Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj, holky, tak to bude zase kluk. Ale je v pořádku, jak dle screeningu z Prenatalu na Veveří, tak i dle 4D z Heliosu
Holčička sice nevyšla, ale zklamaná tedy nejsem!
Moc krásné fotečky…taky se připojuji ke gratulacím. já se dnes budu objednávat a jdu na ten echofetu a hrozně se těším…
Ahojte holky, dnes jsme byly na genetice ve druhém trimestru, vse dopadlo dobře, a budeme mít holcičku
a jak se daří vám? chtela jsem se zeptat jen jestli nekdo nevite jake jsou hodnoty na nosní kůstku nam nameril 6,9 a me se to zda nejak moc, ale zas nadruhou stranu by mi doktor snad rekl kdyby to bylo spatné ze? hledala jsem neco na netu ale nic jsem nenasla..
Ahoj holky. Můžu se přidat? Mám termín 20. srpna a čekáme první. Zatím nevíme co to bude a velký UZ bude až za měsíc ve 22. týdnu. Já se snad nedočkám ![]()
@wery85 dočkáš,neboj! Ono to utíká rychleji než se zdá
ať to hl. dobře dopadne!!!
@wery85 Ahojky… já jdu taky ve 22. týdnu a taky mi to přijde jako věčnost
Ale neboj, dočkáme se:-) Čekáš první mimčo, nebo už doma nějaké zlatíčko máte?
@sonka2 Soni doktro by Ti určitě řekl, kdyby něco nebylo v pořádku
Já měla taky pocit, že je mimčo malé, když furt nemůžou určit pohlaví, ale to by mi taky řekli určitě. Jinak gratulace k princezně a užívej v klidu těhulkování ![]()
Krásné dopoledne všem ![]()
Magdushka83: od té doby co nechodím do práce tak se to pěkně vleče
![]()
LendulkaM: tohle mimi je první… kdy jdeš na ten UZ? Já 16.dubna, protože doktor si má klidně dovču a tak musíme čekat
![]()
Holky máte už doma nějaká dítka? Chodíte do práce? Jak jste na tom?
@wery85 Mám doma kluka od přítele (bude mít 13.4. 10 let), potom mého syna z 1. manželství (6 let) a teď spolu čekáme Toníčka
Do práce nechodím od 5. tt kvůli manuální práci, nočním 12h. směnám a zvracení a závratím, takže jsem doma už dost dlouho.
Ahoj holky ja jsem dnes 16+2.Doma mam 4 letou slecnu z prviho manzelstvi.Bude to chlapecek a jmeno Jakub po tatinkovi nebo Tobiáš. Byla jsem presvedcena, ze cekame holcicku ![]()
@wery85 Já jdu na UTZ 9.4. Momentálně jsem 19+3 tt. Termín mám 11.8. A je to moje první mimčo a zatím to vypadá na chlapečka, tak pokud to tak zůstane, bude se jmenovat Kristián…Do práce nechodím od 11 tt, protože je pro mě zaměstnání nevhodné. Měla jsem strach, že se budu doma nudit, ale vůbec ne
Mám pořád co dělat
A jak u Tebe probíhá těhu? V pohodě? Dle Tvé přezdívky usuzuji, že jsi stejný ročník jako já (85), je to tak? ![]()
@wery85 Ahoj s těma termínama jsme na tom podobně - na velký UZ jdu taky až 16.4. a termín mám 22.srpna - ale u nás to ude dřív protože čekáme dvojčátka - holčičku a zatím otazníček, co se nechtěl ukázat
Jinak taky první mimi a do práce chodím..a doufám, že co nejdýl ještě budu moct, moc se mi doma zůstávat nechce..
LendulkaM: jj, jsem červen 1985 ![]()
tereza.red: tý jo, tak to máme skoro úplně stejný
dvojčátka… to jsem vždycky chtěla ![]()
No já jsem musela zůstat doma, protože jsem v devátém týdnu krvácela a jelikož náš prcek je spíš zázrak přírody (protože já nemůžu otěhotnět přirozeně a tohle bylo napoprvé bez ochrany
) tak mě doktor do práce už nechtěl pustit.
Jinak od začátku co jsem našla // si myslím, že to bude kluk, takže asi Kubíček ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat