Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
976
24.6.13 12:33

A tak není lepší pár dnů poležet ve špitálu než neco zanedbat a pos… On tě tam tvůj doktor určo neposílal jen tak z legrace. (teď to neber, jako že ti chci říkat co máš dělat, nebo ti do toho nějak kecat, nebo tak. Myslím to jen v dobrým, tak to tak ber prosim), ale mě poslat doktor do nemocnice, že se mu něco nelíbí tak mažu a ani se neohlížím a nejaká domácnost, chlap, pes a oslava je mi uplně u zadele, protože kdyby se něco stalo, tak si to pak budu vyčítat nadosmrti. Oni se bez tebe doma pár dní obejdou a mimísek je nadevše.
Toť můj názor

• načítám...
329
24.6.13 13:22

@Anet.M

jejej tak to se omluvuju :D :D každopádně wery má pravdu, šupej k doktorovi, vždycky můžeš jít na vlastní nebezpečí dom. :kytka:

• načítám...
320
24.6.13 13:28

No máš uplnou pravdu… já to vím že jsem tam už dávno měla být. a vyprdnout se tady na ně, ale já prostě nevím mno. sem říkala že se ted na sebe trochu zlobim. ale když mi doktor řekl, že miminko je ok a v poho že bych měla já ležet tak jsem si prostě řekla fajn hlavně že je mimík v poho a já se třeba rozpadnu to je fuk. sem takovej debil no :D
Už máte tašku do porodnice zabalenou???

• načítám...
976
24.6.13 14:37

Nemuzes se rozsypat, jeste musis chvilu vydrzet :mrgreen:

Tasku mam sbalenou tak napul, ale po vcerejsku dneska dobalim at mam klid.

• načítám...
320
24.6.13 14:45

A TY JSI Byla u lekaře s tím tvrdnutím… je vše v pořádku…Já mám tašku taky tak nějak napul. jen nevím jestli mám zabalit rovnou i příteli nebo mu to naapsat na lednici :)

• načítám...
320
24.6.13 14:50

Jak to máte dámy s kafíčkem a cocacolou a kouřením a alkoholem byly jste hodný a čestný celou dobu těhotenství??
Já teda první měsíc nevěděla, ale kouření mi samo přestalo chutnat. a když jsem se to dozvěděla tak jsem přestala tedy i pít a ponocovat na diskotékách a snažila jsem se upně omezit pití kafe což se mi povedlo ale tak dva měsíce kafe opět piju ne tedy nějak moc a snažím se ani ne pravidelně ale dám si ho, stejně jako občas cocacolu. a ted jak bla ta vedra tak jsem si každý den koupila frisco, které mi teda neskutečně chutna v těhotenství a cucala jsem jednu lahvičku takhle celý den.

• načítám...
976
24.6.13 14:58

@Anet.M no nebyla, ale mě už dneska nic není… a jestli bude večer opáčko včerejška tak pojedu, protože jinak mě tam přítel dotáhne třeba za nohu, aby věděl ža jsem já a maličká ok.

Kouřila jsem asi do 8tt, protože jssem kouřila dost a nešlo přestat hned, tak jsem končila postupně… ale dala bych si hned :oops: coca colu sem tam ucucnu, ale malá je z ní divoká a strašně kope, tak se snažím nepít jí moc. Ale kafíčko to jo, to si sem tam s mlíčkem dám 8) jo a sem tam si ucucnu pivka po obědě.

• načítám...
389
24.6.13 19:00

@Anet.M

ták to bych si tam také radši došla, nikdy nevíš co se s tebou děje a jelepší to zkontrolovat…A kdy máš vůbec termín porodu?

Já mám 5.8. a z těch vederjsem chytla šílenou mykozu nikdy před tímjsem na ně netrpěla a ani tak velikou jsem nikdy neměla..:-( tak mám nějaké mazání a je to trochu lepší ale nic moc..nohy lehký otoky a vazy mě taky pnou jak blázen…

Jinak k tomu 3D ultrazvuku já tam byla ve 32.tt a skoro pozdě mimi už bylo docela veliké a vůbec se nám neukázalo a Dr. řikala že už je okolo něj i hodně plodovky že je nejlepší ho dělat okolo 26.tt ale to mi nikdo předtím něřekl…

Konečně ochlazení a moc si hovim :-) Vedro není moc můj kamarád teda spíš to spaní při 26-27…

@wery85 píše:
@Anet.M no tý jo… tak to teda jsi docela blázen 8o 8Do 8o (nemyslím to špatně :hug: ) ale být na tvým místě, tak mažu to tý nemocnice aspoň dneska, když je ti hůř. Aspoň na kontrolu, vždyť revers můžeš podepsat vždycky…
Mažu na poštu, za chvíli jsem zpět.
  • načítám...
389
24.6.13 19:01

@wery85 a ty máš termín porodu kdy? Děkuji já kdy mám asi tak zabalit tašku :-)

• načítám...
389
24.6.13 19:05

@wery85 @Anet.M

já jsem se snažila celé těhu vše hodně omezit…takže káfe laté občas, coca cola vyjimečně a ted si dám i sklenici piva či 1dcl červeného vínka-ale opravdu jen vyjiměčně…nekouřím..:-)

• načítám...
976
24.6.13 19:22

@verca.vena já mám 20. a 24. srpna, ale po včerejšku dobalím dnes nebo zítra, protože pak z toho budu celá hyn a to přijde a půlku bych zapomněla doma. Se znám :lol:

• načítám...
320
24.6.13 19:32

Já mám termín 2.8. a dnes tu tašku dobalím taky uplně už. jedu zítra ráno do te nemocnice

• načítám...
329
24.6.13 19:35

@Anet.M

Já jsem první měsíc kouřila jak fabrika, alkohol jen střídmě…ale čisté svědomí fakt nemám :( o to víc se mu to snažím vynahradit teď pestrou stravou :-) Kávu si dám, jeden šálek denně prý miminko nijak neohrožuje. Cocacolu naštěstí nepiju ani normálně natožpak teď :-)

• načítám...
976
24.6.13 19:44

@Anet.M Tak dej pak vedět jak jsi dopadla, budeme držet pěsti :kytka: :hug:

• načítám...
976
24.6.13 19:47

Naše princezna 24+3tt. Neni toho moc vidět, je to focený mobilem, ale aspoň něco :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+