Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@panikralickova Pěkný
Ale vůůůbec neznám, ani jsem o nich neslyšela. Kolik stojí tyto kočárky?
@Wennulka Ten nemá barevně chybu
Má dost velkou korbičku? A sporťák je otočný?
Lendulka: na malou korbu nekoukej. Mě se Sebí začal otáčet na bříško snad ve dvou a půl měsících a mě jímala hrůza, že z té hluboké jednou vypadne, takže šel do sportovní. Jde hlavně o to, aby ta sportovní šla polohovat až do lehu. Mě se líbí Maxi Cosi - jsou hodně dobře hodnocené a Firkon.
@LendulkaM Do korby si vcera vlezla mala a to ji budou 4
Sportak otocnej neni Je to limitovana edice to barevne provedení. A ja miluju quinny nevim proc.Je to nas 7 kocarek
Prvni byl nejakej polskej a od te doby je nemusim. I kdyz tako alive vypama dobre.
@LendulkaM no právě, že jsou drahý, korbička + sporťák kolem 22 000 a pak se k tomu samozřejmě připočítávají adaptéry na autosedačku a různosti typu fusak atp…
Ale jak říkám, známý by mi jej sehnal za velkoobchodní cenu.
Spíš mi jde o to, jestli s ním má někdo reálnou zkušenost - je krásný, lehoučky, skladný… jen mám strach z malé korbičky.
@panikralickova To je něco jak Hartany cenově…Tak zkus založit diskuzi na téma toho kočárku
Určitě nějaká mamča odpoví ![]()
My jsme meli prvni nejakou polskou trojkombinaci neco jako.je tako, dorjan, depemo, espiro atd.Byla to hruza. Potom X-lander XA, pak X-lander XQ, pak chicco multiway, pak chicco liteway, pak britax verve a pak dvoje quinny zapp. X-landery byli super.Ale ted jsem chtela quinny jsem na ne zatizena
Mam rada kvalitni veci a dobre znacky. Kamaradka ma treba Dorjan prestige sport a moc si ho chvali.
Kdyz jsem cekala malou tak jsem travila spoustu casu hledanim na netu, ctenim recenzi, jezdenim po obchodech Kocarky jsem casto menila, mam rada zmenu.Ale manzel z toho nebyl nadsenej.
Ten nas quinny prisel vcera.Je uzasny. Jedine co mi vadi je polohovani sportaku. Nemam rada Kdyz je ten mechanismus na ty pasky a zobacek. Jinak ma velke nafukovaci kola, prostornou korbu, snadne skladani. A byl k nemu i original zimni fusak.
@Wennulka Moje první úvaha o kočárcích byla taková, že koupíme trojkombinaci v barvě „uni“. Jenže černý a šedý rozhodně nechci. Teď čekám chlapečka a začíná mě to pomalu a jistě lámat na nějaký černozelený, černomodrý, nebo kombinace šedé + zelená, modrá…ale taky se mi líbí i žlutá v kombinaci s modrou…No prostě se mi najednou nechce vozit chlapečka v nějaké „uni“ barvě. Manžel mě „sprdnul“, že v tom nevidí problém, že ty kočárky nejsou nejlevnější a že přece nebudeme pro 2. dítko kupovat pak jiný
Tak já už teď nevím vůbec, jakou barvu koupit
A ještě mám obavy z toho, aby mi neříkali celé těhu, že čekám chlapečka a pak by se narodila holčička a já měla doma modrý kočárek
![]()
@LendulkaM Nam rekli ve 13.tydnu ze je to asi chlapecek. Vsichni si delaj srandu, ze to Bude holcicka.Tak hold bude jezdit v modrem kocarku ![]()
@Wennulka Mě se moc líbí tento kočárek, X-lander x-move…
http://www.delfinek.mimishop.cz/detail.php?…
Ale mám obavy z té korbičky, aby nebyla malá a já nemusela už v prosinci vozit mimi ve sporťáku
A taky nevím, jak kvalitní jsou ty jejich vajíčka. ty jsi s těma X-landerama byla teda spokojená jo? Jsou kvalitní za ty penízky?
@LendulkaM Ten x-move jsem videla vcera a vypada skvele.Ja mela ty dva x-landery a naprosta spokojenost.Jsou kvalitni a zadny levny smejdy.Ja mela XA 2009.A ted jsou jeste lepsi. Pevna konstrukce, kvalitni latky. Korbicka je dost prostorna.Na korbicku jsem koukala taky abysme ve 4 mesicich nejezdili se sportakem. Kamaradka ma porad ten muj x-lander a i po 4 letech vyborne slouzi.
@Wennulka Jéé, tak to jsi mě potěšila
Ten X-move totiž má otočnou korbičku a má 2 kolečka, které si tak manžel přeje mít
A ještě prosím ta sedačka je kvalitativně jaká, nevíš?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat