Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Castellka No, já se od té doby co jsem měla problém s tou ledvinou bojím každého dne, co bude…jestli nebudu muset do nemocnice, jestli neporodím předčasně…no honí se mi to v hlavě hrozně…a porodu se taky začínám bát ![]()
@wery85 píše:
@Castellka Já bych jí řekla, že kdy jindy se můžu beztrestně cpát, aniž bych si připadala blbě, že tloustnu![]()
Já si ještě taky říkám, že je to taky tím, že jsem přestala kouřit, tak to taky pak leze nahoru. Já jdu na klasickou kontrolu ve čtvrtek, a myslím, že to bude naposled co si stoupnu na váhu. Pak až tak příští rok na jaře, až to zase shodím
Tak každej nemůže přibrat 10 kilo, za celý těhu, no… někdo to odnýst musí![]()
@verca.vena čekáš na počasíčko a pereš dneška? jak je u vás? Tady na vysočině je pěkně hnusně. Zataženo a trochu vítr. Tak zalést do postele a nicnedělánkovat![]()
Jinak včera jsem myslela, že pojedu snad do porodky… Bolelo pěkně v podbřišku a v zádech. Tak jestli tohle byli poslíci, tak poteš koště a nechci vidět až to příjde na ostro
Takže odpoledne vyrážím nakoupit ty úžasný sexy kalhotky a jiné príma věci do porodnice, kdyby nedej bože něco
Ahojky WERY85, jojo u nás bylo a je krásně…to víš Jižní Čechy:-)
AHojky holky,
ták mám dnes za sebou kontrolu u Dr. 31+2 a prcek má 1700g a vše v pořádku..Já zatím nabrala 5kg. Mimi tam pěkně zlobilo a nechtělo se ukázat, mělo furt ručičku před obličejem a nechtělo se ukázat tak nakonec máme jen obyč 2D video a není tam nic vidět ani nemám foto z ultrazvuku pač to nemělo cenu
Jinak jsem si dnes koupila kalhotky síŤované XL, protože mě upozornili, že jsou menší…Jinak u nás na jihu je pěkný vedlo a bude asi hůř…ale zase díky bohu že neprší a chudáci zatopení můžou uklízet..Jinak poslíčky zatím nemám, ale zlobí mě ty vazy a taky mě někdy bolí v podbřišku jako při ms ale Dr. řikala že to tak někdo má, ale je lepší se nechat zkontrolovat.
JInak dnes jsem si doprala a dosušila oblečky a teď půjdu na vybavení jako peřinka, deky, povlečeníčko atd.
Mějte se krásně a zase napište.
Přikládám foto prcka s ručičkou přes obličej… papa ![]()
@LendulkaM Ber to tak, že doktoři Tě pustili domů, protože uznali, že už je to v pořádku, nemyslím, že by Tě pustili, kdyby se třeba báli případných komplikací nebo něčeho takového. Určitě to zvládneš na jedničku
Co se týče epiduralu, já si ho určitě brát nebudu - příčí se mi myšlenka, že bych měla něco píchlého v zádech, i když toho pravděpodobně budu velice litovat, protože podle dr. budu mít výživný porod vzhledem k tomu, že mám prý dost malou pánev
Paní doktorka holt umí potěšit ![]()
@verca.vena Já když jsem byla na 3D tak to vypadalo, že malého skoro obtěžujeme
schovával se mi do placenty, takže jsme ho potřesem trochu povzbudili, aby se nám ukázal, jenže pak si začal otírat očíčko, tak jsme to vzdali. Nakonec mi z toho udělala doktorka asi 10-ti minutový záznam - je tam i to očíčko co si tře (u toho jsem vždy dost na měkko
) a dvě fotky, které jsme stihly fofrem udělat. Ale bylo to tak tak ![]()
@Castellka No právě, já mám taky obavy z toho píchání do zad…hrozná představa
Jsem teda přikloněna spíše že ne. Jinak teď jsem nacpala pračku věcma pro Kristiánka a budu dnes vesele prát a žehlit
Dneska jsem toho moc nenaspala, chodím čůrat už co hodinu v noci…nad ránem pak co 2 hodiny. A pobolívá mě pořád ta močová trubice. Ale dá se to vydržet. Špárat do sebe teď opravdu nenechám. Hlavně že ledvina nezlobí
Příští čtvrtek jdu na gyndu, tak si panu doktorovi postěžuju, on udělá „malá malá“
a bude hned lépe ![]()
Mám fakt dobrého doktora, je hrozně hodný, starostlivý a hlavně pečlivý a zachází s ženou jemně. Jak jsem byla před tím u gynekoložky, tak to byla hrůza. A doktorka co mě teď posledně vyšetřovala v nemocnici a pak další na urologii, tak ty mě vyšetřovaly teda hodně neohleduplně, jak kdyby vyšetřovaly nějaký dobytek v kravíně. Hrůza! Jo jo, všechno je o lidech. I ten porod bude o tom, koho na sále chytneme.
@LendulkaM : AHojky o epidurálu jsem přemýšlela a uvidím jak to budu zvládat
Kamarádka si jí nechala píchnout a prý hrozná úleva moc se jí pak dobře tlačilo
Talé se mi zatím příčí něco píchat do zad ale opravdu nevím jak to budu zvládat
Jinak k té ledvině moje jedna kamarádka měla také potíže a věř mi, že by tě jen tak z nemocnice nepustili- ona tam ležela až do porodu…Přeju at je to jen a jen lepší.
@Castellka : Jé tak koukám, že je to všude stejné s tím 3D, ale aspoň něco máte
My si holt musíme počkat až na živé ![]()
@Castellka Mám taky úzkou pánev a celkově jsem hodně štíhlá. Když jsem rodila poprvé, tak mi doktorka říkala, že neví, jak s tou svou úzkou pánví porodím, že budu muset asi císařem, ale porodila jsem normálně a malá měla 3600 g. ![]()
Epidurál jsem neměla a ani mít nechci.
@LendulkaM Já nastupuju na mateřskou až 1.7.2013, takže se praní a žehlení budu věnovat až budu doma a nebudu se muset plácat v práci
Já nespím poslední tři týdny, malý se začal v noci hodně vrtět, takže se dost často budím, většinou to bývá třikrát až čtyřikrát za noc
O čůrání ani nemluvě…v práci si ze mě dělají srandu, protože chodím každou chvíli
Tak to moje doktorka je hodná do chvíle, kdy člověka nic netrápí, jakmile se příjde s problémem je oheň na streše a dokáže člověka tak vypsychovat, že se k ní bojí přijít. Odmítla jsem jít na triple test, protože podle většiny doktorů u kterých jsem byla byl v mém případě zbytečný, protože mi genetika a všechny vyšetření dopadly dobře, ale paní doktorka to nějak nedokázala pochopit a akceptovat, začala na mě strašně řvát, že jsem nezodpovědná matka a že by takoví lidé vůbec neměli vůbec mít děti, že jsem u ní ztratila důvěru a že si jí budu získávat hodně těžko a pak mi udělala do průkazky opravdu hodně dlouhý záznam, jak jsem se na to vykašlala a že jsem nepřišla na jakési vyšetření o kterém jsem ani neměla páru… no prostě horor. Jak jsem řekla, odrodím, půjdu na kontrolu v šestinedělí a pak na ní kašlu, čůzu jednu ![]()
@verca.vena Tak mi měli štěstí, že se nechal relativně dobře vypudit, ale vypadal hodně otráveně
Doufám, že mi to pak nedá sežrat až se mi narodí ![]()
@Ketysek Mě to docela překvapilo, protože štíhlá opravdu nejsem, vždycky jsem měla velké boky, proto jsem na doktroku čučela jak z jara, když mi řekla, že se mi bude špatně tlačit. No snad bude klid a porodím v pohodě. Jen nerada bych šla do epiduralu.
@Castellka Já změnila doktorku během tohoto těhotenství. Taky na mě řvala, říkala jsem si, že se nebudu nervovat.
@Ketysek Já jsem v tomhle směru kliďas, tohle mě nerozhodí
Ona mě koneckonců čeká jen jedna poslední prohlídka v 34 týdnu a pak budu docházet už jen do poradny v porodnici, takže tu poslední návštěvu vydržím a na šestinedelní bych se domluvila v porodnici, kdyby to šlo… doufám, že půjde… nerada bych tu šklebúzu nějak „otravovala“
Akorát teď váhám, jestli jí mám oznámit, že mám od včerejška místo nohou bambule nebo ne ![]()
@Castellka Měřila sis tlak??? Jinak nohy co nejčastěji nahoru a pomáhá taky studená voda na nožky
Ale pokud budeš mít hodně vysoký tlak, tak raději oznámit… dostaneš tabletky a to zas klesne… pokud to není ledvinami.
Ale spíše mi to připadá na ten tlak a teplo venku, já je včera měla taky oteklé a dnes na tom budu asi podobně…
@Ketysek Tlak mi měřili včera u doktora a měla jsem ho v pořádku, doposud jsem s ním měla problém jen jednou, ale po chvíli mi zase klesl (seděla jsem v ordinaci hodinu). Spíš si myslím, že to bude tím počasím jak říkáš, venku je hodně dusno. Až dorazím z práce udělám si lázeň na nožky, ale nejsem si jistá jestli to nějak pomůže, dneska jsem si v noci hodila nohy do výšky a stejně jsem jak bambule ![]()
Tak to velká gratulace krásně přibíráte to já jdu na utz 1.července taky bymě zajímalo kolik bude vážit ten náš prcíček
Už jsem ho 2měsíce neviděla :/Jinak já už jsem skoro 30tt přesně v 29+5 dneska
![]()
Vše je vpořádku neotvírám se naštěstí a mám si koupit magnésko
Byla jsem jen v poradně na utz si musíme počkat až do 1.července.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat