me ceka…Do Bohunic nechcu, doktorka mi rikala ze tento rok je to tam katastrofa, ze personal neochotny, a ze se vsechny stezuji…Tak teda nevim..Kamoska tam rodila pred pulrokem a uz fici po 4 na operaci..

No já mám teĎ babičku na gyndě na Obilňáku a šílené. Řekli ji, že je stará a že má být ráda, že tu je. Chuděra krvácí a nemůže ani na záchod, jak to z ní teče. Je ji 85 let. A všichni otávení a neochotní. Dokonce po ni chtěli, aby si sehnala internistu a oběhala si sama vyšetření. Prý na obilňáku žádného Internistu nemají. Nejbližší je v Bohunicích. Takže za mně Obilňák moc ne. Mimochodem, obě nemocnice patří k sobě, má jedno vedení a doktoři migrují mezi nemocnicemi. Takže si člověk nepomůže.

Já v roce 2011 byla na proodním spokojená. Ale já rodila v noci, vše šlo jak po másle a pohoda. Šestinedělí bylo horší, ale dalo se to 4 dny vydržet. Na Obilňáku s emi nelíbilo ani porodní ani šestinedělí. Já docela nestíhala dobíhat na záchod, a to jsme ho měli hned u pokoje. Na obilňáku je až na chodbě, dost daleko a děcko brát sebou neůžeš. A bohatě mi stačila jedna spolubidlící a jedno řvoucí dítě. Na Obilňáku můžeš vyfásnout až 4 maminky na pokoji. Takže radost, když se děti střídají v brečení. Krom toho na Obilňák dost chodí pofidérní rodičky. V Bohunicích jsm ena ně nenarazila. A tak ypro měn je to dostupnější i pro rodinu. JSme z Bytrce. Obilňák je blbě položený a z ruky.

• načítám...
8784
11.3.13 11:55

No moje sestra na gyndě v Bohunicích pracuje, bere si směny a docela je spokojená. A posledně mi to i doporučila. Uvidím co teĎ. Ale je ještě na prohlídky brzy.

http://www.fnbrno.cz/…ni-trh/t3245

http://www.fnbrno.cz/…hunice/t3246

Většinou se prohlídky dělají až kolem 30.týdne. Ale podívat se můžeš i dřív.

Já Obilňák viděla a nenadchl mě. Bohunice se mi líbili víc. A hlavně vždy můžeš narazit na debila a to v jakékoliv porodnici.

• načítám...
8784
11.3.13 11:55

A co se kamarádce stalo?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital