Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1577
12.6.13 18:02

@Castellka No, já se od té doby co jsem měla problém s tou ledvinou bojím každého dne, co bude…jestli nebudu muset do nemocnice, jestli neporodím předčasně…no honí se mi to v hlavě hrozně…a porodu se taky začínám bát :roll:

• načítám...
1577
12.6.13 18:04

Holky, přemýšlely jste o epidurálu? Já teda nevím no…

• načítám...
389
12.6.13 18:22
@wery85 píše:
@Castellka Já bych jí řekla, že kdy jindy se můžu beztrestně cpát, aniž bych si připadala blbě, že tloustnu :mrgreen: :mrgreen: Já si ještě taky říkám, že je to taky tím, že jsem přestala kouřit, tak to taky pak leze nahoru. Já jdu na klasickou kontrolu ve čtvrtek, a myslím, že to bude naposled co si stoupnu na váhu. Pak až tak příští rok na jaře, až to zase shodím :mrgreen:
Tak každej nemůže přibrat 10 kilo, za celý těhu, no… někdo to odnýst musí :mrgreen: :lol:
@verca.vena čekáš na počasíčko a pereš dneška? jak je u vás? Tady na vysočině je pěkně hnusně. Zataženo a trochu vítr. Tak zalést do postele a nicnedělánkovat :lol: :mrgreen:Jinak včera jsem myslela, že pojedu snad do porodky… Bolelo pěkně v podbřišku a v zádech. Tak jestli tohle byli poslíci, tak poteš koště a nechci vidět až to příjde na ostro :poblion:
Takže odpoledne vyrážím nakoupit ty úžasný sexy kalhotky a jiné príma věci do porodnice, kdyby nedej bože něco :think:

Ahojky WERY85, jojo u nás bylo a je krásně…to víš Jižní Čechy:-)

• načítám...
389
12.6.13 18:35

AHojky holky,

ták mám dnes za sebou kontrolu u Dr. 31+2 a prcek má 1700g a vše v pořádku..Já zatím nabrala 5kg. Mimi tam pěkně zlobilo a nechtělo se ukázat, mělo furt ručičku před obličejem a nechtělo se ukázat tak nakonec máme jen obyč 2D video a není tam nic vidět ani nemám foto z ultrazvuku pač to nemělo cenu :-) Jinak jsem si dnes koupila kalhotky síŤované XL, protože mě upozornili, že jsou menší…Jinak u nás na jihu je pěkný vedlo a bude asi hůř…ale zase díky bohu že neprší a chudáci zatopení můžou uklízet..Jinak poslíčky zatím nemám, ale zlobí mě ty vazy a taky mě někdy bolí v podbřišku jako při ms ale Dr. řikala že to tak někdo má, ale je lepší se nechat zkontrolovat.
JInak dnes jsem si doprala a dosušila oblečky a teď půjdu na vybavení jako peřinka, deky, povlečeníčko atd.
Mějte se krásně a zase napište.
Přikládám foto prcka s ručičkou přes obličej… papa :)

• načítám...
329
13.6.13 07:37

@LendulkaM Ber to tak, že doktoři Tě pustili domů, protože uznali, že už je to v pořádku, nemyslím, že by Tě pustili, kdyby se třeba báli případných komplikací nebo něčeho takového. Určitě to zvládneš na jedničku :-) :kytka: Co se týče epiduralu, já si ho určitě brát nebudu - příčí se mi myšlenka, že bych měla něco píchlého v zádech, i když toho pravděpodobně budu velice litovat, protože podle dr. budu mít výživný porod vzhledem k tomu, že mám prý dost malou pánev :-))) Paní doktorka holt umí potěšit :-D

@verca.vena Já když jsem byla na 3D tak to vypadalo, že malého skoro obtěžujeme :-D schovával se mi do placenty, takže jsme ho potřesem trochu povzbudili, aby se nám ukázal, jenže pak si začal otírat očíčko, tak jsme to vzdali. Nakonec mi z toho udělala doktorka asi 10-ti minutový záznam - je tam i to očíčko co si tře (u toho jsem vždy dost na měkko :-D ) a dvě fotky, které jsme stihly fofrem udělat. Ale bylo to tak tak :D

• načítám...
1577
13.6.13 07:51

@Castellka No právě, já mám taky obavy z toho píchání do zad…hrozná představa :( Jsem teda přikloněna spíše že ne. Jinak teď jsem nacpala pračku věcma pro Kristiánka a budu dnes vesele prát a žehlit :dance: Dneska jsem toho moc nenaspala, chodím čůrat už co hodinu v noci…nad ránem pak co 2 hodiny. A pobolívá mě pořád ta močová trubice. Ale dá se to vydržet. Špárat do sebe teď opravdu nenechám. Hlavně že ledvina nezlobí :) Příští čtvrtek jdu na gyndu, tak si panu doktorovi postěžuju, on udělá „malá malá“ :lol: a bude hned lépe :palec:
Mám fakt dobrého doktora, je hrozně hodný, starostlivý a hlavně pečlivý a zachází s ženou jemně. Jak jsem byla před tím u gynekoložky, tak to byla hrůza. A doktorka co mě teď posledně vyšetřovala v nemocnici a pak další na urologii, tak ty mě vyšetřovaly teda hodně neohleduplně, jak kdyby vyšetřovaly nějaký dobytek v kravíně. Hrůza! Jo jo, všechno je o lidech. I ten porod bude o tom, koho na sále chytneme.

• načítám...
389
13.6.13 08:01

@LendulkaM : AHojky o epidurálu jsem přemýšlela a uvidím jak to budu zvládat :-) Kamarádka si jí nechala píchnout a prý hrozná úleva moc se jí pak dobře tlačilo :-) Talé se mi zatím příčí něco píchat do zad ale opravdu nevím jak to budu zvládat :-) Jinak k té ledvině moje jedna kamarádka měla také potíže a věř mi, že by tě jen tak z nemocnice nepustili- ona tam ležela až do porodu…Přeju at je to jen a jen lepší.

@Castellka : Jé tak koukám, že je to všude stejné s tím 3D, ale aspoň něco máte :-)My si holt musíme počkat až na živé :-)

• načítám...
776
13.6.13 09:24

@Castellka Mám taky úzkou pánev a celkově jsem hodně štíhlá. Když jsem rodila poprvé, tak mi doktorka říkala, že neví, jak s tou svou úzkou pánví porodím, že budu muset asi císařem, ale porodila jsem normálně a malá měla 3600 g. :-)

Epidurál jsem neměla a ani mít nechci.

• načítám...
329
13.6.13 12:01

@LendulkaM Já nastupuju na mateřskou až 1.7.2013, takže se praní a žehlení budu věnovat až budu doma a nebudu se muset plácat v práci :-))) Já nespím poslední tři týdny, malý se začal v noci hodně vrtět, takže se dost často budím, většinou to bývá třikrát až čtyřikrát za noc :-) O čůrání ani nemluvě…v práci si ze mě dělají srandu, protože chodím každou chvíli :-))) Tak to moje doktorka je hodná do chvíle, kdy člověka nic netrápí, jakmile se příjde s problémem je oheň na streše a dokáže člověka tak vypsychovat, že se k ní bojí přijít. Odmítla jsem jít na triple test, protože podle většiny doktorů u kterých jsem byla byl v mém případě zbytečný, protože mi genetika a všechny vyšetření dopadly dobře, ale paní doktorka to nějak nedokázala pochopit a akceptovat, začala na mě strašně řvát, že jsem nezodpovědná matka a že by takoví lidé vůbec neměli vůbec mít děti, že jsem u ní ztratila důvěru a že si jí budu získávat hodně těžko a pak mi udělala do průkazky opravdu hodně dlouhý záznam, jak jsem se na to vykašlala a že jsem nepřišla na jakési vyšetření o kterém jsem ani neměla páru… no prostě horor. Jak jsem řekla, odrodím, půjdu na kontrolu v šestinedělí a pak na ní kašlu, čůzu jednu :cert:

@verca.vena Tak mi měli štěstí, že se nechal relativně dobře vypudit, ale vypadal hodně otráveně :-)) Doufám, že mi to pak nedá sežrat až se mi narodí :-D

@Ketysek Mě to docela překvapilo, protože štíhlá opravdu nejsem, vždycky jsem měla velké boky, proto jsem na doktroku čučela jak z jara, když mi řekla, že se mi bude špatně tlačit. No snad bude klid a porodím v pohodě. Jen nerada bych šla do epiduralu.

• načítám...
776
13.6.13 13:11

@Castellka Já změnila doktorku během tohoto těhotenství. Taky na mě řvala, říkala jsem si, že se nebudu nervovat.

• načítám...
329
13.6.13 14:36

@Ketysek Já jsem v tomhle směru kliďas, tohle mě nerozhodí :-) Ona mě koneckonců čeká jen jedna poslední prohlídka v 34 týdnu a pak budu docházet už jen do poradny v porodnici, takže tu poslední návštěvu vydržím a na šestinedelní bych se domluvila v porodnici, kdyby to šlo… doufám, že půjde… nerada bych tu šklebúzu nějak „otravovala“ :D Akorát teď váhám, jestli jí mám oznámit, že mám od včerejška místo nohou bambule nebo ne :think:

• načítám...
776
13.6.13 15:04

@Castellka Měřila sis tlak??? Jinak nohy co nejčastěji nahoru a pomáhá taky studená voda na nožky :-) Ale pokud budeš mít hodně vysoký tlak, tak raději oznámit… dostaneš tabletky a to zas klesne… pokud to není ledvinami.
Ale spíše mi to připadá na ten tlak a teplo venku, já je včera měla taky oteklé a dnes na tom budu asi podobně…

• načítám...
329
13.6.13 15:36

@Ketysek Tlak mi měřili včera u doktora a měla jsem ho v pořádku, doposud jsem s ním měla problém jen jednou, ale po chvíli mi zase klesl (seděla jsem v ordinaci hodinu). Spíš si myslím, že to bude tím počasím jak říkáš, venku je hodně dusno. Až dorazím z práce udělám si lázeň na nožky, ale nejsem si jistá jestli to nějak pomůže, dneska jsem si v noci hodila nohy do výšky a stejně jsem jak bambule :-D

• načítám...
15.6.13 17:08

Tak to velká gratulace krásně přibíráte to já jdu na utz 1.července taky bymě zajímalo kolik bude vážit ten náš prcíček :)Už jsem ho 2měsíce neviděla :/Jinak já už jsem skoro 30tt přesně v 29+5 dneska :) :lol:

• načítám...
15.6.13 17:11

Vše je vpořádku neotvírám se naštěstí a mám si koupit magnésko :)Byla jsem jen v poradně na utz si musíme počkat až do 1.července.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+