Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
976
13.5.13 19:22

Sofinka se mi libi taky vic :think:
Já bych chtela Adelku, ale ma svatek 2.9. tak nechci aby to mela vsechno najednou. Jinak pritel chce Emmu a já Ellu a prijmeni bude mit Melzerova…

• načítám...
165
14.5.13 13:56

Tak k příjmení se mi líbí Ella

• načítám...
Alenka Myška
16.5.13 21:23

Dobrý večer mamky, tak u nás bude malá Lili :-) Lilianka. Já zatím přibrala 3-4 kg, vážila jsem původně 46-47 kg a dnes jsem stoupla na váhu a je tam 50, zatím to jde jen do bříška a prsa, což je fajn, cítím se fit a včera jsem si říkala, že bych šla klidně i na lekci aerobicu. Jinak také musím dávat pozor na ranní protahování nohou, protože ta křeč není příjemná, ale zlepšilo se po vitamínech (magnézku), jinak křečové žíly žádné, i když moje mamka i babička na to trpěly, ale ty na tom byly váhově trochu jinak, něž já, já jsem asi z jiného hnízda :think: :mrgreen:. Nicméně můj gynekolog mě uklidnil, že jeho dcera je také hubeňour jako já a rodila s 51 kg, tak jsem si oddechla, věřím tomu, že já budu mít tak max. 55 kg. O víc jak 15 kg bych to teda nedala, nohy by mě asi neunesly :D Tak příjemný večer holky.

• Upravit
122
17.5.13 00:28
@Alenka Myška píše:
Dobrý večer mamky, tak u nás bude malá Lili :-) Lilianka. Já zatím přibrala 3-4 kg, vážila jsem původně 46-47 kg a dnes jsem stoupla na váhu a je tam 50, zatím to jde jen do bříška a prsa, což je fajn, cítím se fit a včera jsem si říkala, že bych šla klidně i na lekci aerobicu. Jinak také musím dávat pozor na ranní protahování nohou, protože ta křeč není příjemná, ale zlepšilo se po vitamínech (magnézku), jinak křečové žíly žádné, i když moje mamka i babička na to trpěly, ale ty na tom byly váhově trochu jinak, něž já, já jsem asi z jiného hnízda :think: :mrgreen:. Nicméně můj gynekolog mě uklidnil, že jeho dcera je také hubeňour jako já a rodila s 51 kg, tak jsem si oddechla, věřím tomu, že já budu mít tak max. 55 kg. O víc jak 15 kg bych to teda nedala, nohy by mě asi neunesly :D Tak příjemný večer holky.

To jsi jako já u prvního :think: To jsem vážila v 22 letech z původních 49kg nějakých 62kg, z čehož 9 zůstalo už v porodnici :dance: :palec: Tak třeba nabereš taky 13kg za celé těhu a víc ne! Teď už je mi 29 a věkem i změnou hormonů v těle je vše jinak. Vážila jsem před druhým těhotenstvím 56kg (sama nevím, kde se to ve mě za těch sedm let nastřádalo, od malička jsem hubeňour:nevim: :roll:) a teď už vážím 66kg a TP mám až 6.8.,tak jsem sama zvědavá o kolik překročím a nebo vejdu-li se do svých 13ti nabraných kilo při prvním miminku…no a na váhu mrňouska jsem ještě zvědavější :think:

• načítám...
72
17.5.13 06:41

Vybavicka a plienkovanie

Ahoj holky, pridam sa tp 17.8, cakame chlapecka:)
Mam par otazok:
1. Ako planujete plienkovat? Zvazujem bezplienkovu metodu. Mate niekto s tym skusenost alebo to zvazujete?
2. Zimne oblecenie - kde kupit a co?
3. Co nanozicky malemu do doby ked bude chodit?
4. Nositka od narodenia -baby vak aleboManduca?
5. Kozmetika - mam rada prirodnu kozmetiku a veci, nejake doporucenia?

Vopred dakujem!:)

• načítám...
72
17.5.13 06:42

Vybavicka a plienkovanie

Mam par otazok:
1. Ako planujete plienkovat? Zvazujem bezplienkovu metodu. Mate niekto s tym skusenost alebo to zvazujete?
5. Kozmetika - mam rada prirodnu kozmetiku a veci, nejake doporucenia?

Vopred dakujem!:)

• načítám...
976
17.5.13 07:18

Tak myslim že vás dámy všechny trumfnu s váhou. Včera před kontrolou vážení a myslela jsem že to se mnou sekne. Minulý měsíc 8 kilo a včera 14 :zed: :zed: :zed: Mám to jen na břiše a prsou. Myslim, že letošní léto bude pěkně dlouhý a náročný :nevim:

• načítám...
122
17.5.13 07:28

@wery85 Však to shodíš, v létě to vypotíme rychleji než v zimě :D

• načítám...
976
17.5.13 09:25

@Magdushka83. Jasně že shodím, nic jiného mi ani nezbyde. Každopádně jsem ráda za to, že by měla být až koncem srpnA a budu se modlit ať září není extra teple, ať to co neshodím hned schovám brzo pod mikinu a nemusím to celé léto vystavovat v tílku :lol:

• načítám...
Alenka Myška
17.5.13 13:04

Mě je také 29 Magdush, ale je to moje první těhotenství, tak proto asi stále váha jak ve 22 :mrgreen: Já spíš mám problém nehubnout, tak musím papkat pravidelně. Jinak termín mám až 26.8., ale při myšlence, že budu mít o 13 kg víc, se mi protáčejí panenky 8o :lol:

• Upravit
165
17.5.13 13:52

No já na tom budu asi podobně, ale přitom si zas nepříjdu takovej špekoun..a ani se nijak necpu..snad to půjde rychle dolu

• načítám...
8784
17.5.13 23:33
@hotmama píše:
Mam par otazok:
5. Kozmetika - mam rada prirodnu kozmetiku a veci, nejake doporucenia?Vopred dakujem!:)

Ahoj, tak odpovědi:
1. plánuju opět látkovat. U dcery byl rozjezd pomalý, ale teDˇuž ve dvou letech odplenkováváme. U druhhého chci najet na látku hned od začátku. Bezplenkovat nemám odvahu, nejsem důsledná a občas se zapomenu, tak by to asi moc nešlo.

2. Zimní oblečení moc nekupuju. Mimča budou ležet v kočárku, ke konci zimi možná už sedět. Takže to jistí fusak, mám peřový doma šitý od babičky. Už jsme v něm dcerku vozila, takže vím, že je teplý a pohodlný, měkoučký. Dcerka měla půl až rok, když byla zima, teĎ to budu mít od narození do půl roku mimča. Takže pohoda ve fusaku, horší bude další zima. Ale mám v záloze ještě od Emitexu Combi fusak, tak ten to jisí příští zimu. Do autosedačky mám takovou deku, co se dá zapnout a je z toho fusak a na nohy deku. Nehrotím to jezdíme krátké trasy. Takže já do kočárku dám mimčo normálně obléknuté do fusaku. Žádnou teplou kombinézu kupovat nebudu. Mámjen ty fleesové a do toho dám normálně overalek, nebo teplákya body s dl. rukávem. Nahoru přípdně mikinu, dle potřeby. S dcerou jsme odjezdila v podšité teplé mikině, bundu jsme užila až následující zimu. Budujezdit s hllubokým kočárkem, takže to bud epohoda. Zato budu letos poprvé řešit dceru. Bude mimo kočár, tak pořádně vybavím na zimu ji. Ale praktičtější asi budou oteplovačky a bunda. A první zimní boty.
Nekupuju v obchodě, je to zbytečně drahé, kupuju zimní věci na bazarech. Nebo v lídlu.

3. Loni se ještě vozila v kočárku. Na nohy mimča mám pletené bačkůrky, pak pletené ponožky z vlny a od jedné firmy měkké teplé botičky. měla jsme to tak i u dcery. Byla ve fusaku a boty jsme neřešila. První boty dostala až na jaře. Začla hcodit v roce a kus a to už bylo na sandály. PrDćoh bude nejdříve chodit na podzim, takže boty asi nebudu řešit ani další zimu u něho. Bude jezdit v kočárku ve fusaku.
Takže nějaké měkké botičky látky, nebo pletené vlněné fusky.

4. Na dcerku jsme si pořídila Ergo nosítko http://www.branakdetem.cz/…-navleky.htm akorát v jiné barvě. Novorozenecko vložku nemám. Do 4. měsíce jezdila dcerka v kočárku nebo v autosedačce na kolečkách. Ale na prďocha asi dokoupím a od 2.měsíce vyzkouším. Bude zima a bude s ehodit občas nevytahovat kočár. Do nosítka dávám fleesovou kombinézku a na nohy ty pletené fusky. Přes sebe mám takový tunel z fleesu a na to fleeové pončo. Vrstvým dle potřeby. TeDˇuž dceru nenosím je těžká. Nosila jsme asi rok. Ale jen k našim, na krátké vzdálenosti. Ona nebyla nosící dítě. Spíše měla ráda válení v kočárku.

5. S kosmetikou neporadím. Já měla na dcerku od Avrilu olejíček a krém na opruzeniny. Dále Infadolan na opruzeniny a moje bradavky při kojení. A pak používám Niveu baby a i na sebe. Nic jiného jsme nezkoušela. Já všeobecně moc ničím dceru nepatlu a sebe tak yne. A díky látkování bylo opruzenin minimum.

• načítám...
72
20.5.13 10:38

@Kote5 mockrat ti dakujem za prakticke odpovede :)

• načítám...
72
20.5.13 10:41

Od akych firiem si prosim kupila ponozky z vlny a teple boticky ak sa mozem spytat?

3. Loni se ještě vozila v kočárku. Na nohy mimča mám pletené bačkůrky, pak pletené ponožky z vlny a od jedné firmy měkké teplé botičky. měla jsme to tak i u dcery. Byla ve fusaku a boty jsme neřešila. První boty dostala až na jaře. Začla hcodit v roce a kus a to už bylo na sandály. PrDćoh bude nejdříve chodit na podzim, takže boty asi nebudu řešit ani další zimu u něho. Bude jezdit v kočárku ve fusaku.
Takže nějaké měkké botičky látky, nebo pletené vlněné fusky.

• načítám...
8784
21.5.13 00:57

Mě plete botičky, nebo ponožky babička. Normálně dám obyč. fusky z obchodu a na to upletené ponožky, z normální vlyn. Díky spodním ponožkám nekoušou. A pak tu mám zásobu teplých fusek ještě po nás. Takže v tomto neporadím. Ty bačkůrky pletené seženeš kdekoliv. Mají je už všude. A ponožky mám většinou u nás z Fuskárny¨. Jsem z Brna. Ale zkus server fler.cz a jsou tam šikovné maminky, co ti upeltou i z vlny vhodné pro děti, aby nekousala. A dle vzoru co chceš. Stačí ti jeden pár, max. dva na střídačku. Dítě v kočárku s eneumaže. Jinak botičky z látky mám od firmy Elodie Details. Najdi si na netu. Mají super design.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+