Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já jsem u druhého těhotenství cítila pohyby zhruba od 17. týdne. Ale asi to bylo tím, že už jsem věděla co čekat. Teď už jdou vidět pohyby i normálně, když sedím nebo ležím..
Ja čekám teprv první:-)tak snad se to co nejdřív dostaví a i to břicho snnad vyroste…:-)
Snad
jj jmeno uz mame:-)puvodne jsme celou dobu mysleli ze mame kluka ale na 3d nas vyvedli z omilu:-)Budeme mit Valerii:-)a vy jmeno mate??
Taky mate krásný vyber jmena:-) A co těhootenství:-)???jak jej prožíváš???měla jsi nejaké problemy?
Mám pořád problemky bohužel ale ted koečně tři dny se zdá že by se to mohlo začít zlepšovat…celý první trimestr jsem prozvracela a musela jsem být v nemocnici na kapačkách a jen co jsem přestala zvracet a konečně mohla normálně jíst spado mi bříško a posílali mě opět do nemocnice. takže už 14 dní ležim doma s vystlanou matrací a musím fakt pocttivě celý den ležet a vubec nic nedělat… co ty jak to snášíš
Teda tak to vubec nezavidim:-(snad brzo bude lepe:-) Já o těhotenství zezačatku ani nevěděla jelikož jsme jej ani neplanovali a otehotněla jsem pres antikoncepci:-)Ale kdyz uz to prislo:-)No ale kazdopadne vse bylo super, pribiram tak nejak normalne postupne a vse muzu delat, doted vlastne sportuju a delam vse jako pred tim:-)Az ted pred tydnem jsem musela brat antibiotika protoze jsem mela zanet ledvin a sotva jsem dobrala antibiotika tak jsem dostala chripajznu:-)takze se ted potim a silene se nudim:-)
![]()
to si užívej už se nebudeš takhle nudit nikdy… já se nudím taky docela kor když mi doma stojí práce a bordel…
Takze predpokladam ze jsi na rizikovem tehotenstvi co???tak hlavne at jste s malou obe zdravi a vse probiha v pohode:-)
Ahojky holky,
já cítím pohyby tak od 21.tt…jsou to takové bublinky:-)Většinou si večer lehnu na záda a povídám k mimi a ono opravdu začne reagovat ale jen párkrát…ted jsem přes 22.tt..prý každý to má jinak…je to moje první těhotenství tak snad to cítím dobře..:-) ![]()
Ahoj holky. Tak jsem dnes byla na velkém UTZ ve 22.tt a vše je v naprostém pořádku
Paní doktorka mi potvrdila chlapečka, tak už můžu začít nakupovat výbavičku, jupí
Už jsem konečně vybrala i barvičku kočárku, dnes jsme se na něj byli podívat a jsem nadšená ![]()
@LendulkaM píše:
Ahoj holky. Tak jsem dnes byla na velkém UTZ ve 22.tt a vše je v naprostém pořádkuPaní doktorka mi potvrdila chlapečka, tak už můžu začít nakupovat výbavičku, jupí
Už jsem konečně vybrala i barvičku kočárku, dnes jsme se na něj byli podívat a jsem nadšená
Tak to je super, hned máte větší radost, viď? Taky už mám pult plný modrých věciček
Je to taková voňavá radost, než přijde miminko ![]()
@LendulkaM Tak gratuluji… já se do té doby bála a jsem neskutečně štastná jak mi řekli že je v pořádku, teď už se jen radovat a nakupovat
.
My zas doma máme samí růžovky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat