Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@LendulkaM Leni dej si do google X move a najde ti to o nem diskuse a recenze na Heurece.Ja primo s timhle nemam zkusenosti.Ale znacku x-lander muzu doporucit.Jsou fakt kvalitni.Jak konstrukcdm, tak potahy, vychytavky atd.
@Wennulka ten je super mela ho mamina. A odvozila s nim dva parchanty, hih. Ja mam vybrany guinny mood ale manzelovi se moc nezamlouva. Ja mam ale pocit ze jako vzdy bude po mem. Ten speedi uz se tolik sehnat neda. Mas ojety? Vypada moc dobre.
@Anet.M Ted delaji nove quinny speedy pack ale myslim, ze jen v cerne barve. Chtela jsem buzz, ale ten zas nechtel pritel.Ja mam pouzity. Takhle barevna kombinace papillon vysla v roce 2008 a byla to limitka.Ale je v uzasnem stavu, byla jsem prekvapena.Bude to muj prvni pouzity kocarek.Stal nas 7000.
@Wennulka Tak to je super. Nemám vubec nic proti jetým kočárkum. na některýcht to není vubec vidět, ale jako máš ho za super cenu…
ten muj mood bohužel nošený ještě nikde není je to nová kolekce…
Známej si koupila Stoke xplory nooo a taky není špatný ale prodavačka ho šíleně pomluvila a mimichodem i moje maminka ![]()
@panikralickova ten vypadá pěkně, ale není malý? viděla jste ho osobně?
@Anet.M Ja sem byla vzdycky proti ojetym.Vse jsem chtela nove Ale tenhle uz se nevyrabi a ja na nej zrovna narazila a je v bezvadnem stavu. Skoro bez skrabancu, potahy jako nove, kola jsou nova.Byl v servisu v baby parku. Potom bych chtela nove golfky quinny zapp xtra.Tak kazdy ma svuj nazor.Mne se stoke libi, ale na me vypama dost futuristicky ![]()
@neonny já to viděla v Olympii, přišlo mi to jako z jiné planety
ale tolik peněz bych za kořár nedala, ani kdyby se mi líbil, miminko ho potřebuje rok, rok a půl a je to zbytečně moc peněz
v dnešní době obzvlášť.
Já na něj koukala z druhé ruky. Pořád se rozmýšlím jakou značku. Po prvním budeme mít „jen“ golfky. Možná jsem zaujatá, ale polský kočárek nechci..
Většina kočárků jsou právě z Polska a to mnohdy dokonce i ty dražší a kvalita je výborná. Není Polsko jako Polsko, stejně jako když někdo říká, že by si nekoupil triko za stovku ze stánku a pak si to stejné koupí za jednou i dvakrát tolik v obchodě, kde je dodavatelem čína a kvalita je mnohdy bohužel stejná, ne-li horší
Kočárek za 4000,– ve mě taky vzbuzuje pochybnosti, zda za tu cenu je vůbec bezpečný, ale 15 tisíc a výš jsou vyhozené peníze (pokud ho mám opravdu jen pro potřeby miminka a ne k ukojení svého „koukejte, já na to mám“) což je asi věc názoru…
Při výběru kočárku byste měli dbát nejen na jeho bezpečnost, ale také na praktické vlastnosti a pohodlnost - pro dítě na jedné straně a pro snadnou obsluhu rodičem na straně druhé. dTest pro Vás provedl zkoušku všech těchto vlastností a dobrou zprávou jistě je, že i některé levnější výrobky přísná kritéria splňují jako jejich dražší konkurenti ![]()
@Magdushka83 X-lander je taky polska znacka.Ale kvalitni a odrazi se to i na cenne. Quinny je Holandska.Mne treba ty depemo atd prijdou takovy plastovy a fejkovy.Mam rada znacky Casual play, Jane, Cam, Maxi cosi, atd.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat