Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Měla jsme z těch testů na cukrovku děsný strach, jak všichni strašily..ale nakonec mi to přišlo úplně v pohodě a ten roztok mi nevadil, jsem asi hodně na sladký:-))
@Minimaksik vítej
další holčičkado klubu, aspoň tu nebude ta moje tak osamocena. Skoro všichni tady chlapečka
Já mám termín 20. a 24.8.
A kolik už si přibrala, jestli to neni tajný?
Jinak pro všechny: jak jste na tom s váhou? Já jdu ve čtvrtek na kontrolu a mám docela hrůzu stoupnout na váhu ve středu
![]()
Asi 8 kilo:-(27 týden..začínala jsem na 58..a mám 170 cm..leze mi to hodně i do stehen a zadku:-/a to se furt hejbu..no po porodu to bude muset postupně dolu..fakt se v tom necejtim, šoupat stehýnakama o sebe, je pro mě utrpení:-//
U mě zatím mínus 1 kg
Ale dělají se mi na nohách křečové žíly
Máte s tím některá problém? Případně nevíte co na to?
1kg? já se picnu..:-)připadám si jak vorvaň, ale mamina přibrala 30kg, takže to mám asi v genech..žíly dobrý, ale křeče v nohách děs..
No já jsem se v sobotu ráno tak vylekala…Jsem se v polospánku protahovala a najednou mi vyskočil sval na noze
Se mi to nikdy nestalo, tak jsem vystřelila bolestí jak raketa, manžel vyšokovaný co se děje…No bolelo to, fuj. A trochu to cítím pořád a to jdu dneska na těhu cvičení. Ale nechci to rušit, jsou tam i přednášky, tak tam chci jít. Kdyžtak prostě nebudu dělat to, co by mě bolelo no.
@Minimaksik Já měla 8kilo na poslední konreole před měsícem. Nechi vidět váhu ve středu před kontrolou
Mám břicho jak sud, prsa asi o 2 čísla větší a jinak navíc všude jinde snad jen minimalně
@LendulkaM -1kilo: tak to teda těžká závist
![]()
No ono už je to taky 14 dní:-))njn. co se dá dělat, prsa tak o dvě čísla, pak to dáme dolů:-)
Holky už máte vymyšlený jména, já vůbec nevim:-//příjmení bude švarcová, mně se líbí Sofie, partnerovi Klára
K tomu příjmení mi lépe zní Klára..Ale Sofie se mi líbí více jako jméno ![]()
Náš malý bude Kristián Michut ![]()
Nebo kdyby Vás napadlo úplně nějaký jiný, tak mě klidně inspirujte:-))Kristián je hezký jméno:-)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat