Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8784
27.3.13 18:20

Já na dcerku pořídila Inglesinu Vittorii v koženém modrobílém provedení. A byla jsem max. spokojená a teď ho budu mít ina druhého prcka. Líbila se mi jeho elegance, krásně houpe, je prostorný, má velký koš a uveze velký nákup (nejsem řidič a tak musím vše odvézt pod kočárkem), a protože jsem střední postavy, tak nepotřebujupolohovací rukoje´t, takže padne krásně do ruky. Krom toho se za nama každý otočil a jako prvomatce mi dělalo toto dobře. A nešlo o cenu, ale o vzhled kočárku. Ale je pravda, že mě stál cca 16 000. Na malé mimi se mi osvědčil ten hluboký. Na větší pak sportovní, to jsme měla od stejné značky Magnum. Ale už tak plně spokojená nejsem. Do roka a půl dobrý, teď už mi přijde malý. Ale opět jsme ocenila velký koš a super houpání na uspávání. Krásně projede i horším terénem. Máme k němu i podvozek do města, ale ten se dá použít jen do obchodů a na betonu, asfaltu či dlažbě. Nepéruje a má malý koš :-( Jako golfky jsme zatím nic nepoužila. Nic se mi nelíbilo. Zatímjsem nenarazila na nic, co by mělo spojenou rukojeť, aby se dal řídit jednou rukou, velký koš a kolečka, kde dítě nenaskakuje a nebolí ho zadek. :-(

http://www.malvik.cz/…k-taska-2012

• načítám...
122
27.3.13 19:42

@Kote5 Jj, tak tento se mi líbil taky, ale už to je moc peněz pro mě. Jsem ráda, že jste spokojená, vypadá dost dobře! :potlesk:

• načítám...
8784
27.3.13 19:48

Já měla původně vyrbaný Magnum od stejné značky, ale když jsem došla do obchodu a viděla tento vedle toho Magnumu, tak jsem neodolala a chtěla už jen tento. My chtěli aspoň dvě děti, t akže se ta cena vyplatí. Možná budeme chtít i tři děti. A po jednom dítěti je jak nový, takže v pohodě odvozí i druhé. A myslím si, že zvládne i třetí. ten Magnum co mám je z druhé ruky a už vozil 4 děti a je pořád dobrý. Ale ten máme jen do lesa a na výlety, kd eje terén horší. Ten parádní jsme měla k doktorce, na výlety před barák, do města apod. Prostě na luxusní výlety. Dcerka byla narozená na konci března, takže jsme si to fakt přes léto užili. Měla jsme do něj krásné vyšívané peřinky a iopravdu nádhera. TeĎ peřinky jen vymněním z růžových za modré a pojede se zase dál :-) Akorát řeším skejtík ke kočárku, kdyby se někdy spěchalo. Dcerce bude 2,5 roku a netuším, jak to budeme zvládat, když se někam pojede na čas.

• načítám...
122
28.3.13 09:54

@Kote5 No, k nám to bude třetí kluk do rodiny, tudíž další miminko pak už plánovat rozhodně nebudeme. Leda by se stalo jen tak mimochodem, to je jasné, že na interupci bych nešla! Kočárek si užívejte, je fajn, že odvozí tolik generací. To je v dnešní době malý zázrak :palec: Přeji krásný den :kytka:

• načítám...
8784
28.3.13 11:11

Takže už čekáš třetího kluka? Tak to jsi dobrá, že to takto bereš. :-) Já si moc kluka přála, máme holku, ale manža ví, že dkyby to byla holčička, tak jdem do třetího. Toho kluka chce určitě. Ale myslím si, že ikdyž budeme mít teĎ páreček doma, tak do třetího určitě ještě půjdeme. Je nám teprve 30, tak máme ještě čas.

• načítám...
122
28.3.13 13:38

@Kote5 Jednoho mám z prvního manželství já, druhého přítel a toho třetího teď čekáme spolu, no :dance: :oops:

• načítám...
389
30.3.13 11:26

AHojky holky, všchny Vás zdravím a doufám, že se k Vám můžu přidat. Jsme z jižních Čech a jsem těhotná po 1.IVF, termín porodu máme dle UTZ 5.8. a dle MS 12.8…Začínám řešit výbavičku a kočárek :-) papa Véna

• načítám...
122
30.3.13 14:55
@verca.vena píše:
AHojky holky, všchny Vás zdravím a doufám, že se k Vám můžu přidat. Jsme z jižních Čech a jsem těhotná po 1.IVF, termín porodu máme dle UTZ 5.8. a dle MS 12.8…Začínám řešit výbavičku a kočárek :-) papa Véna

Ahoj, já měla první termín 13.8. a pak se mi ultrazvuk i poslední menzes shodli na 6.8., ale nakonec člověk nikdy neví, kdy porodí, ten rozptyl je tam přecejen větší. Čekáte první miminko nebo už nějaké dítko doma máte?

• načítám...
1577
30.3.13 19:18

@verca.vena Ahojky, taky Tě tady vítám.. Já mám termín 13.8. a dle UTZ 11.8. Už taky přemýšlím co nakoupit do výbavičky a vybíráme kočárek :palec:

• načítám...
976
1.4.13 18:25
@verca.vena píše:
AHojky holky, všchny Vás zdravím a doufám, že se k Vám můžu přidat. Jsme z jižních Čech a jsem těhotná po 1.IVF, termín porodu máme dle UTZ 5.8. a dle MS 12.8…Začínám řešit výbavičku a kočárek :-) papa Véna

Ahojky. Vítej :mavam: Já mám termín 20.8. a 24.8. a čekáme prvního mimíska :srdce:

Holky jak jste přežili velikonoce? Byl výprask? :)

• načítám...
1577
1.4.13 19:38

Tak u nás bez výprasku, manžel tyto svátky nemusí :cert: A já taky ne :lol:

• načítám...
320
1.4.13 21:48

My dneska byli na husičce u maminky…tak jsme se nadlábli, ale chytají mě pěkný nálady poslední dva dny… hruza mi stačí říct křivé slovo a brečím :D

• načítám...
122
1.4.13 22:10

Tak já dostala od svých třech chlapů plus jednoho známého a jednoho synova spolužáka, takže neuschnu. Kluci chodili, jinak jsme neslavili, Vánoce prožíváme víc :nevim: nic na těchto svátcích mě nijak extra nebaví a kor letos, když všude je nasněženo.

• načítám...
389
2.4.13 08:34

AHojky holky,

děkuji za milé přijetí :-) Ano čekáme našeho prvního potomka :-)

Teď po 20.tt již začínám pořizovat výbavičku..co kdyby náhodou něco..tak abych byla připravená :-)

Jinak jsem si pročítala příspěvky o kočárkách…:-) Jen tak jsme se s manželem byli podívat u nás v obchodě s kočárky a kvalitou a cenou nás zaujal typ ABC Design Viper 4S… Jinak pak na 2.místě Xlander Move…Pak už naši favoriti byly přes 20000Kč, což jsme se shodli, že tak drahý mít nemusíme…Vybíráme 4 kolku, aby šlojezdit v terénu i ve městě…Nemá někdo od známých zkušenosti s ABC Viper 4s? Dle recenzí - nemá zase tak špatné hodnocení.

Jinak velikonoce jsem přežila téměř bez ujmy…asi jak každý viděl pupík tak mě jen tak lehce vypráskal:-) Jinak u nás se pečou mazance, sekanice, uzené :-)

Anet M. : Hm, tak to se mi stalo v práci také..jeden zaměstnanec byl na mě bez důvodu hnusnější a já to těžce nesla a měla slzy v očích…jinak jindy bych ho hravě uklidnila :-) Hormony dělají své :-)

• načítám...
1577
2.4.13 09:35

@verca.vena Mňám, sice nejím sladké, ale udělala jsi mi chutě tou fotečkou :palec: Já jsem se zamilovala do X-lander X-move :dance: Ale ještě jsem ho neviděla „na živo“. Ale už mám promyšlené i sedačky k němu :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+