Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
To já jsem taky spáč - za normálních okolností - ale poslední dobou mám nějaké špatné spaní. Budím se několikrát v noci ( buď musím na toaletu a nebo se Honzíčkovi zrovinka nelíbí jak ležím ) a ráno vstávám nepřirozeně brzy, třeba v 6:00
Ono nám to skončí neboj
![]()
Já chodím čůrat dvakrát za noc a taky vstávám kolem 6, ale kolikrát se mi podaří pak usnout a spinkat dlouho a někdy jen tak od 3 čumákuji po bytě
a nevím do čeho píchnout
Je fakt, že v noci je to trochu klidnější. V práci chodím čůrat tak často, že si ze mě už holky dělají srandu, protože nedělám nic jiného, než že lítám na záchod ![]()
Tak koukám, že s tím spaním jsme na tom podobně…Já chodím čůrat co 1,5 hod
Jsem po té noci vyčerpaná úplně. Poslední dva dny mám k tomu ještě návaly horka…a občas se mi ozve ledvina
Celkově spaní posledních 14 dní na prd. Ale co už, lepší to nebude. A se zádama nemůžu vydržet vůbec..
Teď jsem si balila taštičku na porodní sál. Jinak do porodnice mám sbalenou taky sportovní tašku, takovou velkou, jezdím s ní i k moři, nemám ráda těžké kufry.
@Castellka Představa, že bych měla teď ještě chodit do práce, tak to bych asi nedala už ![]()
@Anet.M Dostala jsem letáček v porodnici, kde to mají napsané, co si mám vzít. Mám tam ručník, mýdlo, pomádu na rty, ponožky, kalhotky po porodu + vložku a plenku pro mimi. Pak si tam ještě šoupnu neperlivou vodu a foťák.
Joo takhle týjo já mám zabalenou jenom jednu tašku. pčkám jestli po mě taky nějakou takovou budou chtít. ale tohle mám v te do nemocnice.
Pracuji u soudu jako protokolující úřednice, což je něco jako „lepší“ soudní zapisovatelka. Je to jednoduché, moc se toho nenadřu, pracuji na trestním oddělení. Jen moje vedoucí je trochu mimo mísu a dává mi poslední týdny dost zabrat. Naštěstí končím v pátek ![]()
Já jsem chtěla jít na mateřskou dřív, ale moje gynekoložka pravila, že jsem v pohodě, takže není nutné, abych na mateřskou nastoupila dřív než je to nutné. Už jen dva dni a mám to za sebou a budu jen odpočívat ![]()
Dneska mám holky od rána migrénu, takže se omlouvám jestli píšu koniny ![]()
Já píšu koniny pořád protože se na to moc nesoustředím, většinou tady štěká ten muj šakal bláznivej. Je fakt že na mateřské jsem od minulého týdne ale na neschopence jsem od dubna. já sem těžškej případ. všechno co můžu mám a když nemám tak si to vsugeruju určitě
@Castellka Tak to už bude pohodička doma, ale nebudeš se trochu nudit?
asi ne, co doma je pořád co dělat. Tak at ti to hezky uteče. šefové jsou vždycky trochu mimo já kvuli té své bývalé musela odejít jelikož to byla pěkné mrcha zlá.
Mě na migrénu pomohl jednou jahodovej domácí shake. a musím zaklepat, že ji nemívám.
No tak rozhodně to máš na rozdíl ode mě na háku, já nakupovala výbavu po práci a nebo o víkendu, takže to bylo dost náročné
Hele a víš, že se budu nudit ráda?
už měsíc se na to klepu jak děcko na vánoce
No mě se trošku ulevilo… ale pořád nejsem ve své kůži… tu hlavu cítím a jsem hrozně unavená, takže dneska jdu spát v osm ![]()
To určitě jdi at se prospíš na předposlední den v práci. já to sice na háku měla ale nebylo mi uplně nejlépe. asi fakt bych byla radši v práci a zdravá. ![]()
já už se na mimíska tak těšinkuju
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat