Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
122
17.4.13 14:35

25.tt

Celkem jsem zatím přibrala 8 kilo, tak uvidíme, TP máme 6.8. ale připadám si po každé i lehčí námaze jako po skládání uhlí :zed: neschopná přežití, dnes bych nejraději prospala celý den.

FOTO: 1. je z 15. tt
2. je z 23. tt

• načítám...
1577
17.4.13 15:00

@Magdushka83 Jéé, ty máš krásnou fotečku :srdce: Já teda tak pěknou nemám, nepovedla se :( Ale na tom nezáleží :) No mi ani nemluv, já se teď taky hnedka unavím. Teď jsem povysávala a povytírala (máme doma malíře) a mám dost. Ještě chci umýt balkón a to už mi bude bohatě stačit :roll: Pak dorazí manžel a valíme se psem ven, dokud tam je hezky :)

• načítám...
122
18.4.13 09:13

@LendulkaM Taky umyju podlahy, pověsím prádlo, uvařím a další práci odkládám na přespříští den, protože mě to odrovná :D Při prvním těhu jsem před TP vytírala podlahu, teď si za chvilku sama neobuji boty, nj opravdu je každé těhotenství jiné.
A co máte za pejska?

• načítám...
1577
18.4.13 10:40

@Magdushka83 Jorka, Meginku. je to naše zlatíčko, neúnavná venku, moc hodná doma. Jen se obávám, až přijde mimi, jak se s tím vyrovná. Přikládám foto, docela ráda pózuje :)

• načítám...
976
18.4.13 11:46

Ahoj holky. Tak čtu že se máte dobře.
Já jsem teď nějak vůbec nestíhala sem vůbec chodit.
My máme za sebou konečně velký ultrazvuk, tak se musím pochlubit. Budeme mít princeznu :dance: :lol:

• načítám...
1577
18.4.13 12:32

@wery85 Ahojky…tak to gratuluji :kytka: A jak se bude jmenovat? A už máš vybráno v čem bude prďolka jezdit? :)

• načítám...
976
18.4.13 12:37

Bude to Adélka. Pokud by se chtěla přenášet tak Kačenka, protože Adélka má svátek 2.září… :think: Jaké jste vybrali vy?
Máme objednaný:
http://www.darababy.cz/…ge-butterfly?…
Ty máš x-landera, že? Ten se mi taky líbí, fialový… :palec:

• načítám...
1577
18.4.13 12:45

@wery85 Náš chlapeček bude Kristián :dance: Ano, my jsme vybrali X-landera. Od Dorjanu mě zrazovala kolegyňka z práce a je fakt že i prodavačky v obchodech. Navíc já jsem malý prcek a je fakt, že ten kočárek je pro mě moc velký a těžký, když jsem si s ním zkoušela manipulovat. Ale tahle butterfly kolekce se mi moc líbí, jsou to pěkné kočárky a mají rozhodně velké korbičky narozdíl od ostatních - já bych si vzala ten tyrkysový asi :palec: I ten X-lander jsem vybrala korbičku tyrkysovou. Ale sporťák asi nakonec šedý, ať ho nemám hned jak čuník a je i pro holčičku (jo, někdo v něm vidí i fialovou barvičku, tak nevím no). No, snad nebudu nadávat na tu malou korbu :lol:
Včera jsem potkala kámošku, má Quinny a prý: nekupuj si malou korbu hlavně! :lol: :lol:

• načítám...
976
18.4.13 13:01

Mám dvě kamarádky co mají dorjan (starší kolekce) a max spokojenost. Já právě chtěla velkej kočárek, aby mi tam vydržel prcek až do jara s fusakem. Do x-landeru mám strach že se mi nevejde :oops: On je modrej??? Mě to na netu přišlo spíš jak fialová, ale na živo jsem ho nikdy neviděla :oops: Ono na fotkách ty barvy vypadají trochu jinak :roll:
Už nakupuješ výbavičku?

• načítám...
976
18.4.13 13:06

Kristiánek je krásné jméno, ale doma by mi neprošlo… :think:

• načítám...
1577
18.4.13 13:14

@wery85 Korbičku chceme tuto, je sytě tyrkysová, fakt nádherná:
 http://www.darababy.cz/…der-x-pram-q

A sporťák šedý:

http://www.darababy.cz/…ander-x-move

Jinak výbavičku zatím nenakupuji, čekám, až budu mít doma vše hotové (děláme okna, novou ložnici a vest. skříň do pokojíku, do které si chci ty věcičky pak nakoupit). Takže zatím to máme doma jak po výbuchu :lol: Zrovna mi dělají malíři ložnici, tak jsem se psem zavřená v pokojíčku :lol:
Ale už jsem koupila za super cenu monitor dechu nanny, vajíčko (maxi cosi) a do něho fusak a taky odsávačku mléka medelu, kdyby byla potřeba. Sehnala jsem vše v záruce a za perfektní peníze :palec:

• načítám...
1577
18.4.13 13:16

@wery85 No, tak ty odkazy teda nefungují tak jak by měly, nevím proč! Takže pro upřesnění korbičku budeme mít Australia a sporťák Europa.

• načítám...
976
18.4.13 13:28
@LendulkaM píše:
@wery85 No, tak ty odkazy teda nefungují tak jak by měly, nevím proč! Takže pro upřesnění korbičku budeme mít Australia a sporťák Europa.

Je krásná. Jsem ujetá na takovýhle barvičky. Já právě myslela tu antarcticu, tak nejsem barvoslepá :lol: :lol:
Tak to ti nezávadím. My malovali ložnici v zimě. Já se před pár dny přestěhovala k přítelovi. Máme patro u jeho rodičů, tak je to tu taky jak na skladišti :roll: A za rok znovu, protože jsme si koupili svůj domeček, tak bude stěhování s prckem a mám z toho hrůzu už teď hrůzu 8o
Jinak já mám docela oblečení po pětiletém bráškovi, tak jsem, si z toho něco vybrala a teď budu dokupovat už jen samý holčíčí.
Jakou barvu máte v ložnici?

• načítám...
1577
18.4.13 13:33

@wery85 Chceme mít tmavě hnědou za postelí, u okna bílou a zbytek světlounce kávový, spíše až béžový. Chtěla jsem fialovou v kombinaci s bílou, ale manžel by to nepřekousl :( Škoda. Pokojíček máme malovaný 2 roky zpátky na meruňkovou, tak to tak necháme, mimču chlapečkovi to vadit nebude a je to krásná teplá barva. Až bude větší, udělá se celý nový pokojík pro kluka (nebo nějaký uni, třeba bude do té doby další mimi :lol: )

• načítám...
976
18.4.13 19:30

@LendulkaM Jéé, to by mohlo být hezký… :potlesk: :palec: Mi máme fialovou, Michal sice prvně taky nechtěl, ale nakonec max. spokojenost. My pokojík budem dělat až ve vlastním domečku, tady to nemá cenu, zatím bude malá s námi v ložnici… Už plánuješ další, jo? :lol: :lol: :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+