Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Castellka já otoky aštěstí emám a když je mi dobře tak si mohu vzít i podpadky…
a bolesti tak už občas mám akorát mi doktor řekl že mi dávA myx tři týdny že to prý eutahám déle. kočárek už jsem koupila juuchuuuu
@Castellka jejda
a treba bude vic po tobe ![]()
Holky, tak jsem vcera myslela, ze uz snad pojedu. Pravidelny tvrdnuti bricha, bolest zad a krece v podbrisku. Tepla sprcha nic. Trvalo to 2 a pul hodiny a pak to preslo. Pekne me to vydesilo
![]()
Nastesti jsem minuly tyden vyprala mimi veci, uz zbyvaji jen svetriky premachnout v ruce. Kocarek uz nachystanej.
u babicky, uz zbyva jen sestavit postylky v loznici a v obyvaku ![]()
Huraa, prsi
![]()
@wery85 já mám tvrdutí bříška od čtvrtka a trochu bolesti… deska už jen ležím. doktor mě poslal do nemocnice ale když jsem v telefonu slšela mého milovaného jak b musel rušit svou oslavu 30tých narozenin a že e dnes do noci v práci. a pok te muj maej pejsek doma, tak jsem se otočila a šla jsem si lehnout domu.
trochu se na sebe zlobím a přijdu si už ted jak špatná matka.
Mě ty vedra teda vubec neva…radši teplíčko a sedět na terase a klídeček. i ten muj pejsek nechce v dešti ani čurat
@Anet.M sakryš, tak myslíš, že bych se měla radši stavit za doktorem? Já teda myslela, že to byli jen poslíci a uvidim jak mi bude dneska.
Ale notak. To nejsi. Takhle to brát nemůžeš. Špatný by bylo, kdybys neležela a prděla na to co ti doktor řekl. Ale to, že se třeba bude chtít mimískovi ven, to fakt moc neovlivníš. Přeci si tam nestrčíš špunt
![]()
Hlavně, ale fakt lež ![]()
@Anet.M No páni tak to je opravdu kus chlapíka
Ale tak aspoň je vidět, že se má dobře
Teď tak koukám na Tvojí fotku z ultrazvuku… pěkně si tam hoví
ten můj pořád leží zachumlaný v placentě stydlínek ![]()
No týýýjo, tak to by mě taky vyděsilo. Rozhodně si zajdi za doktorem ať Tě má v merku, kdyby něco. Přinejlepším aspoň budeš vědět co to bylo, ale osobně si myslím, že to byli poslíčci ![]()
Já mám z toho počasí taky radost, odpo musím muži koupit dárek k svátku tak jsem ráda, že nemusím lítat v horku ![]()
@wery85 děkuji… no ležím a ležím a nechce a nechce mě přestat boet dneska bolí hodně…
@Castellka já si taky myslím… počkám jak to bude vypadat dneska, ale zatím je mi dobře.
@Anet.M máš můj obdiv, já bych se z nemocnice nehla, kdyby mě to bolelo takhle. Normálně jsem lajdák na svoje zdraví, ale od tý doby co jsem v tom, jsem se otočila o 180 stupňů a jsem pěknej posránek. Jsme se byli na zdravce podívat na nedošonený půlkikový mimísky a mám je pře očima dodnes. Naše jsou už sice skoro dvoukilový, ale nějak to ve mě zanechalo stopu
![]()
Každopádně držím všechny pěsti co mám ať tě to co nejdřív přejde, nebo aspoň poleví ![]()
@wery85 to je hezký já sem aky lajdak a taky mam hrozný strach alemam pocit že je tady nemohu nechat apospas domácnosti
doufám taky že se to zlepší
@Anet.M hele já myslím, že klidně můžeš
stejně, co ta chceš dělat, když máš ležet
i když je fakt, že doma se leží uplně jinak než v nemocnici… a pozvali tě aspoň na nějakou kontrolu?
JÁ TAM ANI NEDOŠLA. doktor me tam poslal aa ja se na takhle vyprdla
@Anet.M no tý jo… tak to teda jsi docela blázen
(nemyslím to špatně
) ale být na tvým místě, tak mažu to tý nemocnice aspoň dneska, když je ti hůř. Aspoň na kontrolu, vždyť revers můžeš podepsat vždycky…
Mažu na poštu, za chvíli jsem zpět.
To je právě to, já mám strach že mě už pak ani nepustí. a taky že na mě budou koukat jak na histerickou prvorodičku.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat