Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1577
26.3.13 11:17

@wery85 Tak to máte super cenu. Já jsem na Zumbu taky hned přestala chodit. To bych to mimčo vytřepala :lol:

• načítám...
320
26.3.13 11:44

Holky tak já třeba před otěhotněním nejedla sladké vubec a ted se po dortech a zmrzlinách mohu utlouct, ale nepřibírám. Stále mám kilo pod svou vahou..
Jinak ještě k té velikosti a vitamínum- My jsme s mužem oba prckové :) a jak jsem psala no miminko má cca 400g. Tak jsem zvědavá na obřici. :)

• načítám...
976
26.3.13 13:34

Anet tak to mas dobry. Ja uz mam 6 kilo plus. Ale neprijde mi ze by se mi krom briska a prsou neco zvetsilo. Kolik prcek vazi nevim, ale podle cm je podle tabulek vzdycky nad spodni hranici, tak to zadnej obr asi nebude :)

• načítám...
320
26.3.13 14:32

Miminko melo ve 20 tydnu cca 400g. Takze zadny prcek. Ale mam to asi v genech mam 9ti leteho bratra a 5ti letou sestru a mamina byla to stejny. Teda ja sem to stejny co mamina.:-) me vyrostli prsa a bricho a kde jsem zhubla tak nevidim. Hih.

• načítám...
976
26.3.13 14:41

Máš asi Anet dobrej trenink od sourozenců v péči o mimi, co? Taky mám takhle malýho bráchu. Tak jsem si před pár dny snesla po něm hadříky a výbavičku a mám skoro nakoupeno :lol: Máš to taky tak? Ale doufám teda, že nebudu vypadat jak moje mamina, protože přibrala 20 kilo a měla břicho jak na dvojčata a ne na jedno :zed: :lol:

• načítám...
8784
26.3.13 15:12

Tak já mám taky výbavičku po bráškovi, ale je mu už 16 let. Jenže u prvního mimča byla holčička, tak jsem z toho nic nevyužila :-( Jen tepláčky na doma. TeĎ to bude lepší.

• načítám...
1577
26.3.13 15:50
@Anet.M píše:
Holky tak já třeba před otěhotněním nejedla sladké vubec a ted se po dortech a zmrzlinách mohu utlouct, ale nepřibírám. Stále mám kilo pod svou vahou..
Jinak ještě k té velikosti a vitamínum- My jsme s mužem oba prckové :) a jak jsem psala no miminko má cca 400g. Tak jsem zvědavá na obřici. :)

Já to mám přesně naopak než Ty :) Sladké jsem baštila snad každý den a teď ani náhodou. Za to jak jsem už psala, slané to je moje…zrovna křupu pohankové křupky, jak jinak než slané :lol: Ale jedno máme společné, nepřibíráme. Já mám pořád o 3kg méně než před těhu. A bříško mi roste pomaličku a všude jinde se zmenšuju :lol: Ani prsa nějak extra nepřibývají…zatím :) Jo, holt každá to máme jinak. Já jsem se před těhu bála, že budu jak mamča. Ta přibrala hodně, byla jak kulička dle fotek :) Ale prý u chlapečka se většinou zvětšuje jen bříško do špičky…říká to tak hodně známých kolem mě…No, ale nevím teda co je na tom pravdy.

• načítám...
320
26.3.13 16:28

@LendulkaM jo tak to máme stejné, já jsem se taky bála že budu jako kulička, mezitím mi všicchni kolem říkají:joooo to známá ta v pátem měsící měla buben a ty si jak přejedená :D
@wery85 Vytrénovaná jsem od dětiček, ale bohužel mi po dětičkách nic nezbylo: Říkala jsem mamině at to nechá, že budu mít miminko brzo a ona na to, že mám času dost :D a že to ještě potrvá :D a ted by se to hodilo.
Mám strach, že to všechno nestihnu nakoupit… fááákt ještě jak ležim tak si ani neužiju nákupní horčku maminek :D i když třeba se to ještě zleší, času ještě snad dost…

Holky: řídíte?? Mě doktor řekl, že těhule za volant nepatří, ale řídim často a přemýšlela jsem jestli si nepořídím ten pás pro těhotné co vy na to. znáte ho??

• načítám...
320
26.3.13 16:30

@LendulkaM
Pohankové křupky?? To může být dobré. že bych poslala muže do biopotravin?? :D
Já mám pravidelně zmrzlinu každý den. :jazyk:

• načítám...
1577
26.3.13 16:35

@Anet.M No mi manžel taky říkal, že kdyby nevěděl, že jsem těhu, tak by jen řekl, že jsem se hodně najedla :lol: :lol: K tomu řízení: já teda autkem jezdím a ráda a snažím se prostě opatrně no. A jak bylo škaredě, tak jsem šla raději pěšky, ať někde nezahučím nebo někdo nenapálí do mě. Ale ten těhu pás jsem už taky viděla, prodávala ho paní na www.mimibazar.cz Já tam nakupuji a prodávám snad všechno. Jsou tam nejen použité věci, ale hooodně nových a ušetřím tam mraky peněz :potlesk:

• načítám...
976
26.3.13 16:52

Tak jsem sbouchla misku zmrzlinky a k tomu pár broskviček z konzervy a je nám fajn :lol: :lol:
Já jezdím autem pořád a ráda. Pravda sice že se mírním a jezdím pomaleji ale jezdím. K přítelovi to mám hodinku autem tak musím. Jinak ten pás si budu vyzvedávat po neděli od kamarádky. Je to docela dobrý, pás vede dole pod bříškem, takže kdyby něco tak pás nezmáčkne mimi.

• načítám...
976
26.3.13 16:53

Anet neboj, to stihneš nakoupit ;) Ještě máš docela času ;)

• načítám...
1577
26.3.13 17:06

Přesně tak, času ještě dost..já taky ještě nic nemám a zatím jen koukám po recenzích na kočárky a nevím který si vybrat. Trojkombinace většinou mají malé korby (X-lander), nebo neotočné sporťáky (X-lander), nebo u Janéček jedeno kolečko vepředu, které se nelíbí manželovi…Na všech něco nacházím, co mi nevyhovuje. A když je velká korba, tak je kočár těžký. No, není to jednoduché s tím výběrem. Líbí se mi třeba Hartan, ale jsou dost drahé :( Hodně vychvalované jsou ty Janéčka :)

Příspěvek upraven 26.03.13 v 17:13

• načítám...
26.3.13 17:13

Holky, když řešíte kočáry, nemáte někdo zkušenost s iCandy Peach? Je to dost drahé, ale jsou krásné. Měla bych šanci ten kočár dostat s výraznou slevou.
 http://www.icandyworld.com/…ach_carrycot

• načítám...
1811
26.3.13 17:15

Koupili jsme quinny speedy.Byl to muj vysnenej :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí