Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
320
2.4.13 20:57
  • načítám...
8784
2.4.13 21:54

Já si sehnala přebalovák na netu a dala siho na stůl, co v pokojíku byl a jsem spokojená. Pán si to stloukl z pár prkýnek a bohatě to stačí. Dala jsem si na to akorát podložku z Ikey, tu nepromokavou a fakt super. Od půl roku sjem pak přebalovala na této podložce i na zemi nebo na kuchyňském stole či pohovce a super. A postýlku mám z tý řady Scarlet, a je tam obrázek Medvídka.

http://www.webroucek.cz/detail.php?…

ale myslím světlejší. Mě se líbil ten systém stahování, je jiný než ostatní psotýlky. Ale moc jsem ho nevyužila, jen když byla dcerka úplně malinkatá, tak byl dole furt.

Do postýlky jsem si koupila ai za 1000 celokokosovou matraci. Nebesa jsme měla taky, ale dcerce to vadlo, byla v létě, tak třeba prckovi to tak vadit nebude. Bude v zimě.

• načítám...
8784
2.4.13 21:55

Jo a cena je sice vyšší, ale my tenkrát měli 40% slevu, takže to vyšl pěkně, proto jsme mohla jít do dražší postýlky i matrace.

• načítám...
320
2.4.13 22:02

@Kote5
Tak tuhle zrovna jsem viděla vystavenou. Docela dobrá je tahle postýlka. Jo jo to je dobré mít slevičky. tED BUDE VELETRH FOR KIDS tak se moc těším všechno to tam musím omrknout a vyzkoušet :D

• načítám...
8784
2.4.13 22:49

No já měla u dcery výhod toho, že nám nákupy vyšli na předvánoční čas. A v časáku Maminka je před Vánoci pravidelně karta se slevami. A unás v Baby parku jsem využila slevu 40%. Ale měla jsem štěstí, psotýlka, co jse měla vyhlídlou, stála v rohu složená a já se ptám prodavačky, tu už mít nebudete a ona, no paní že si ji objednala, ale pak odřekla a že ji budou stavět zpět nahoru do prodejny. A tak jsem jim usnadnila práci, a vzala si ji už složenou :-) Měli jsme ji tam vybranou už dva týdny dopředu, jen jsem čekala na tu slevu. Taky jsem tam brala povlečení, celou sadu a matraci, nějaké hračky apod. A kočárekmám zas z jiné prodejny, měla jsem vybraný na netu jiný od stejné značky. Dojdem tam, koukám a říkám, že ten je pekěný, ale ten vedle je hezčí a paní, no že mají poslední dva kusy, a je ve slevě, že měli větší odběr a množstevní cenu. TAkže super kup. A teĎ jsem se dívala na net a jak kočárrek, tak psotýlak jsou držáci cen. Furt se drží nahoře. Takže asi kvalita, když výrobce i po vystavení nových lepších modelů tento má drahý.

• načítám...
202
3.4.13 06:03

Holky, mě komoda na přebalování přišla zbytečná úplně! Malému jsem pořídila rovnou dětský pokoj a přebalovala ho na psacím stole. Na ten jsem dala přebalovací deku a jednorázovou podložku. Plenky, krémy a všechno jsem dala do skříňky ve stole…

• načítám...
320
3.4.13 08:35

@Kořínek
Já místo na dětský pokojíček zatím nemám ale v jídelně mám právě komodu, kterou jsem vyklidila a hold bordel přemístila jinám :D takže komodu kupovat nemusím. kdybych tuhle skřínku neměla tak asi ani komodu nechci a vystačila bych si s přebalovákem.

@Kote5
Jooo tak to je super. já miluju slevy :P Bohužel když byly letos tak bylo ještě moc brzo na dětské nákupy. ale zase jsem si říkala že třeba dětskou jídelní židličku budeme kupovat až vánocům a nějaké hračky… protože to nevyužijeme do te doby a třeba slevy najdeme.

• načítám...
8784
3.4.13 13:45

Anet. M, a do budoucna plánujete dětský pokoj? Já taky myslela, že budeme s Míšou do 5 let v jedné místnosti. jenže v 10. měsících začla špatně spát, budili se s manželem navzájem, takže jsme to museli řešit a odstěhovali se z ložnice do obyváků. V ložnici jsme zrušili dvojlůžko a udělali z toho pokojík pro dcerku a my se usídlili v oybváků a nechali si udělat na míru kvalitní rozkládací sedačku do roku s kvalitní matrací. A máme to tak doteď. měli jsme to udělat už v půl roce malé, aby byl klid, protože to spaní bylo fakt síla. TeĎ to bude tak, že Míša půjde na velkou postel, dneska si o to řekla, takže ji večer povleču a uvidí se. Prcek dostane postýlku, ale jen na den a přes noc ho budu mít v koši u postele, cca do 3. měsíce, pak poputuje do pokoje k dcerce. V obyváku si nechám jen ohrádku, kdyby bylo ptořeba, může tam i přespat. A jinak to bud emít na hraní a na chvíle, kdy se budu msuet vzdálit z pokoje a dcerka tam zůstane sam. Tak aby ho nezmrzačila. Ale jina bude na zemi na dece.

• načítám...
8784
3.4.13 13:47

Já taky spešl komodu nekupovala, sehnala jsem si po domácku dělaný ten nádstavec, takovou tu ohrádku a na tom mám podložku a dala jsme to na psací stůl. Pod tím mám dva košíky, kde mám oblečení napoužívané a nahoře jsme měla mastičky apod. Vedle toho jsme měla box a v něm nachystané látkové pleny. Vždy večer jsme si je nachystala, abych při přebalování měla co nejméně problémů. A dělám to tak doteĎ. Jen Míšu převlékám od roka na zemi a přebaluji taky. Ale přebalovák tamještě mám.

• načítám...
320
3.4.13 13:59

Tak my to máme podobně s těmi pokoji budeme se taky muset pak přestěhovat do obýváku, ale ještě nevíme jestli se náááhodou nebudeme stěhovat uplně někam jinam. My jsme než jsem otěhotněla si žili dost nad poměry a hrozně rozhazovali peníze za zbytečnosti a právě jsem si udělala uplně novou ložnici super drahou a super užasnou :D a tak je mi teď trochu líto to předělávat… takže pokovaď se nebudeme stěhovat jinam tak s námi v ložnici holčička zůstae tak do tří let a pak jí to vyšperkujeme na nějaký princeznovský zámek :D

• načítám...
389
3.4.13 16:43

Ahojky holky, děkuji moc za Vaše typy…a ANET M. za odkazy na přebalováky…

jak tady někdo píšete že je veltrh for KIDS tak se tam asi vydáme a uvidíme a něco koukneme…stejně potřebujeme vybrat už taky kočárek :-)

Také to zatím máme, že mimi bude s náma v ložnici co nejdéle to půjde a pak půjdeme do obýváku…musíme to tak zatím vyřešit než bude nové větší bydlení :-)

• načítám...
320
3.4.13 18:50

Těším se na for kids, oufám že mi bude dobře. teď jsem přišla z gravid jogy a po cestě mě opět chytli křeče tak už zase ležím s noama nahoře… je to hrozné. hrozně to bolí :?

• načítám...
1577
3.4.13 19:22

@Anet.M Ojej :( Já jsem dneska stěhovala věci z pokojíku do obýváku, jelikož nám budou dělat novou skříň a v obýváku jsem dělala taky „reorganizaci“ a úplně mě to odrovnalo a začalo mě bolet taky břicho..asi jsem to přehnala..Tak jsem zvědavá, jak začnu chodit na cvičení, jak moc náročné to tam bude :?

• načítám...
389
4.4.13 11:21

Ahojky holky, tak pekne odpocivejte:-) me teda krece neberou. spis zas mam pichani a nebo v oblasti pupku boleni, tak snad tj v poho. k dr.jdu 17.4.
Jinak my zase predelavame chodbu a take mame novou skrin:-)zatim papa

• načítám...
320
4.4.13 11:27

No jo mě břicho bolí od noci až do noci já už si pomalu zvykám… ale dneska hraje moje sestřička divadlo tak se budu muset přemoct a jet se na ní podívat. Odpoledne něco malinko poklidím a hurá zase do postele. ale má to plus. když budu venku dám si TAPITEA ten já mohu teď pít po litrech uplně ho miluju. tak přeji všem den bez bolestí

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+